Curke koje ste vec rodile ili ostajale trudne, zanima me nesto…
Je li pred izostanak menstruacije bilo bolova u maternici i grcenja kao da ce M doci? Jesu li grudi boljele ako vas bole i u pms-u?
Bolovi budu jako slicni onima pred m
U prvoj T mi bilo bas izrazeno, u drugoj manje
U ovoj sam imala samo neka probadanja u jajnicima
Cice bole mene dosta u pms, a u prve dvi t su me bolile level pro, ono dok hodam bolile su
U ovoj neuspjesnoj su bolile ali ne toliko jako
Hcala sanjarko ❤
Hvala sanjarko na odg, lindsay mozda al nekak nemam neki osjecaj, pokrij se dekicom i lezi odmaraj, najedi se cokolade a kad dragi dode bacaj se u nove pobjede
Naravno da nema tuge. Tuzna sam bila 2 ciklusa a od tad samo gledam istini u oci , koliko god bila ruzna i samaram ju pozitivom. I da ne uspijemo narednih godinu dana u mpo - nema veze. I da dolazi menga iducih 5 godina- nema veze. Ja cu se boriti dok imam volje , zelje i snage . Kad je ne bude bilo isto dobro. Ako nam nije sudjeno biti roditelji putovat cemo svijetom svake godine nova destinacija , zimi u tople krajeve 😁. I o tome smo razgovarali i tako odlucili. Mi se jako volimo i dokle god smo zdravi nas dvoje i zivi necu dopustiti da nas tuga obasipa i da nam misli odu u crnu rupu. Neka njega kraj mene barem ako nista drugo ❤ ne pustam ga nikuda bilo djece ili ne ❤
Dakle Lindsay tvoje rijecu su mi najveca utjeha od kada sam ovdje...doista!
Mozda ponekad mrvicu i zaboravimo na nas dvoje od silne zelje a tocno kako Andela kaze "ljubav pobjeduje sve "
Ljubim vas ♥
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mokosh čekala bi te za 31. za test kako smo se i dogovorile ali ako nisam T moram prestat s duphastonima pa da mi dolazak M ne otegne i da mogu čim prije u novi ciklus .al mozda se još predomislim, daleko je to sve jos😁
Bella radi onako kako tebi vise odgovara i kako mislis da treba. 🙃 Realno, meni je u drugoj trudnoci test pokazao jasnu crtu 4 dana prije m.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Da sam znala da cete naci toplinu u mom razmisljanju ranije bih vam napisala ❤
Kada vam je tesko sjetite se mojih rijeci jer meni sigurno nece vise biti tesko zbog dolaska M . Zivot ima svojih ljepota a ako se dam zadubiti svakih 28 dana u depru za sta hodam onda ovom zemljom? Niposto tugica, samo borba dokle je volje i sreca i razlog za osmjeh barem jednom svaki dan 🧡
Cuvajte se, brinite jedni o drugima, spavajte zagrljeni, ljubite se i kada se najete luka, ako je sudjeno doci ce a ako nije nece i neka vas to ne remeti. Zivot prodje dok se trepne, godine odu. Neka idu uz osmjeh i ljubav a ne uz brige ...
Da sam znala da cete naci toplinu u mom razmisljanju ranije bih vam napisala ❤
Kada vam je tesko sjetite se mojih rijeci jer meni sigurno nece vise biti tesko zbog dolaska M . Zivot ima svojih ljepota a ako se dam zadubiti svakih 28 dana u depru za sta hodam onda ovom zemljom? Niposto tugica, samo borba dokle je volje i sreca i razlog za osmjeh barem jednom svaki dan 🧡
Cuvajte se, brinite jedni o drugima, spavajte zagrljeni, ljubite se i kada se najete luka, ako je sudjeno doci ce a ako nije nece i neka vas to ne remeti. Zivot prodje dok se trepne, godine odu. Neka idu uz osmjeh i ljubav a ne uz brige …
❤❤❤ upravo tako!
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Mokosh čekala bi te za 31. za test kako smo se i dogovorile ali ako nisam T moram prestat s duphastonima pa da mi dolazak M ne otegne i da mogu čim prije u novi ciklus .al mozda se još predomislim, daleko je to sve jos😁
Bella radi onako kako tebi vise odgovara i kako mislis da treba. 🙃 Realno, meni je u drugoj trudnoci test pokazao jasnu crtu 4 dana prije m.
Vidjet ću jos . Ma da trebao bi pokazati tad ako je T. S tim da imam onaj od 6 dana prije kaj pokazuje kao.
Taj četvrtak je 2 dana prije M ako gledamo po tome koliko mi ciklusi traju, odnosno 15 dpo što je sasvim ok za test. Tebi drzim🤞🤞 za noć vještica i veselim se tvom testu😁😁😁
Lindsay ❤ upravu si!!
Bas si me dirnula, skrivam suze iza monitora 😢
Kvragu sve, ja cu pisnuti popodne imam one trakice iz dm valjda su ok...
I idemo dalje nasmijano i jako 🤗💪
🙅♀️30, 🙋♂️29
Svima ❤❤❤ zapamtite samo da ste zivi i zdravi vi vase gore polovice i zivot ne staje ako se nema bebac uz sav napor... nego se ide na maldive i havaje ❤😘
Divna potpora ❤️
Volite se i mazite, opustite. Ali nikad ne odustajte od bebice. Nema ljepše stvari u životu, zato ucinite sve sta trebate da iskusite tu ljubav.
A ako ne bude, ne bude
Imate ljubav supruga i uzivajte u njoj skupa ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji