Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    22. Listopad 2020. 16:34

Mara meni je tako vecinom svaki ciklus 1-2 dana ranije smedarim i onda pocne bas crveno rekli su mi da je to normalno ( stara krv) ili tako nesto :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 16:39

Evo sam na putu za dm. Koji test da, kupim? 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sanjarka88
    22. Listopad 2020. 16:45

Clio35

Evo sam na putu za dm. Koji test da, kupim?

Imas one dvi sing duo trakice 
    Nisu skupe a dobre su 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivo& Ivana💙♥️
    22. Listopad 2020. 16:50

Evo sam uzela u Bipe first sign ali je samo jedan test. Grudi me skroz malo bole tako da se M sprema u velikom svjetlu,i pocelo me bas probadati pošteno, ali eto da se rijesim muke cu napraviti kad doma dođem. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    22. Listopad 2020. 16:59

Clio35

Evo sam uzela u Bipe first sign ali je samo jedan test. Grudi me skroz malo bole tako da se M sprema u velikom svjetlu,i pocelo me bas probadati pošteno, ali eto da se rijesim muke cu napraviti kad doma dođem.

Draga Clio zelim ti plus od srca❤ uz tebe smo što god bude😘😘💪💕

Mokosh
    22. Listopad 2020. 16:59

Clio35

Drzim 🤞 🙃

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

buhtlica23
    22. Listopad 2020. 17:02

Lindsaay, pa ti si moja slavonka, nisam znaala i ja sam iz Os.
    Mozes li mi vise o tim novima u bolnici kako se zovu i kako doci do njih?
    Never cestitaam 🥰

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lindsay
    22. Listopad 2020. 17:06

buhtlica23

Lindsaay, pa ti si moja slavonka, nisam znaala i ja sam iz Os.Mozes li mi vise o tim novima u bolnici kako se zovu i kako doci do njih?Never cestitaam 🥰

Ooooooo legiceeee 🤣😂🤣😂😘😘😘😘😘
    Marija, Lara i dr. Abicic. Do njih mozes s tvojim ili muzevim nalazom pazi sad STERILITAS 🤮
    Jesi li se testirala? Hormone, papa, briseve, prohodnost jajovoda? Dragi spermiogram?

buhtlica23
    22. Listopad 2020. 17:13

Bas sam se obradovala da nisam jedina tu iz okolice 🤣
    Znas sta mi ti jos nismo pravo krenili sa nikakvim testovima.,osim n trudnocu 😂
    Osim mene sto sam isla kod endokrinologa zadnji put bila u 3018 od onda nisam. Izludili su me sa svim tim nalazima i dnevnim bolnicama i tako stalno u krug i nikad mi nije nista a M neredovite  i gin me slala kod njih. Tad nismo pokusavali pa nisam zurila sa nicim. Ali zelja je sve veca, a pomaka nikako.Papa je uvijek uredan, zadnji mi je bio mjesana flora.
    Dogovorili smo se ako ovaj mj ne bude + idem kod gin ( dr. Galovic) i vidjeti s njom sto dalje. 
    On nije isao nigdje. Ne znam ni kako da on dode do uputnice treba li kod dr opce prakse ili?

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

mara5
    22. Listopad 2020. 17:13

Osijek 🤗 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.