Cure, meni aplikacija pokazuje još dva dana do M.
Nisam se htjela pretjerano opterećivati ovaj mjesec jer sam mislila da je moje opterećivanje bebicom najveća prepreka u cijeloj priči (obavila sam pregled, briseve, hormone, folikulometriju-sve je u redu).
Jedino sam danas u jutro čisto iz znatiželje izmjerila temperaturu i bila je 36.8 što mislim da je prenisko za 26 dc tako da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa 😔.
Mislim da su nam sljedeći koraci definitivno spermiogram i hsg
Radila sam temperaturu i 36,4 je a plus mi je n testu
Meni je danas isto niža temperatura.. 36.6... Valjda tako mora biti. ☺️
Cure, meni aplikacija pokazuje još dva dana do M.
Nisam se htjela pretjerano opterećivati ovaj mjesec jer sam mislila da je moje opterećivanje bebicom najveća prepreka u cijeloj priči (obavila sam pregled, briseve, hormone, folikulometriju-sve je u redu).
Jedino sam danas u jutro čisto iz znatiželje izmjerila temperaturu i bila je 36.8 što mislim da je prenisko za 26 dc tako da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa 😔.
Mislim da su nam sljedeći koraci definitivno spermiogram i hsg
Radila sam temperaturu i 36,4 je a plus mi je n testu
Meni je danas isto niža temperatura.. 36.6… Valjda tako mora biti. ☺️
Ako ce pomoci kome...ja mjerim bazalnu tri mjeseca..U vrijeme ciklusa krecu se od 36.2-36.4,pred ovulaciju I na taj dan su uvijek 36,1,nakon ovulacije nekad odmah dan iza bude 36,7 ili dan dva 36,3,pa pq 36,4,pa onda skok od 36,7.takva ostane tacno tri dana pred menzes,onds padne na onu pocetku od ciklusa I uvijek znam sta me ceka,ali eto barem time znam da se desila ovulacija.
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Tissa ne brini,nikoga nisi zasmetala,samo ti pisi !
Ja sam sretna sto postoji ovaj forum,mislim da bi ljudi oko mene poludili sa mnom😂😂😂 ali lakse je kada vidim da ima jos takvih slucajeva 😂🙏
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Ženske, nisam imala vremena cijeli dan citati,a ni tipkati..
Došla sam napisati da su moje cice skroz podivljale, bas su mi nekako čudne..
E sad idem u miru pročitati kaj ste pisale kroz dan ☺️
Dpo? 🤞🤞🤞🤞
Cestitke na ➕ svima i nek ih bude jos puno ovo ljeto ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dpo? 🤞🤞🤞🤞
Cestitke na ➕ svima i nek ih bude jos puno ovo ljeto ❤️
9 DPO,iliti 22 dan ciklusa...Ugl,ne znam..ne znam kaj bi rekla...ili je ovo brutalni PMS ili stvarno 🤷♀️
I samo da napomenem,ovulaciju pratim jedino preko kalendara,i po nekoj svojoj intuiciji,tako da...😂😂
Sanjarka ja sam čak 9 dan poslje O uradila clearblu plus i vidio je jako blagi plus radila sam svaki dan i sada se bas lijepo vidi mozes uraditi test ako si nestrpljiva
Pozdrav cure, ko me zna od prije, nisam par dana bila aktivna uopce jer sam imala zivi show 😓 Znaci sljedeci dan sam radila test ujutro koji je bio negativan, 3 noci prije toga nisam spavala, pocele su nenormalne aritmije srca, i sve simptomi klasicni za trudnicu, osjecala sam da se nesto dogada u tijelu, zdjelica me na neki cudan nacin "boljela", nadutost, temp 37.1, pa 36.8, glad, mokrenje....naime zavrsila sam na hitnoj, upravo zbog tog visokog tlaka i aritmije, obavili ekg, rendgen, vadili krv, sve uredno, osim ekg-a, pa sam dobila Normabel i Concor da mi se smiri to sve. Naravno i oni su posumnjali da nije trudnoca mozda...popodne sam otisla kod svoje doktorice, radili smo nalaz urina, sve cisto, bakterija nema, ja pitam nju pa zasto onda toliko mokrim, ni njoj nije jasno, evo danas je drugi dan kako ni menga nije stigla a ni ne osjecam da hoce...Jos uvijek mislila mozda je test pogrijesio, I frendica me savjetuje ajde odi ti izvadi betu hcg, izvadila, nista, 1, nisam trudna, razocarenje...ok, doktorica me poslala vadit kompletnu krvnu sliku i hormon stitnjace, pa cu u ponedjeljak vidjet sto se dogodilo, ali definitivno se i kod G narucujem da odradimo UZV jer ovo mi se nikada nije desilo...btw taj neki cudan osjecaj "dolje" jos uvijek traje..eto sorry sto sam se raspisala, nisam mogla skratit bas 😏
Tinchica bas mi je zao...
Javljaj jos sta se bude saznalo ili promjenilo 💟
Tinchica inace Imas problem s tlakom?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji