Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Lipanj 2020. 10:07

Sanjarka88

Tinchica inace Imas problem s tlakom?

Ne bas, ako sam malo bila pod stresom povisio se al nista znacajno... 

27. Lipanj 2020. 10:10

doka1

Tinchica bas mi je zao…
    Javljaj jos sta se bude saznalo ili promjenilo 💟

A nadam se sad samo da ce M napokon doc pa da mozemo poslije nastavit radit na bebici 

27. Lipanj 2020. 10:16

Ako te sta tjesi meni je cijeli 4. Mj preskocila M, nismo jos radili na bebici ali da je bila tu bila bi naravno zeljena, obavila pregled kod G, sve u redu, beta 0.2, ciklus 45 dana a nema M
    Odjednom dosla trajala 3 dana
    Nikad nisam saznala sta je to bilo. Znaci nass tijelo je cudo samo se drzi, doci ce i M i bebac uskoro frzim ti fige

27. Lipanj 2020. 10:19

Ja sam to pripisala stresu , ja jako tesko radim i napeto je svaki dan. Mozda si se toliko brinula jesi li trudna da je organizam to prepoznao kao stres i tlak skocio i blokirao inace normalne radnje (M)
    Jesi li se zivcirala, svaki dan mislila o trudnoci?

Sanjarka88
    27. Lipanj 2020. 10:54

🌻Tinchica🦋

Sanjarka88

Ne bas, ako sam malo bila pod stresom povisio se al nista znacajno…

A napravi ostale pretrage da budes mirna 
    Koliki su ti otkucaji inace?
    Meni su radili osim tih pretraga krvi, mokrace i ekg-a i uzv abdomena i stitnjace da to isključe
    Hoce menga kasniti kad je neki problem ili stres 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

27. Lipanj 2020. 10:55

doka1

Ja sam to pripisala stresu , ja jako tesko radim i napeto je svaki dan. Mozda si se toliko brinula jesi li trudna da je organizam to prepoznao kao stres i tlak skocio i blokirao inace normalne radnje (M)
    Jesi li se zivcirala, svaki dan mislila o trudnoci?

Pod nekim stresom sam maltene svaki dan, al da sam tad mislila dosta o trudnoci, jesam. Prije nego sam dosla na ovaj forum, 5 dana prije nego li je M trebala doc su poceli ti grcevi, nadutost i smede tockice na gacicama, i samo stalo nakon 2 dana pa sam pomislila da nije implantacijsko, pa taj neki osjecaj u maternici, trbuhu, ja sam nakraju posve uvjerena bila da sam trudna i tu je krenulo tad s tlakom...

27. Lipanj 2020. 11:05

Sanjarka88

🌻Tinchica🦋

Sanjarka88

Meni su radili osim tih pretraga krvi, mokrace i ekg-a i uzv abdomena i stitnjace da to isključe

Pa iskreno ne pratim otkucaje bas cesto, a nisam obracala puno pozornosti na njih, vise sam onaj tlak gore gledala, evo sad ne mogu ni izmjerit jer su mi bat riknule u tlakomjeru 😆 Dok te dane su mi bili 100, 101 otkucaja u minuti.
    A ni meni nije jasno zasto mi nisu abdomen i stitnjacu odma provjerili kad sam im i rekla da imam s tim neki problem, ocito im se nije dalo posto je bilo 5 ujutro, a ona na trijazi neka arogantna zena samo sto me nije pitala zasto sam dosla uopce..ono dosadno mi bilo doma pa eto dosla da tebe gledam malo.🤦‍♀️

Jagodica125
    27. Lipanj 2020. 11:59

Ja sam na poslu, danas do 20h😒 uglavnom, umorna sam ko' pas. Ujutro mi je bilo toliko muuuuuka🤮 i sve mi u stanu imalo miris na...vegetu😅 pomislila sam da dragi radi rucak prije nego i on zgiba na posao. Vegeta posvuda. I nadutost. I imala sam onaj osijecaj da cu procurit, ali nisam. Valjda sam postenski zabrijala🤦‍♀️

Sanjarka88
    27. Lipanj 2020. 12:04

🌻Tinchica🦋

Sanjarka88

🌻Tinchica🦋

Sanjarka88

Pa iskreno ne pratim otkucaje bas cesto, a nisam obracala puno pozornosti na njih, vise sam onaj tlak gore gledala, evo sad ne mogu ni izmjerit jer su mi bat riknule u tlakomjeru 😆 Dok te dane su mi bili 100, 101 otkucaja u minuti.
    A ni meni nije jasno zasto mi nisu abdomen i stitnjacu odma provjerili kad sam im i rekla da imam s tim neki problem, ocito im se nije dalo posto je bilo 5 ujutro, a ona na trijazi neka arogantna zena samo sto me nije pitala zasto sam dosla uopce..ono dosadno mi bilo doma pa eto dosla da tebe gledam malo.🤦‍♀️

Ah da
    Meni su srecom bili super prije 2 godine kad sam zbog tlaka isla na hitnu 
    Nisu mi isto tada nista osim krvi i ekg-a napravili 
    Dali su upute sta trebam sve napravit i pustili me doma jer sam rekla da se osjecam bolje 
    Posli mi bilo zao sta nisam rekla da sam lose pa da me hospitaliziraju i naprave sve sta treba 
    Ovako sam posli sve privatno obavljala 🙄
    Ps. Tada sam i ja cili dan piskila, to je bilo od stresa i panike zbog tlaka 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sla
    27. Lipanj 2020. 12:07

Tinchica nadam se da će sve bitu u redu 🍀 kod mene slična situacija stigli rezultati juče sve je u redu osim vitamina B9( folne kiseline) moraću da je pijem mesec dana pa na sl kontrolu . Zbog nedostatka B9 imam lupanje srca i nemam apetit isto tako sam izgubila 2 kg . Veštica trebala stići jutros Al nema je uglavnom sam se oprostila od plusice za ovaj mesec . Sto se tiče braon iscedka neznaju zašto je došlo do toga i to je to . Sl mesec više sreće ... počeću i ja sa lh trakicama jer nemam više vremena za čekanje ... napunila 36g 😁

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.