Mara meni je tako vecinom svaki ciklus 1-2 dana ranije smedarim i onda pocne bas crveno rekli su mi da je to normalno ( stara krv) ili tako nesto :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Evo sam na putu za dm. Koji test da, kupim?
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Evo sam na putu za dm. Koji test da, kupim?
Imas one dvi sing duo trakice
Nisu skupe a dobre su
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo sam uzela u Bipe first sign ali je samo jedan test. Grudi me skroz malo bole tako da se M sprema u velikom svjetlu,i pocelo me bas probadati pošteno, ali eto da se rijesim muke cu napraviti kad doma dođem.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Evo sam uzela u Bipe first sign ali je samo jedan test. Grudi me skroz malo bole tako da se M sprema u velikom svjetlu,i pocelo me bas probadati pošteno, ali eto da se rijesim muke cu napraviti kad doma dođem.
Draga Clio zelim ti plus od srca❤ uz tebe smo što god bude😘😘💪💕
Drzim 🤞 🙃
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Lindsaay, pa ti si moja slavonka, nisam znaala i ja sam iz Os.
Mozes li mi vise o tim novima u bolnici kako se zovu i kako doci do njih?
Never cestitaam 🥰
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Lindsaay, pa ti si moja slavonka, nisam znaala i ja sam iz Os.Mozes li mi vise o tim novima u bolnici kako se zovu i kako doci do njih?Never cestitaam 🥰
Ooooooo legiceeee 🤣😂🤣😂😘😘😘😘😘
Marija, Lara i dr. Abicic. Do njih mozes s tvojim ili muzevim nalazom pazi sad STERILITAS 🤮
Jesi li se testirala? Hormone, papa, briseve, prohodnost jajovoda? Dragi spermiogram?
Bas sam se obradovala da nisam jedina tu iz okolice 🤣
Znas sta mi ti jos nismo pravo krenili sa nikakvim testovima.,osim n trudnocu 😂
Osim mene sto sam isla kod endokrinologa zadnji put bila u 3018 od onda nisam. Izludili su me sa svim tim nalazima i dnevnim bolnicama i tako stalno u krug i nikad mi nije nista a M neredovite i gin me slala kod njih. Tad nismo pokusavali pa nisam zurila sa nicim. Ali zelja je sve veca, a pomaka nikako.Papa je uvijek uredan, zadnji mi je bio mjesana flora.
Dogovorili smo se ako ovaj mj ne bude + idem kod gin ( dr. Galovic) i vidjeti s njom sto dalje.
On nije isao nigdje. Ne znam ni kako da on dode do uputnice treba li kod dr opce prakse ili?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji