Traveller baš me zanima kako će proći, javi 😊
NeverGiveUp pazi se i odmaraj ❤️ Sad ću piškiti i kad mengu dobijem 😂
A Clio stvarno e! 😁😁😁😁
Traveller sretno sutra! ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ma clio je trudna samo sto se boji napravit testic :) a i zena radi nije stigla kupiti
vec ce nas ona sutra ujutro obradovati
Meni se doslovno donji dio tijela od bolova raspadakad vec nije t neg vise dode vjestica jer ovo boli za popizdit
Sta se mucis, popij si nesto za bolove
Paracetamol mozes i u u t
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nadajmo se da ce ti sve biti savrseno dobro i da ces se veseliti svakom novom pregledu❤️…..jako jako sam radosna da imamo konacno novu trudnicu.
Hvala ti puno ❤️ nadam se i ja da ce sve teci kako treba i da cu gledat kako moja mrvica raste❤️ hvala❤️
Nevergiveupajmeeee kojaaa pricaaa , PREDIVNO , PREDIVNOO , PREDIVNOO 😍🥰🥰🥰🥰 cestitam bas mi je drago. Drzim 🤞🤞🤞🤞 da sve bude uredu ❤️
Draga hvala ti puno puno ❤️ nadan se da oce ❤️ aaa tebi zelim da ta mucnina znaci sutra sjenicu 🤞🤞🤞❤️Nevergiveup bas zanimljivo..Obicno mi nekad bude mrsko procitat ove velike postove, 😁jos kad nekoga nisam upratila…a ti si me zainteresovala bas..Cestitkeod seca,da bude sve uredno …Jesi imala neke simptome?
Hahah razumin te sve i sama sam takva 😂
Hvala ti puno punoo nadam se da oce 😘
Ma zeno moja nista da san posumljala nistaa… Sise me jesu bolile i jos uvik bole al san to pripisala sve hormonima koji luduju kod mene i mestruaciji… I to sta mi se jelo sve al to mi je isto klasika kad iman mestruaciju….😂
Eto ti si nam primjer da je sve moguce…😊 Drzim fige da sve prodje u najboljem redu….Ti nastavi fino da papas,trebace za bebicu raznovrsne hrane 🤞🤞😊
Nadajmo se da ce ti sve biti savrseno dobro i da ces se veseliti svakom novom pregledu❤️…..jako jako sam radosna da imamo konacno novu trudnicu.
Hvala ti puno ❤️ nadam se i ja da ce sve teci kako treba i da cu gledat kako moja mrvica raste❤️ hvala❤️Nevergiveupajmeeee kojaaa pricaaa , PREDIVNO , PREDIVNOO , PREDIVNOO 😍🥰🥰🥰🥰 cestitam bas mi je drago. Drzim 🤞🤞🤞🤞 da sve bude uredu ❤️
Draga hvala ti puno puno ❤️ nadan se da oce ❤️ aaa tebi zelim da ta mucnina znaci sutra sjenicu 🤞🤞🤞❤️Nevergiveup bas zanimljivo..Obicno mi nekad bude mrsko procitat ove velike postove, 😁jos kad nekoga nisam upratila…a ti si me zainteresovala bas..Cestitkeod seca,da bude sve uredno …Jesi imala neke simptome?
Hahah razumin te sve i sama sam takva 😂
Hvala ti puno punoo nadam se da oce 😘
Ma zeno moja nista da san posumljala nistaa… Sise me jesu bolile i jos uvik bole al san to pripisala sve hormonima koji luduju kod mene i mestruaciji… I to sta mi se jelo sve al to mi je isto klasika kad iman mestruaciju….😂
Eto ti si nam primjer da je sve moguce…😊 Drzim fige da sve prodje u najboljem redu….Ti nastavi fino da papas,trebace za bebicu raznovrsne hrane 🤞🤞😊
Bas to uvikse nadas ono zakasni ce piskit ces test i eto ga pozitivan.. Bas ovako nesto da cu dozivit nisan mogla zamisliti… Nadam
Stisla slucajno🤦♀️ da nastavim, nadam se da oce i da ce sve bit kako treba ❤️ ocu ocu sad ce dragi bit glavni kuhar a ja cu samo narucivat😂😂
NeverGiveUp, čestitam ti! Koji doživljaj, rasplet događaja..! Sretno dalje, misli pozitivno!
Javi se s novostima..
Hvala ti puno ❤️ bas dozivljaj a i sok ufff.. Samo pozitivaa❣️ ocu ocu obavezno😘
NeverGiveUp odlično! Sad lezi i odmaraj, čuvaj sebe i svoju bebicu :)
Mašo navijamo za sjenicu
NeverGiveUp, iskrene čestitke od srca. Samo se smiri i opušteno, bit će sve ok.
Napokon nova trudnica na temi. ❤️😍
Bok cure, krasan dan danas, šteta biti zatvoren u uredu 😂
Hvala ti puno ❤️ trudim se nemislit okupirat misli necim drugim srica kuca je uvik puna ljudi kojise vole salit pa mi je lakse nemislit toliko❤️ hvalaa❤️
Traveller baš me zanima kako će proći, javi 😊
NeverGiveUp pazi se i odmaraj ❤️ Sad ću piškiti i kad mengu dobijem 😂
Ocu hvala ❤️ hahahha obavezno vidis nikad se nezna😂 ili da odes na kavu s kolegicom koja je vjestica hahah 😂😂
Moja M opet smedjari, ne znam koji ciklus po redu... jel ima netko jos takvu situaciju? 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Etoo me, tek sad došla s posla.Idem kasnije kupiti test ali mislim da cu svaki cas dobiti jer me bas bas dosta boli. Ista bol kao kad trebam dobiti tako da unatoc mojoj temp. mislim da ipak ništa. Jer me identično boli kao i kad M dolazi. A iskreno lakse mi je vidit M nego taj minus. A i grudi kao da me manje bole.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
ma clio je trudna samo sto se boji napravit testic :) a i zena radi nije stigla kupiti
vec ce nas ona sutra ujutro obradovati
Meni se doslovno donji dio tijela od bolova raspadakad vec nije t neg vise dode vjestica jer ovo boli za popizdit
Tako je i meni, bas me ovaj ciklus posteno muci. Grudi su me pocele boliti vec na 8 dpo, a probadanje prije 5 dana. Ali danas me bas bole jajnici i to jako
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Moja M opet smedjari, ne znam koji ciklus po redu… jel ima netko jos takvu situaciju? 🤷♀️
Koji dan ciklusa? Meni se to zna desit dva dana prije nego mi baš krene prava menga.
Meni se unazad par godina totalno promijenio ciklus. Imala sam tri dana ciklus potpuno bez bolova. To je bila milina. Međutim kad sam prestala s treninzima, produžio se i krenuli bolovi.
Danas mi je prvi dan, vec je kombinacija smedje i crveno.. ako sudimo po prosloj onda je i pocelo ovak i zavrsilo sa smedjim...
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji