Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    21. Listopad 2020. 09:03

watson009

Clio milena navijam za tebe ♥ pokreni lavinu plusica !!!!!
    Lindsay i Lavanya zao mi je zbog vjestice,znam koje je to razocarenje i saljem vam veliki snazni zagrljaj,glavu gore ! Doci ce i vase vrijeme plusica , tko se bori taj i bere plodove…nema nista od kukanja i sjedenja.
    Ja samo znam da nakon vikenda necu moci hodati 😂 dajemo sve od sebe a onda krece odbrojavanje.
    Ne znam samo koju strategiju da upotrijebim ovaj put 😂😂😂

Hmmm,koju strategiju izabrati🤔😁🤩 krenite sa zagrijavanjem danas😁, pa onda u petak pa u nedjelju🤗 ne znam kad pada O. Ili možda danas ne pa četvrtak,subota i nedjelja?😁
    Da ne bude previše ni premalo nego taman koliko treba😁😄😎😆 dan prije O obavezno. 
    ❤💛💛

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Listopad 2020. 09:03

Sanjarka88 🦋

Clio jedva cekam sutra 😍

Sanjarka hvaala ti♥️♥️. Ali ja nekako nsmam osjecaj da sam trudna. Temp. je dobra ali kad kod mene pada tek na dan M tako da se nemogu pouzdat u nju baš. Ali ovaj put je bar pravilna pa sam sretna sto iako je ciklus dug ovulacija je bila 🙂. To me tješi jer ipak su tu i moje godine i vec me poprilicno pocela panika hvatat. Ali onda vidim da je Maja Šuput ostala trudna sa 41 pa se kao malo umirim, 😂😂😂(šala mala) 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Listopad 2020. 09:05

I kolika je vama bila dnevna temp. vi koje ste bile trudne? Ja sad mjerila čisto bezveze, ispod pazuha i moja temp. je 37. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Lindsay
    21. Listopad 2020. 09:16

Moramo pitati suputicu kod kojeg je dr isla na potpomognutu :)  da mi da savjet 🤣

Sanjarka88
    21. Listopad 2020. 09:26

Clio35

I kolika je vama bila dnevna temp. vi koje ste bile trudne? Ja sad mjerila čisto bezveze, ispod pazuha i moja temp. je 37.

Nidam mjerila dnevnu 
    Bazalna mi je bila oko 37

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Ivyyyy
    21. Listopad 2020. 09:28

Jutro cure i zene! ❤️ 
    Citam vas i pratim, mislim na vas i uz vas sam! Zao mi je na svim -, i nadam se da kad udjem sljedeci put da cete sve bit trudne🥰 

👩🏼26
    👱🏻‍♂️27
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Listopad 2020. 09:39

Evo odem ja na wc nakon kave 😬😬😬 i jutros sto se bolova tiće nije bilo ništa, i sad me dole opet pocelo boliti..ali kad sam obavila nuzdu tek onda. E izludit ce me ovaj ciklus. 🙄🙄🙄. Ako namjerava doći onda neka više dođe. Iskreno ja baš i nemam nekih simptoma prije M. Sami me grudi znaju bolit i to je to. A ovaj ciklus me sve živo i neživo boli.
    Kad sam prošči put bila trudna nisam ni znala da jesam i to je bilo blaženo neznanje. Kaže dragi pa i prosli put si kukala kako te grudi bole pa si bila trudna. On se više nada od mene. Cak me nekako više žao njega ako bude -. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Listopad 2020. 09:43

Andela111

Evo meeee, sa desnom bolnom cickom , ali sutra ocekujem M- sutra je 15 dan od O. Navijam za sve vas dugo nije bilo plusa , jedva cekam ponovno zasjamo!

Andela što si odlučila? Ako ne dobiješ sutra očeš radit test?
    Sutra nam je objema dan D!!!! 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    21. Listopad 2020. 09:58

Andela111

Ajme, da istina ali ja se draga nemam sta nadati- nemoguce je da sam T bez O…. nemam simptome nikakve , mirno cekam M. Kad bi nekim cudom zakasnila 5 dana , onda bih. Taj test me unisti i istresira.

Gle možda je O bila jer te grudi bole, ali je niso uspjela uhvatit. Ti ne mjeris temp?
    Iskreno i ja se bojim toga testa uzasno,istresira me i rasutuzi. Tako da cu i ja isto cekat pa sto bude bude

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sanjarka88
    21. Listopad 2020. 10:11

Clio35

Andela111

Ajme, da istina ali ja se draga nemam sta nadati- nemoguce je da sam T bez O…. nemam simptome nikakve , mirno cekam M. Kad bi nekim cudom zakasnila 5 dana , onda bih. Taj test me unisti i istresira.

Gle možda je O bila jer te grudi bole, ali je niso uspjela uhvatit. Ti ne mjeris temp?
    Iskreno i ja se bojim toga testa uzasno,istresira me i rasutuzi. Tako da cu i ja isto cekat pa sto bude bude

Ti nemas sta cekat 
    Na 17dpo sutra plus ce iskociti sa testa 😎

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.