Dobro da sam spremila torbu. Danas na pregledu skocio mi tlak i zbuksali me u bolnicu. Uz to sam jos i ot ore a 3cm.... Dan D je izgleda blizu. A trudna sam 37+6.
Stvari za torbu/e spremne... samo ih treba popakirati. Znam imati noćne more da moram hitno u bolnicu a torbe prazne
Pitanje za cure koje su rađale u svojim spavaćicama, jesu vam bile dovoljne ukupno dvije spavaćice? Znam da se prva na porodu zaprlja, ali što ako zakrvarim i drugu, jel smiješ obući neku alternativu, donji dio pidžame (konkretno za Petrovu pitam)?
Ne da mi se sada i treću kupovat, kada ih ionako ne nosim i samo ću gledati kome ću ih utrampiti kada rodim, ali ne pada mi na pamet prljava biti dva dana
ja imam dvije pidzame i dvije spavacice...al planiram bit u pidzamama... kod nas se moze (Zabok)..
samo se na viziti skine jedna nogavica...
Laura 21.08.2014 :-*
da,da mozes.... kad smo bili na tecaju pa kad su nas vodili tam di su rodilje bile su cure u pidzamama... pa reko zasto nebi i ja...
Ne sjecam se da je rekla da se moze bit u pidjami, a iskreno, uopce nisam gledala cure kad su nas vodili gore na odjel, nego male štruce pored kreveta
mah ne zamaraj se...ako ce meni nesto reci na pidzame onda cu te obavijestiti...
Sortiraj odgovore
Najstariji