Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dancy2603
    27. Lipanj 2020. 12:13

Koliko se dugo borite u pokušaju s djetetom? :/

27. Lipanj 2020. 12:29

Sanjarka88  vidis nije mi palo na pamet da bi to mokrenje moglo biti od svega toga, jer nadam se da je to, nakon sto smo iskljucili trudnocu onda ti sto drugih losih primisli padne na pamet da nije nedaj Boze nesto drugo opasno itd.

Sla ma bez brige budi, evo nasa jedna poznata voditeljica 39 godina pa ceka drugo dijete, tako da nema pravila 💗

27. Lipanj 2020. 12:32

E da, pitanje, preko koje stranice nabavljate te lh trakice a da su povoljne?

27. Lipanj 2020. 12:35

Sla kolko radite na bebi dugo?
    Jesi obavila sve preglede?

27. Lipanj 2020. 12:42

Sla ima troje djece ali zeli i cetvrto  👏👍👏👍

Sla
    27. Lipanj 2020. 12:49

Obavila sam sve moguće hahah sve je u redu ali eto teško ostajem trudna . Za prvo sam čekala 1,5 za drugo 2 za trece 5-6 to mi je drugi brak i sam muž hoće još jedno dvoje troje 😂reko trebao si da nadjes nešto mladje za ženidbu . 3 god od porodjaja ne pazimo se ali neda se . Ali nebrini nismo iste ima žena za tren ostanu trudne . Želim ti brzi plusic 🍀

27. Lipanj 2020. 12:53

Moja prabaka je znala reci da cim pogleda didu ostane trudna 🤣
    Tako je nekako i bilo. Njih 10 svi zivi i zdravi rodjeni 👏

27. Lipanj 2020. 13:03

Nego trudilice ima li koja da ce piskiti ovih dana?
    Cekamo plusice...

dancy2603
    27. Lipanj 2020. 13:16

Ja sam danas i dok sam cekala plusic zaspala i sanjala da sam trudna, i kad sam se probudila pojurila u wc da vidim no to je samo bio san :(😪

27. Lipanj 2020. 13:19

Dancy je li ti vec izostala M? Koliko pokusavate?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.