Pozdrav cure!
Meni je danas bila O (jučer bio pik na LH) - međutim nemam se čemu nadati kad nismo imali akciju niti jedan dan oko O.
Danas je bila zadnja prilika i naravno on samo bleji u mobitel neće ni ćuti… I toliko me to razljutilo da sam baš potonula skroz…
Cijeli mjesec pijem cikle, vrkute, uzimam 8 različitih vitamina i dodataka koje moram (zbog šitnjače i IR), ljekove za štitnjaču i za IR, prehranu - sve živo izbacila šećere, kruh, brašno, ganjam ginekologe i endokrinologe, čitam članke i forume, pišam trakice, mjerim temperature - i onda dobim nogu baš kad treba malo truda s njegove strane………
Toliko me to naljutilo da sam nemoćna više od bijesa.
I kad me svi pitaju kad će beba dođe mi da kažem nikad - jer za to bi se trebali pokeksat kad treba a to ne radimo nikako, jedino ako on računa da će doć po Duhu Svetom eto 🤷🏼♀️
Kaže on meni da ne smijem razmišljati o tome… Pa teško da ću zatrudniti od ne razmišljanja ako NEMAMO spolni odnos kad je ovulacija. Ne da je teško nego je nemoguće …. 😤
Od godinu dana što pokušavamo mi smo mooožda jednom pogodili akciju oko ovulacije eto…
Taj jedan mjesec kad je bio otvoren saslušati me.
I pita me sad što mi je, što sam tužna, što se ljutim….
A meni samo suze idu i imala sam se potrebu izjadati negdje… Ne pišem više baš često (jer što da pišem kad ništa ne mogu očekivati) ali vas čitam stalno 😔
Nadam se da se nećeš naljutiti kad ovo napišem, ali ti moraš prvo poraditi na odnosu sa njim, ostavi tu želju za trudnoćom po strani. Očito on NE ŽELI, jer da želi, bilo bi to potpuno drugačije. Npr, moj M i ja otvoreno pričamo o želji za drugom bebom, sam potiče da kupimo lh trakice, sam leti u ljekarnu po test, i skupa ga radimo i sl, uz to 13 god smo skupa, sexamo se redovito. Naravno da ima nekad faza da se meni ne da ili je on bolestan, pod stresom.. Sad kad radimo aktivno na tome, oboje smo u tome. Ali ti pišeš o godini pokušavanja gdje praktički ti njega moliš za sex🙄
Vjeruj mi, ako i zatrudniš s njim i rodiš, neće ti biti ništa lakše. Naprotiv.. Dobro razmisli s kim ćeš rađati djecu!
U potpunosti se slažem. viruj mi, dijete nista nece popravit. Ako temelji nisu dobri, dijete to sigurno neće "zakrpat". Žao mi je, glupi zvuči, ne znam koliko imaš godina, zaslužuješ bit sretna. Radit na bebi treba bit užitak, to je nešto,što će odnos još više produbit. tj bar se ja tako osjećam. Oboje trebate bit u tome, ne samo ti.
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Pozdrav cure!
Meni je danas bila O (jučer bio pik na LH) - međutim nemam se čemu nadati kad nismo imali akciju niti jedan dan oko O.
Danas je bila zadnja prilika i naravno on samo bleji u mobitel neće ni ćuti… I toliko me to razljutilo da sam baš potonula skroz…
Cijeli mjesec pijem cikle, vrkute, uzimam 8 različitih vitamina i dodataka koje moram (zbog šitnjače i IR), ljekove za štitnjaču i za IR, prehranu - sve živo izbacila šećere, kruh, brašno, ganjam ginekologe i endokrinologe, čitam članke i forume, pišam trakice, mjerim temperature - i onda dobim nogu baš kad treba malo truda s njegove strane………
I kad me svi pitaju kad će beba dođe mi da kažem nikad - jer za to bi se trebali pokeksat kad treba a to ne radimo nikako, jedino ako on računa da će doć po Duhu Svetom eto 🤷🏼♀️
Kaže on meni da ne smijem razmišljati o tome… Pa teško da ću zatrudniti od ne razmišljanja ako NEMAMO spolni odnos kad je ovulacija. Ne da je teško nego je nemoguće …. 😤
Od godinu dana što pokušavamo mi smo mooožda jednom pogodili akciju oko ovulacije eto…
A meni samo suze idu i imala sam se potrebu izjadati negdje… Ne pišem više baš često (jer što da pišem kad ništa ne mogu očekivati) ali vas čitam stalno 😔
Mislim da te tvoj muž ne zaslužuje moje mišljenje je da ti ne mozes sama stvoriti djete posto on ocito dijete ne želi iskreno cu ti reci smatram da s takvim čovjekom ne trebaš trošiti svoj zivot i vrijeme po njemu je jasno da nece nista učiniti ako mu samo tako to puštaš poslije moze biti i gore a jos gore nakon sto dođe dijete jer to ocito nije očinska figura , a u opisu vidom da vec ima neke godine kada bi to silno trebao zeliti
Pozdrav cure!
Nemoj se ljutit al moje misljenje je ovo;
I muskarcima treba atmosfera za obavit čin. A ne klinički postupak ( dragi 27. U mjesecu u 15:00 h se moramo) , kao da idu doktoru na pregled.
Kako i nama treba neka atmosfera da nam se da, tako isto vrijedi i za njih. Postoje i dani kada se i njima neda, a kolko se i oni puta trude napravit raspoloženje a odgovor koji dobiju su naravno klasika ( a joj neda mi se danas, boli me glava, osjećam se naduto i tako dalje u nedogled) u tim trenutcima i njima svašta prolazi kroz glavu, ali vecinom njihovo mišljenje i raspoloženje ne vrijedi ništa. Nemoj mu stalno to spominjat, vec iz zelje, strasti, ako me razumijes, opusteno, bez onoga MORAMO sad i odmah.
Pozdrav svima, nova sam ode. Ovako, pokušavamo vec 6mj, ali samo zadnja 2 ciklusa sam koristila ovulacijske trakice,i onda smo bas to radili u pravo vrijeme,haha. Stvari bi tribala dobit u ponediljak(28.dan mi je tada), inace su mi uvik redovite i nikad ne kasne. Nemam nikakve znakove da bi mogla dobit stvari( inace imam smeđkasti iscjedak 3-4 dana prije nego mi tribaju doc stvari), a sada imam cak neki bjelkasti iscjedak i pratim svoj cervix koji je trenutno vrlo visoko,malo je otvoren (jer sam vec rađala) i nije ni tvrd ni skroz mekan,haha, ne znam kako bi to opisala. I da, sise su mi napete skroz, cak malo bolne(doduse to bude i kad je PMS,pa to ne uzimam bas u obzir). Imam neki osjecaj da smo ovaj put uspili, sta vi mislite?
Jel moguće da sam trudna? 🙏🏻
Aleksandra napravi test buduci da trebas dobit u ponedj.
Ovako moze bit i pms i trudnoca po simptomima.
Ako si trudna sigurno ce pokazat onaj od 10miu,sretno🙏🏽🙏🏽
Aleksandra napravi test buduci da trebas dobit u ponedj.
Ovako moze bit i pms i trudnoca po simptomima.
Ako si trudna sigurno ce pokazat onaj od 10miu,sretno🙏🏽🙏🏽
Nije prerano? Tj citala sam ode da znaju bit lazno pozitivni testovi,toga me strah. 🙈 A i zapela sam na otoku, ljekarna radi tek u ponediljak,al ja sam bas nestrpljiva 😂
Tinchica zao mi je, odmori se i opusti da stigne M pa mozes u nove pobjede. Glavu gore, najbolje tek dolazi! ❤
Irma90 moram i ja reci da potpisujem sto su cure napisale. Slazem se da je presing nepozeljan, ali sam isto tako sigurna da je svaka od nas nekada mozda vise inzistirala na odnosu zbog O. S druge strane, jednostavno morate biti zajedno u ovome. Promisli o svojim postupcima pa onda otvori temu s njime. Mozda se iznenadis kada ti kaze sto ga zapravo muci. U svakom slucaju ce sve biti u redu, samo hrabro, ali iskrenost neka bude na prvome mjestu 😊
Baby P 03/21 💙
Pozdrav svima, nova sam ode.Ovako, pokušavamo vec 6mj, ali samo zadnja 2 ciklusa sam koristila ovulacijske trakice,i onda smo bas to radili u pravo vrijeme,haha. Stvari bi tribala dobit u ponediljak(28.dan mi je tada), inace su mi uvik redovite i nikad ne kasne. Nemam nikakve znakove da bi mogla dobit stvari( inace imam smeđkasti iscjedak 3-4 dana prije nego mi tribaju doc stvari), a sada imam cak neki bjelkasti iscjedak i pratim svoj cervix koji je trenutno vrlo visoko,malo je otvoren (jer sam vec rađala) i nije ni tvrd ni skroz mekan,haha, ne znam kako bi to opisala. I da, sise su mi napete skroz, cak malo bolne(doduse to bude i kad je PMS,pa to ne uzimam bas u obzir). Imam neki osjecaj da smo ovaj put uspili, sta vi mislite?
Jel moguće da sam trudna? 🙏🏻
U ponedjeljak slobodno napravi test da si sigurna ali samo s jutarnjom mokracom , a prerano ti nije nikako, moja frendica koja je rodila prije 2 godine je 5 dana prije M napravila test ujutro i blagi plusić joj se pokazao, onako sjena samo, nije bila sigurna, taj dan navecer ga je opet radila i bio je negativan, slj dan je otisla izvadit betu i saznala da je trudna 3 tjedna😊
Drage moje jos 6 dana do (NE) očekivane menge, danas mi je neki ludi dan, uzasno me bole bradavice i samo plaćem ali bez razloga haha, ostalih simptoma nemam :)
Sortiraj odgovore
Najstariji