Torba za rodilište

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deja24
    28. Srpanj 2014. 20:09

Dobro da sam spremila torbu. Danas na pregledu skocio mi tlak i zbuksali me u bolnicu. Uz to sam jos i ot ore a 3cm.... Dan D je izgleda blizu. A trudna sam 37+6.

MarijaŠ
    28. Srpanj 2014. 20:12

deja24

Dobro da sam spremila torbu. Danas na pregledu skocio mi tlak i zbuksali me u bolnicu. Uz to sam jos i ot ore a 3cm…. Dan D je izgleda blizu. A trudna sam 37+6.

Huh, stvarno dobro da je torba spremna... Joj, tako me panika počne hvatati kad vidim kako je i meni to sve tako blizu... ( ja sam sad 36+3). Samo polako draga, sve će dobro proći...

Krešimir 19.08.2014. <3

• sanja111
    29. Srpanj 2014. 11:28

Stvari za torbu/e spremne...  samo ih treba popakirati. Znam imati noćne more da moram hitno u bolnicu a torbe prazne
    Pitanje za cure koje su rađale u svojim spavaćicama, jesu vam bile dovoljne ukupno dvije spavaćice? Znam da se prva na porodu zaprlja, ali što ako zakrvarim i drugu, jel smiješ obući neku alternativu, donji dio pidžame (konkretno za Petrovu pitam)?
    Ne da mi se sada i treću kupovat, kada ih ionako ne nosim i samo ću gledati kome ću ih utrampiti kada rodim, ali ne pada mi na pamet prljava biti dva dana

Tejuska♡
    29. Srpanj 2014. 12:29

sanja111

Stvari za torbu/e spremne…  samo ih treba popakirati. Znam imati noćne more da moram hitno u bolnicu a torbe prazne
    Pitanje za cure koje su rađale u svojim spavaćicama, jesu vam bile dovoljne ukupno dvije spavaćice? Znam da se prva na porodu zaprlja, ali što ako zakrvarim i drugu, jel smiješ obući neku alternativu, donji dio pidžame (konkretno za Petrovu pitam)?
    Ne da mi se sada i treću kupovat, kada ih ionako ne nosim i samo ću gledati kome ću ih utrampiti kada rodim, ali ne pada mi na pamet prljava biti dva dana

Ja sam prije 4tjedna rodila u Petrovoj i bila 6 dana u bolnici i iskoristila 6 pidama,tj.4 sam imala ali mi je muz oprao dvije i vratio,smijes obuci i donji dio pidame sta god zelis ali u jutarnjoj viziti oko 7-7:15 skines donji dio dok ti dotor pregleda stanje tvoje gospodice 

🦸‍♀️31🦸35
    🙋‍♂️Jan (8)🙆‍♂️Noel (5)

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 11:53

ja imam dvije pidzame i dvije spavacice...al planiram bit u pidzamama... kod nas se moze (Zabok)..
    samo se na viziti skine jedna nogavica...

renata6
    29. Srpanj 2014. 12:00

Tina0208

ja imam dvije pidzame i dvije spavacice…al planiram bit u pidzamama… kod nas se moze (Zabok)..
    samo se na viziti skine jedna nogavica…

Ok za pidžame, ja baš ne volim spavaćice, nezgodno je kad tako krvariš, još ja sam bila na carski, pa možeš dić tek nogu po nogu, na Sv.Duhu smo morali nositi njihove spavaćice, što radi higijene, radi otvora za dojenje(razrezana spavaćica od vrata do pupka). Ujutro je bio cijeli red za čistu spavaćicumislim ono +za naše famozne bolnice!

DarijaZ
    29. Srpanj 2014. 12:01

Tina0208

ja imam dvije pidzame i dvije spavacice…al planiram bit u pidzamama… kod nas se moze (Zabok)..
    samo se na viziti skine jedna nogavica…

Nemas pojma koliko si me obradovala sad s ovom informacijom da se u Zaboku mogu imat pidjame....taman sam neki dan kupila 3 pidjame, tj. donjih djelova, a gore sam planirala imat samo potkosulju ili majicu na bretele...i sad si mislim bas jucer, ja to kupila a nemam pojma jel uopce mogu ili bas mora biti spavacica...?
    Sad sam mirna, hvala 

Laura 21.08.2014 :-*

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 12:14

da,da mozes.... kad smo bili na tecaju pa kad su nas vodili tam di su rodilje bile su cure u pidzamama... pa reko zasto nebi i ja...

DarijaZ
    29. Srpanj 2014. 12:17

Ne sjecam se da je rekla da se moze bit u pidjami, a iskreno, uopce nisam gledala cure kad su nas vodili gore na odjel, nego male štruce pored kreveta 

Tina0208
    29. Srpanj 2014. 12:20

mah ne zamaraj se...ako ce meni nesto reci na pidzame onda cu te obavijestiti...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI