Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    28. Lipanj 2020. 06:37

Hope

Sanjarka88

Pa ti si onda već skoro veteranka,vise manje sve znaš i hendlas već sa dvoje 🙈

Meni je isto trebalo neko vrijeme da se odlučimo za drugo..Bi,nebi pa ni sama ne znam.. 🙈
    Da se muza pita on bi ih petero 😅
    Ja sam sretna jer imam i ovo jedno čudo i zahvalna sam svaki dan na njemu..A ako nam se posreći imat ćemo jos jedno ❤️

Kako si ti sto se tiče prošlih trudnoca? Jel vam dugo trebalo da ostanete trudni ili?
    Btw svrbi me lijevi dlan? Jel to znaci da ću dat pare il dobit? 🤪

Dobit ćeš pare🤓! Ja isto imam dečkića starog ko i tvoj. Nego, ja razmišljam... Jesi ti bila 2017 ovdje na forumu kad su bile Honey, Mono1111.... Meni se čini da jesi, pitam jer i ja sam tad bila. I sad... Evo me opet😊

Sanjarka88
    28. Lipanj 2020. 07:29

Hope

Sanjarka88

Pa ti si onda već skoro veteranka,vise manje sve znaš i hendlas već sa dvoje 🙈

Meni je isto trebalo neko vrijeme da se odlučimo za drugo..Bi,nebi pa ni sama ne znam.. 🙈
    Da se muza pita on bi ih petero 😅
    Ja sam sretna jer imam i ovo jedno čudo i zahvalna sam svaki dan na njemu..A ako nam se posreći imat ćemo jos jedno ❤️

Kako si ti sto se tiče prošlih trudnoca? Jel vam dugo trebalo da ostanete trudni ili?
    Btw svrbi me lijevi dlan? Jel to znaci da ću dat pare il dobit? 🤪

Ja prve 2ipo godine nisam mislila da cu ic na jos jedno, a onda malo pomalo i evo zelja velika ko kuća, jedva cekam 🥰 malac jako voli bebe i stalno me pita kad cu mu rodit jednu pa se i zato veselim
    Prva t iz prve, druga iz drugog pokusaja
    Nismo se puno namucili no sad bas imam feeling da ce trebat duže, otkad sam napunila 30 ko neka baba sam em malo tlak, em bolucka svašta.... 😁
    Nadam se da sam u krivu 
    Koliki je tvoj decko? Koliko vam je trebalo za prvu t? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Jagodica125
    28. Lipanj 2020. 07:56

watson009

anci00

Watson kod mene je stanje mira zasada.
    M dolazi noćas napokon s terena, prekjučer sam napravila cb ovulacijski i nije bilo ništa pa se nadam ovom narednom tjednu
    Nadam se hopsanju i uživaju :)

Svima curama šaljem zagrljaje i nadam se da ćemo u skorom periodu bit nadarene plusicima ❤️

Ancioo opala,ima da napadnes muza hehehhehe !!!!
    Ali ono "slucajno" 😂
    Koji ti je dan ciklusa ? Navijam da cete pogoditi O dok je doma.
    Takoder zelim svima srecu sa testicima u ovom ciklusu 🙌
    Cure moje tocno da saznam da sam T,digla bi noge u zrak i cijelooo ljeto gustala za sve stresove sto sam prosla,sjedila bi na terasi i samo se po busici mazila 😂🙌🙏😎👆

Tocno to😅 ma cim ugledam plusic stavljam se u zasticenu skupinu, bit ce mi bolje nego ličkom medi 🥰 i ja vjerujem da Bog jednostavno ne moze ostat ravnodusan na molbe i zelje toliko nas. Jednostavno ne moze! Ako vec nije + onda nas je sigurno stavio "na cekanje"😂

28. Lipanj 2020. 10:10

Ja pitala jucer ovdje i danas na temi lh trakice , da gdje ih kupujete a da su povoljne, medutim niko me nigdje ne dozivljava 🙈

28. Lipanj 2020. 10:11

5 dana prije ocekivane M testic negativan
    Jos ne gubim nadu, ponovit cu ga na dan kasnjenja 💪

28. Lipanj 2020. 10:12

Ako bude kasnila 🤣😂

Tissa
    28. Lipanj 2020. 10:31

🌻Tinchica🦋

Ja pitala jucer ovdje i danas na temi lh trakice , da gdje ih kupujete a da su povoljne, medutim niko me nigdje ne dozivljava 🙈

Tinchica ja sam trakice naručivala sa AliExpressa, čini mi se nekih 30-ak kn za 25 trakica 🤭🤷‍♀️

👱‍♀️32|🙎‍♂️42
    Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
    Obavljene pretrage:
    👱‍♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
    Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?

Hope
    28. Lipanj 2020. 10:59

Ninach, jesam bila sam 😎 ajme ne mogu vjerovat da de opet susrećemo ❤️ Bas mi je drago..
    Kako si ti? Kako Bebili?

Sanjarka a ma nikad ne znaš,možda će i ovo brzinom munje..
    Meni je za prvog trebalo 2 mjeseca,ali iskreno nisam bila toliko u tome,pa sam bila ful opuštena..
    Mene isto moj stalno ispituje da kad ću mu rodit bebu 😂

Nego...upravo maloprije u parku me ubola osa,u trbuh..ajme šta boli poludit ću..i normalno sto pitanja,ako sam uopce trudna,može li šta biti od tog uboda? Mislim,da li je opasno? 🤦‍♀️😅 vidi se mjesto uboda i okolo toga je sve crveno,al bas me ful jako zabolilo kad me upiklo,čak sam i vrisnula 😂 klinci su me gledali kao luđakinju 😂
    Ima li netko iskustva sa ubodima u trbuh u trudnoci 😂 alergična nisam,valjda.....😂

simba
    28. Lipanj 2020. 11:23

🌻Tinchica🦋

Imaš na njuškalu. Nisu tako jeftine kao sa alia, ali dođu za dan-dva, sa alia dosta dugo traje. Pa i do dva mjeseca. Pogledaj si ponudu paketa. Trakice plus par testova, pa si kombiniras koliko želiš.🙂

👩33g
    👨42g
    👦4g

Bella🌟
    28. Lipanj 2020. 11:38

Drage žene lijepi pozdrav svima🤗 otkrila sam ovu temu na forumu neki dan, i od tad vas pratim i veseli me što svaki dan imam to mjesto na koje mogu otići. Do nedavno su to bile zimske bebe, ali nažalost nije dobro završilo no idemo dalje.
    Sad smo na odmoru, oporavku i nadam se od 8. Mjeseca krećemo ispocetka i da će ovaj put biti sve ok. Svima vam želim  + ko kuću i da vam trudnoće bude dosadne i školske😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.