Tinchica inace Imas problem s tlakom?
Ne bas, ako sam malo bila pod stresom povisio se al nista znacajno...
Tinchica bas mi je zao…
Javljaj jos sta se bude saznalo ili promjenilo 💟
A nadam se sad samo da ce M napokon doc pa da mozemo poslije nastavit radit na bebici
Ako te sta tjesi meni je cijeli 4. Mj preskocila M, nismo jos radili na bebici ali da je bila tu bila bi naravno zeljena, obavila pregled kod G, sve u redu, beta 0.2, ciklus 45 dana a nema M
Odjednom dosla trajala 3 dana
Nikad nisam saznala sta je to bilo. Znaci nass tijelo je cudo samo se drzi, doci ce i M i bebac uskoro frzim ti fige
Ja sam to pripisala stresu , ja jako tesko radim i napeto je svaki dan. Mozda si se toliko brinula jesi li trudna da je organizam to prepoznao kao stres i tlak skocio i blokirao inace normalne radnje (M)
Jesi li se zivcirala, svaki dan mislila o trudnoci?
Ne bas, ako sam malo bila pod stresom povisio se al nista znacajno…
A napravi ostale pretrage da budes mirna
Koliki su ti otkucaji inace?
Meni su radili osim tih pretraga krvi, mokrace i ekg-a i uzv abdomena i stitnjace da to isključe
Hoce menga kasniti kad je neki problem ili stres
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam to pripisala stresu , ja jako tesko radim i napeto je svaki dan. Mozda si se toliko brinula jesi li trudna da je organizam to prepoznao kao stres i tlak skocio i blokirao inace normalne radnje (M)
Jesi li se zivcirala, svaki dan mislila o trudnoci?
Pod nekim stresom sam maltene svaki dan, al da sam tad mislila dosta o trudnoci, jesam. Prije nego sam dosla na ovaj forum, 5 dana prije nego li je M trebala doc su poceli ti grcevi, nadutost i smede tockice na gacicama, i samo stalo nakon 2 dana pa sam pomislila da nije implantacijsko, pa taj neki osjecaj u maternici, trbuhu, ja sam nakraju posve uvjerena bila da sam trudna i tu je krenulo tad s tlakom...
Meni su radili osim tih pretraga krvi, mokrace i ekg-a i uzv abdomena i stitnjace da to isključe
Pa iskreno ne pratim otkucaje bas cesto, a nisam obracala puno pozornosti na njih, vise sam onaj tlak gore gledala, evo sad ne mogu ni izmjerit jer su mi bat riknule u tlakomjeru 😆 Dok te dane su mi bili 100, 101 otkucaja u minuti.
A ni meni nije jasno zasto mi nisu abdomen i stitnjacu odma provjerili kad sam im i rekla da imam s tim neki problem, ocito im se nije dalo posto je bilo 5 ujutro, a ona na trijazi neka arogantna zena samo sto me nije pitala zasto sam dosla uopce..ono dosadno mi bilo doma pa eto dosla da tebe gledam malo.🤦♀️
Ja sam na poslu, danas do 20h😒 uglavnom, umorna sam ko' pas. Ujutro mi je bilo toliko muuuuuka🤮 i sve mi u stanu imalo miris na...vegetu😅 pomislila sam da dragi radi rucak prije nego i on zgiba na posao. Vegeta posvuda. I nadutost. I imala sam onaj osijecaj da cu procurit, ali nisam. Valjda sam postenski zabrijala🤦♀️
Pa iskreno ne pratim otkucaje bas cesto, a nisam obracala puno pozornosti na njih, vise sam onaj tlak gore gledala, evo sad ne mogu ni izmjerit jer su mi bat riknule u tlakomjeru 😆 Dok te dane su mi bili 100, 101 otkucaja u minuti.
A ni meni nije jasno zasto mi nisu abdomen i stitnjacu odma provjerili kad sam im i rekla da imam s tim neki problem, ocito im se nije dalo posto je bilo 5 ujutro, a ona na trijazi neka arogantna zena samo sto me nije pitala zasto sam dosla uopce..ono dosadno mi bilo doma pa eto dosla da tebe gledam malo.🤦♀️
Ah da
Meni su srecom bili super prije 2 godine kad sam zbog tlaka isla na hitnu
Nisu mi isto tada nista osim krvi i ekg-a napravili
Dali su upute sta trebam sve napravit i pustili me doma jer sam rekla da se osjecam bolje
Posli mi bilo zao sta nisam rekla da sam lose pa da me hospitaliziraju i naprave sve sta treba
Ovako sam posli sve privatno obavljala 🙄
Ps. Tada sam i ja cili dan piskila, to je bilo od stresa i panike zbog tlaka
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tinchica nadam se da će sve bitu u redu 🍀 kod mene slična situacija stigli rezultati juče sve je u redu osim vitamina B9( folne kiseline) moraću da je pijem mesec dana pa na sl kontrolu . Zbog nedostatka B9 imam lupanje srca i nemam apetit isto tako sam izgubila 2 kg . Veštica trebala stići jutros Al nema je uglavnom sam se oprostila od plusice za ovaj mesec . Sto se tiče braon iscedka neznaju zašto je došlo do toga i to je to . Sl mesec više sreće ... počeću i ja sa lh trakicama jer nemam više vremena za čekanje ... napunila 36g 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji