Ja (ne)trebam dobit za 5 dana,no ako će kasnit neću Radit test bar dok neće tjedan dana kasnit..ova biokemijska me prosli mjesec bas zbedirala..tada se iskreno,nismo bas ni pretjerano trudili,no očito smo pikli bas dan kad je trebalo..ovaj mjesec smo se malo zazelili i bas smo gustali,jedino po kalenadaru nismo bas ovulaciju pogodili,no koliko uopce kalendar može biti točan 😂
Imamo već jednog dečkića od 2.5 godine i sad se rodila želja za bracom ili sekom ☺️
Cice me bole,i počele su me boljeti 16 dan ciklusa (ciklusi su mi (28 dana)
Čitala sam da kod ciklusa gdje se nije dog ovulacije cice kreću boljeti dosta rano,E sad ko će ga znat..vidjet ćemo 😎
Ja (ne)trebam dobit za 5 dana,no ako će kasnit neću Radit test bar dok neće tjedan dana kasnit..ova biokemijska me prosli mjesec bas zbedirala..tada se iskreno,nismo bas ni pretjerano trudili,no očito smo pikli bas dan kad je trebalo..ovaj mjesec smo se malo zazelili i bas smo gustali,jedino po kalenadaru nismo bas ovulaciju pogodili,no koliko uopce kalendar može biti točan 😂
Imamo već jednog dečkića od 2.5 godine i sad se rodila želja za bracom ili sekom ☺️
Cice me bole,i počele su me boljeti 16 dan ciklusa (ciklusi su mi (28 dana)
Čitala sam da kod ciklusa gdje se nije dog ovulacije cice kreću boljeti dosta rano,E sad ko će ga znat..vidjet ćemo 😎
Mene su proslu trudnocu pocele bolit 15dc, 23dc sam vec imala plusic 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka88 vidis nije mi palo na pamet da bi to mokrenje moglo biti od svega toga, jer nadam se da je to, nakon sto smo iskljucili trudnocu onda ti sto drugih losih primisli padne na pamet da nije nedaj Boze nesto drugo opasno itd.
Sla ma bez brige budi, evo nasa jedna poznata voditeljica 39 godina pa ceka drugo dijete, tako da nema pravila 💗
Ma to ti je to
Kad sam ja bila na hitnoj doveli su zenu sa srcanim i bas im je rekla da puno piski taj dan
Rekli su joj kombinacija tlaka i panike
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tinchica bas sam sad pročitala tvoj post,i bas mi je zao sto si morala prolazit kroz tu situaciju,i nadam se da će biti sve u redu i da se vise neće ponoviti.. U svakom slučaju drži se i probaj sa sto manje stresa (Daa,znam,lako je rec) no probaj 🤞🏼❤️
Sanjarka88
I ti imaš već jednog bebolina? Koliko je star/stara? Kad ste se odlučili na drugo? I koliko pokušavate?
Watson09 pa di si ženo? Kako ide? Oce li se piškit uskoro? ☺️🤞🏼
Svima zelim svu sreću i nek bude kako si i sama želimo ❤️
Moj menzes zavrsio za dva.Radila test prvi dan jer sam imala neuobicajeno simptomebio,bio negativan. Danas I dalje imam bolne grudi I nekakao ispupcene I tamnije bradavice..jeli neko imao slicno iskustvo, da li da radim test ponovo?Polako ludim 😢a ne radi mi se jer mi je temperatura niska..Ne mogu pametna
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Pozdrav cure!
Meni je danas bila O (jučer bio pik na LH) - međutim nemam se čemu nadati kad nismo imali akciju niti jedan dan oko O.
Danas je bila zadnja prilika i naravno on samo bleji u mobitel neće ni ćuti... I toliko me to razljutilo da sam baš potonula skroz...
Cijeli mjesec pijem cikle, vrkute, uzimam 8 različitih vitamina i dodataka koje moram (zbog šitnjače i IR), ljekove za štitnjaču i za IR, prehranu - sve živo izbacila šećere, kruh, brašno, ganjam ginekologe i endokrinologe, čitam članke i forume, pišam trakice, mjerim temperature - i onda dobim nogu baš kad treba malo truda s njegove strane.........
Toliko me to naljutilo da sam nemoćna više od bijesa.
I kad me svi pitaju kad će beba dođe mi da kažem nikad - jer za to bi se trebali pokeksat kad treba a to ne radimo nikako, jedino ako on računa da će doć po Duhu Svetom eto 🤷🏼♀️
Kaže on meni da ne smijem razmišljati o tome... Pa teško da ću zatrudniti od ne razmišljanja ako NEMAMO spolni odnos kad je ovulacija. Ne da je teško nego je nemoguće .... 😤
Od godinu dana što pokušavamo mi smo mooožda jednom pogodili akciju oko ovulacije eto...
Taj jedan mjesec kad je bio otvoren saslušati me.
I pita me sad što mi je, što sam tužna, što se ljutim....
A meni samo suze idu i imala sam se potrebu izjadati negdje... Ne pišem više baš često (jer što da pišem kad ništa ne mogu očekivati) ali vas čitam stalno 😔
🙍🏼♀️ - 30g;blaga IR bez terapije, malo
povišen TSH
🙍🏻♂️- 34g, 2020: oligoasthenozoospermia 7 nakon vitamina, zdrave prehrane i treniranja u 11.2021. - normozoospermia :)
Pokušavamo od 6.2019.
1. IVF 11/2021 - rekovelle+cetrotide - čekamo 17.11. da dobijem M i krećemo s bockanjem
Irma90 probaj popricat s njim na lijep nacin i vidjet zasto ne zeli odnose,reci sta te muci,na miran nacin,naci cete rijesenje ako te voli.
Svi mi prodemo takav period koje se dugo trudimo za bebu jer je velika napetost 🤦♀️
Ja vas sve pozdravljam , i očekujem vas na temi proljetne bebe sto prije puno srece zelim🙏🏻❤️
Pozdrav cure!
Meni je danas bila O (jučer bio pik na LH) - međutim nemam se čemu nadati kad nismo imali akciju niti jedan dan oko O.
Danas je bila zadnja prilika i naravno on samo bleji u mobitel neće ni ćuti… I toliko me to razljutilo da sam baš potonula skroz…
Cijeli mjesec pijem cikle, vrkute, uzimam 8 različitih vitamina i dodataka koje moram (zbog šitnjače i IR), ljekove za štitnjaču i za IR, prehranu - sve živo izbacila šećere, kruh, brašno, ganjam ginekologe i endokrinologe, čitam članke i forume, pišam trakice, mjerim temperature - i onda dobim nogu baš kad treba malo truda s njegove strane………
Toliko me to naljutilo da sam nemoćna više od bijesa.
I kad me svi pitaju kad će beba dođe mi da kažem nikad - jer za to bi se trebali pokeksat kad treba a to ne radimo nikako, jedino ako on računa da će doć po Duhu Svetom eto 🤷🏼♀️
Kaže on meni da ne smijem razmišljati o tome… Pa teško da ću zatrudniti od ne razmišljanja ako NEMAMO spolni odnos kad je ovulacija. Ne da je teško nego je nemoguće …. 😤
Od godinu dana što pokušavamo mi smo mooožda jednom pogodili akciju oko ovulacije eto…
Taj jedan mjesec kad je bio otvoren saslušati me.
I pita me sad što mi je, što sam tužna, što se ljutim….
A meni samo suze idu i imala sam se potrebu izjadati negdje… Ne pišem više baš često (jer što da pišem kad ništa ne mogu očekivati) ali vas čitam stalno 😔
Nadam se da se nećeš naljutiti kad ovo napišem, ali ti moraš prvo poraditi na odnosu sa njim, ostavi tu želju za trudnoćom po strani. Očito on NE ŽELI, jer da želi, bilo bi to potpuno drugačije. Npr, moj M i ja otvoreno pričamo o želji za drugom bebom, sam potiče da kupimo lh trakice, sam leti u ljekarnu po test, i skupa ga radimo i sl, uz to 13 god smo skupa, sexamo se redovito. Naravno da ima nekad faza da se meni ne da ili je on bolestan, pod stresom.. Sad kad radimo aktivno na tome, oboje smo u tome. Ali ti pišeš o godini pokušavanja gdje praktički ti njega moliš za sex🙄
Vjeruj mi, ako i zatrudniš s njim i rodiš, neće ti biti ništa lakše. Naprotiv.. Dobro razmisli s kim ćeš rađati djecu!
👩33g
👨42g
👦4g
Sortiraj odgovore
Najstariji