Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    21. Listopad 2020. 10:23

anci000

lindsay

Sanjarka88 🦋

lindsay

Curke koje ste vec rodile ili ostajale trudne, zanima me nesto…
    Je li pred izostanak menstruacije bilo bolova u maternici i grcenja kao da ce M doci? Jesu li grudi boljele ako vas bole i u pms-u?

Bolovi budu jako slicni onima pred m
    U prvoj T mi bilo bas izrazeno, u drugoj manje
    U ovoj sam imala samo neka probadanja u jajnicima
    Cice bole mene dosta u pms, a u prve dvi t su me bolile level pro, ono dok hodam bolile su
    U ovoj neuspjesnoj su bolile ali ne toliko jako

Hcala sanjarko ❤

Hvala sanjarko na odg, lindsay mozda al nekak nemam neki osjecaj, pokrij se dekicom i lezi odmaraj, najedi se cokolade a kad dragi dode bacaj se u nove pobjede

Naravno da nema tuge. Tuzna sam bila 2 ciklusa a od tad samo gledam istini u oci , koliko god bila ruzna i samaram ju pozitivom. I da ne uspijemo narednih godinu dana u mpo - nema veze. I da dolazi menga iducih 5 godina- nema veze. Ja cu se boriti dok imam volje , zelje i snage . Kad je ne bude bilo isto dobro. Ako nam nije sudjeno biti roditelji putovat cemo svijetom svake godine nova destinacija , zimi u tople krajeve 😁. I o tome smo razgovarali i tako odlucili. Mi se jako volimo i dokle god smo zdravi nas dvoje i zivi necu dopustiti da nas tuga obasipa i da nam misli odu u crnu rupu. Neka njega kraj mene barem ako nista drugo ❤ ne pustam ga nikuda bilo djece ili ne ❤

watson009
    21. Listopad 2020. 10:37

Dakle Lindsay tvoje rijecu su mi najveca utjeha od kada sam ovdje...doista! 
    Mozda ponekad mrvicu i zaboravimo na nas dvoje od silne zelje a tocno kako Andela kaze "ljubav pobjeduje sve " 
    Ljubim vas

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Mokosh
    21. Listopad 2020. 10:42

Bella🍁

Mokosh čekala bi te za 31. za test kako smo se i dogovorile ali ako nisam T moram prestat s duphastonima pa da mi dolazak M ne otegne i da mogu čim prije u novi ciklus .al mozda se još predomislim, daleko je to sve jos😁

Bella radi onako kako tebi vise odgovara i kako mislis da treba. 🙃 Realno, meni je u drugoj trudnoci test pokazao jasnu crtu 4 dana prije m. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Lindsay
    21. Listopad 2020. 10:42

Da sam znala da cete naci toplinu u mom razmisljanju ranije bih vam napisala ❤
    Kada vam je tesko sjetite se mojih rijeci jer meni sigurno nece vise biti tesko zbog dolaska M . Zivot ima svojih ljepota a ako se dam zadubiti svakih 28 dana u depru za sta hodam onda ovom zemljom? Niposto tugica, samo borba dokle je volje i sreca i razlog za osmjeh barem jednom svaki dan 🧡
    Cuvajte se, brinite jedni o drugima, spavajte zagrljeni, ljubite se i kada se najete luka, ako je sudjeno doci ce a ako nije nece i neka vas to ne remeti. Zivot prodje dok se trepne, godine odu. Neka idu uz osmjeh i ljubav a ne uz brige ... 

Mokosh
    21. Listopad 2020. 10:43

lindsay

Da sam znala da cete naci toplinu u mom razmisljanju ranije bih vam napisala ❤
    Kada vam je tesko sjetite se mojih rijeci jer meni sigurno nece vise biti tesko zbog dolaska M . Zivot ima svojih ljepota a ako se dam zadubiti svakih 28 dana u depru za sta hodam onda ovom zemljom? Niposto tugica, samo borba dokle je volje i sreca i razlog za osmjeh barem jednom svaki dan 🧡
    Cuvajte se, brinite jedni o drugima, spavajte zagrljeni, ljubite se i kada se najete luka, ako je sudjeno doci ce a ako nije nece i neka vas to ne remeti. Zivot prodje dok se trepne, godine odu. Neka idu uz osmjeh i ljubav a ne uz brige …

❤❤❤ upravo tako!

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    21. Listopad 2020. 10:58

Prekrasne riječi utjehe svima nama❤❤

Bella🌟
    21. Listopad 2020. 11:00

Mokosh

Bella🍁

Mokosh čekala bi te za 31. za test kako smo se i dogovorile ali ako nisam T moram prestat s duphastonima pa da mi dolazak M ne otegne i da mogu čim prije u novi ciklus .al mozda se još predomislim, daleko je to sve jos😁

Bella radi onako kako tebi vise odgovara i kako mislis da treba. 🙃 Realno, meni je u drugoj trudnoci test pokazao jasnu crtu 4 dana prije m.

Vidjet ću jos . Ma da trebao bi pokazati tad ako je T. S tim da imam onaj od 6 dana prije kaj pokazuje kao.
    Taj četvrtak je 2 dana prije M ako gledamo po tome koliko mi ciklusi traju, odnosno 15 dpo što je sasvim ok za test. Tebi drzim🤞🤞 za noć vještica i veselim se tvom testu😁😁😁

mara5
    21. Listopad 2020. 11:05

Lindsay ❤ upravu si!!
    Bas si me dirnula, skrivam suze iza monitora 😢
    Kvragu sve, ja cu pisnuti popodne  imam one trakice iz dm valjda su ok... 
    I idemo dalje nasmijano i jako 🤗💪

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Lindsay
    21. Listopad 2020. 11:10

Svima ❤❤❤ zapamtite samo da ste zivi i zdravi vi vase gore polovice i zivot ne staje ako se nema bebac uz sav napor... nego se ide na maldive i havaje ❤😘

Sanjarka88
    21. Listopad 2020. 11:14

Divna potpora ❤️

Volite se i mazite, opustite. Ali nikad ne odustajte od bebice. Nema ljepše stvari u životu, zato ucinite sve sta trebate da iskusite tu ljubav. 
    A ako ne bude, ne bude 
    Imate ljubav supruga i uzivajte u njoj skupa ❤️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.