Pozdrav cure, ja danas pišnula, onaj clearblue za rano otkrivanje…6 dana do menstruacije, negativan 😔 Bas sam jako tuzna. Iako, realno, ne pokusavamo dugo, ali nisam ocekivala da ce to ici malo teze. Plus jos taj šok da imam endometriozu. (Na lijevom jajniku 3×3,4)
19.11. imam termin na humanoj…. do tad planiramo obaviti sve važne pretrage…
Nadam se da ce sve biti dobro… 😔
Drzim fige svima ❤
Moja prijateljica je radila rani clearblue 6 dana i neg, pa 3 dana prije m i negativan i na dan kad je trebala dobiti napravila je trakicu i crtica… Nije jos sve gotovo 🙃🤞
Dok ne dobim nadam se 🤦♀️
Daj Boze da je krivo
Curke koje ste vec rodile ili ostajale trudne, zanima me nesto…
Je li pred izostanak menstruacije bilo bolova u maternici i grcenja kao da ce M doci? Jesu li grudi boljele ako vas bole i u pms-u?
Bolovi budu jako slicni onima pred m
U prvoj T mi bilo bas izrazeno, u drugoj manje
U ovoj sam imala samo neka probadanja u jajnicima
Cice bole mene dosta u pms, a u prve dvi t su me bolile level pro, ono dok hodam bolile su
U ovoj neuspjesnoj su bolile ali ne toliko jako
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Curke koje ste vec rodile ili ostajale trudne, zanima me nesto…
Je li pred izostanak menstruacije bilo bolova u maternici i grcenja kao da ce M doci? Jesu li grudi boljele ako vas bole i u pms-u?
Bolovi budu jako slicni onima pred m
U prvoj T mi bilo bas izrazeno, u drugoj manje
U ovoj sam imala samo neka probadanja u jajnicima
Cice bole mene dosta u pms, a u prve dvi t su me bolile level pro, ono dok hodam bolile su
U ovoj neuspjesnoj su bolile ali ne toliko jako
Hcala sanjarko ❤
Evo, ovo je zadnji test. Napravljen 2.10.!
https://ibb.co/tsBF8Pr
Nisam ga tad stavljala jer je bila sjena kao i do tada. Nisam se htjela zamarati, a niti sam sigurna da ju sve vidite.
Nebi te htjela razocarati al ovo te iste trakice moje zadnja dva ciklusa u kojima nisam bila trudna testovi nevaljaju bar po meni bacaju dosta lazne sjene i sjenice… Alii drzim 🤞 da se kod tebe radi o trudnoci 😘😘
https://ibb.co/YDy120L
https://ibb.co/X42xPZp
https://ibb.co/Q9sgX4H
https://ibb.co/GJTbc9t
Pozz cure..s obzirom na moja 3 iskustva svaki put potvrđena trudnoća testom pa s betom ja sam imala pozitivne te iste testove (ako su iz Mullera) s takvim sjenama i ispale su biokemijske i treća vanmaternična (ali u njoj je beta došla meni ikad najviše do cca 600 pa je bila i tamnija). Po meni je taj test ispravan, pa kad su vam i male nijanse a dobijete vješticu ubrzo možda izvadite betu pa ispadne kao meni da su bile biokemijske pa i vi i ginić znate na čemu ste.
Kolika ti je bila beta kad je bila biokemijska? Je li M dugo kasnila?
U obje cca 50-70 i M došla na vrijeme. Trajala mojih redovnih 5 dana i onda 7-8 dan opet curkanje, kapljice i tu sam posumnjala i napravila testove i bile blijede crtice. Ja koristim sa niskom i jakom osjetljivoscu za Lh i mogu reci da ove s niskom mi nikako pik uhvatiti..sad očekujem M i ako dođe od sljedećeg ciklusa paralelno radim s obje vrtse pa da vidim razliku. Naručujem s str PLUSMINUS ili s njuškala imaju cure koje prodaju. Testove za trudnoću ugl iz Mullera ona plava trakica od 13 kn ili ako je akcija na PLUSMINUS onaj rozi First response test jer do 6 dana prije može uhvatit trudnoću a za 80 kn 2 su u pakiranju. Nadam se da sam ti malo pomogla.
👩1990 dg PCOSlike
🧔1988 oligoasthenozoospermia
Vinogradska
09/22 IVF/ICSI
Baby boy 💙-08.06.2023.
E da Maša ako vec tako rano radis testove shvati to kao zabavu i nista drugo.
Ja sam krenula 6dpo, i bia je negativan sve do 9dpo
9dpo se tek nakon 3min pojavila sjenicaaaa
Tako da, tako rano radit test a onda se bedirat radi minusa nema smisla
Dobro jutro dame ☕
Clio 16dpo a temp 37, ja te molim da popiskis vec danas taj test jer ja sam sigurna da si ti trudna 😍😍😍
Anabelaaaa gdje si? Kakva je temp danas?
Maša tek je 8dpo, rano je. Daklem zaboravi ovaj test 😉
Lullaby dobro nam dosla ❤️
Dobro jutro drage moje
Sanjarka moja temp jos uvijek postojana kao i trovremenski taft 😂😂. Jucer me toliko bolilo da sam mislila jutros kad se probudim da ce doci ali eto još ništa. Grudi i dalje bolne ali ne vidim nikakvu promjenu u boji bradavica. Danas kupujem test i ako sutra ne dođe onda radim test. Danas sam cijeli dan na poslu tako da danas ne stignem. Po FF sutra bi trebala dobiti.
Ancioo mene spasi multi gyn acti gel jer i ja imam isti problem kao i ti. Od stresa odma dolje pocne peckati. Ovo je malo skuplje ali pomogne u roku od dva dana i mogu koristiti trudnice bez problema. Moja gin. mi je to preporucila da koristim i nakon odnosa jer tad sperma poremeti nas PH i onda gljivice polude, a ovo je na prirodnoj bazi
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Clio jedva cekam sutra 😍
Jutro ☕❤
Sunny bas mi je žao. Možda bi ti ginekolica mogla nešto napisati od tableta za reguliranje ciklusa? Ili vrkutu probaj.
Mašo 8dpo je jako rano. Prije 12dpo nema bas smisla puno testirati jer uvijek može biti negativno pa pozitivno. Pričekaj još malo. 8 dpo je stvarno rano za test.
Ancioo ja se još uvijek nadam za tebe🤞🤞🤞😘
Lindsay isto mi je nevjerojatno kako iz mokraće mogu "ocitati bris" iz cervikasa. Zanimljivo i prvi put čujem za to. Što se tiče grceva pred M, ja sam ih kad sam bila T imala i to skroz do nekog 5. Tjedna trudnoće. Ali ti grcevi su bili puno blaži nego inače kad je M ili kad M treba doći. Onako suptilno su se osjetili. A grudi su me tek kasnije počele boljeti.
Lavanya žao mi je😔 al glavu gore. 💛 to sto imaš endo ne znači da ne možeš imati bebu, zapamti to. Možda će trebati duže,ili će biti teže ali ne znači da nije moguce❤
Clio jedva čekamo tvoj test😍😍😍
Ja sam odlučila raditi test nakon što popijem duphastone, te dvije kutije što su 2 Tjedna uzimanja od O i tad ako je već bi trebalo pokazati. To će biti slijedeći četvrtak ja mislim.
Clio milena navijam za tebe ♥ pokreni lavinu plusica !!!!!
Lindsay i Lavanya zao mi je zbog vjestice,znam koje je to razocarenje i saljem vam veliki snazni zagrljaj,glavu gore ! Doci ce i vase vrijeme plusica , tko se bori taj i bere plodove...nema nista od kukanja i sjedenja.
Ja samo znam da nakon vikenda necu moci hodati 😂 dajemo sve od sebe a onda krece odbrojavanje.
Ne znam samo koju strategiju da upotrijebim ovaj put 😂😂😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Mokosh čekala bi te za 31. za test kako smo se i dogovorile ali ako nisam T moram prestat s duphastonima pa da mi dolazak M ne otegne i da mogu čim prije u novi ciklus .al mozda se još predomislim, daleko je to sve jos😁
Sortiraj odgovore
Najstariji