Aha, zaboravila sam osobnu i zdravstvenu iskaznicu i dokumente o trudnoci
Ja bih se nadovezala:
obavezno Labelo (ovisno koliko dugo ćeš se naprezati/biti žedna, ili makar samo promijeniš atmosferu - odmah ti popucaju usnice)
Lupocet/tablete protiv bolova (svaka bolnica ima svoju politiku, ali ne šteti imati jednu/dvije za po noći dok ne možeš nikoga dozvati) ((obavezno provjeriti da su to one koje su dojiljama dozvoljene))
Octenisept - za ranu (ne daj Bože da zatreba)
Vlažan toaletni papir/kremica za hemoroide (ako si već imala problema, ali i ako nisi, može se pri porodu dogoditi)
par neprozirnih vrećica za prljavo rublje (ovisno kakav je muž/partner... jer ako njima kažeš da "donesu vrećicu", sto posto će doći s prozirnom i po bolnici nošati okolo krvave gaćice/spavaćicu)
P.S. Ponekad žgaravica ne "ode" odmah s bebicom, pa tko ima problema: Gastal/žvakaće.
Chicco ima dućan i u Vukovarskoj 269,desno od Green Golda,kod Super konzuma,ako nekom trebaju ulošci,danas sam slučajno naletila,gledala sam maloj neke igračkice
Kupila sam i ja u dm-u,ali je netko bio pisao da im j jedini dućan u King Crossu,pa rekoh da spomenem,sigurno je bliže nego Jankomir
Cure da li koja od vas misli uzimat koju tetra pelenu u bolnicu? Ja sam mislila uzet jednu, mislim nije da ce mi smetat u torbi a mozda zatreba kod dojenja beboline
16.12.2014 <3 Lena <3
Ja ću uzeti za bebicu jednu kapicu, čarapice i tetra pelenu tek toliko da imam...
Sortiraj odgovore
Najstariji