Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kimito
    11. Studeni 2014. 17:31

Aha, zaboravila sam osobnu i zdravstvenu iskaznicu i dokumente o trudnoci

Dada32
    11. Studeni 2014. 17:59

Ja bih se nadovezala:

obavezno Labelo (ovisno koliko dugo ćeš se naprezati/biti žedna, ili makar samo promijeniš atmosferu - odmah ti popucaju usnice)

Lupocet/tablete protiv bolova (svaka bolnica ima svoju politiku, ali ne šteti imati jednu/dvije za po noći dok ne možeš nikoga dozvati)  ((obavezno provjeriti da su to one koje su dojiljama dozvoljene))

Octenisept - za ranu (ne daj Bože da zatreba)

Vlažan toaletni papir/kremica za hemoroide (ako si već imala problema, ali i ako nisi, može se pri porodu dogoditi)

par neprozirnih vrećica za prljavo rublje (ovisno kakav je muž/partner... jer ako njima kažeš da "donesu vrećicu", sto posto će doći s prozirnom i po bolnici nošati okolo krvave gaćice/spavaćicu) 

P.S. Ponekad žgaravica ne "ode" odmah s bebicom, pa tko ima problema: Gastal/žvakaće.

tena123
    12. Studeni 2014. 22:21

cure jeli koja kupovala biobaza kremu za bradavice i kakva vam je?

Nalah
    13. Studeni 2014. 15:51

Chicco ima dućan i u Vukovarskoj 269,desno od Green Golda,kod Super konzuma,ako nekom trebaju ulošci,danas sam slučajno naletila,gledala sam maloj neke igračkice

Nalah
    13. Studeni 2014. 16:10

Kupila sam i ja u dm-u,ali je netko bio pisao da im j jedini dućan u King Crossu,pa rekoh da spomenem,sigurno je bliže nego Jankomir

ninach1903
    13. Studeni 2014. 19:40

Cure da li koja od vas misli uzimat koju tetra pelenu u bolnicu?  Ja sam mislila uzet jednu,  mislim nije da ce mi smetat u torbi a mozda zatreba kod dojenja beboline 

16.12.2014 <3 Lena <3

Nalah
    13. Studeni 2014. 19:59

Da,naravno,svakako i slinčeke

Jojo5
    13. Studeni 2014. 20:42

Ja ću uzeti za bebicu jednu kapicu, čarapice i tetra pelenu tek toliko da imam...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.