Majo hoces li sutra raditi test?
I meni 6 dana. Ujutro piskim 🤞
Joj ne znam, strah me da nije mozda prerano. mislila sam mozda u utorak piskit :) Čak mi je i temperatura oko 37-37,4
Pozdrav svima, nova sam ode.Ovako, pokušavamo vec 6mj, ali samo zadnja 2 ciklusa sam koristila ovulacijske trakice,i onda smo bas to radili u pravo vrijeme,haha. Stvari bi tribala dobit u ponediljak(28.dan mi je tada), inace su mi uvik redovite i nikad ne kasne. Nemam nikakve znakove da bi mogla dobit stvari( inace imam smeđkasti iscjedak 3-4 dana prije nego mi tribaju doc stvari), a sada imam cak neki bjelkasti iscjedak i pratim svoj cervix koji je trenutno vrlo visoko,malo je otvoren (jer sam vec rađala) i nije ni tvrd ni skroz mekan,haha, ne znam kako bi to opisala. I da, sise su mi napete skroz, cak malo bolne(doduse to bude i kad je PMS,pa to ne uzimam bas u obzir). Imam neki osjecaj da smo ovaj put uspili, sta vi mislite?
Jel moguće da sam trudna? 🙏🏻
U ponedjeljak slobodno napravi test da si sigurna ali samo s jutarnjom mokracom , a prerano ti nije nikako, moja frendica koja je rodila prije 2 godine je 5 dana prije M napravila test ujutro i blagi plusić joj se pokazao, onako sjena samo, nije bila sigurna, taj dan navecer ga je opet radila i bio je negativan, slj dan je otisla izvadit betu i saznala da je trudna 3 tjedna😊
Eej Tinchy pozz i hvala sta si se javila na moj post. Ugl otisla u Mullera i u ljekarnu, oprskbila se sa testovima, al nemaju onaj osjetljvi (10mlU) nego samo onaj obični od prvog dana izostanka(25mIU).E sad,meni đava nije da mira pa sam jedan napravila vcrs, onaj duchesse iz Müllera, samo kao mala plava testna trakica, i naravno da je bija negativan. Ima li šanse da u ponediljak taj - postane + ? 🥺🙈
Hope mila kako ti mislis na mene💜
Drzim palceve da za 5 dana ne ugledas vjesticu nego plusic !!!!
Ja sam se fizicki vise aktivirala ovih dana,trcanje i slicno da ne punim glavu simptomima hehheheh
Po kalendaru vjestica bi mogla doci za 3 dana ali po CB ovulacijskom racunam jos 5 dana...i tako,iscekivanje.
Ako ne poludim prije i kupim testic jer imam doma kineze ali ne pise osjetljivost testa pa ne zelim ni raditi,kaos....
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sve vas citam i curkama koje piske ovih dana drzim fige da uspije🤞 Meni danas neki cudan dan... na poslu me grcevi ubijali jedno vrijeme. Pravi oni menstrualni. Sva se oznojila🥵 sada osijecam samo lagano zatezanje dolje, s vremena na vrijeme me probode u podrucju desnog jajnika. Ne brinem se previse, nakon posla se lijepo prosetala, popapala slatkač i sad na kaucu uzivam😇 slazem se sa curkama, ja isto pokusavam o ovoga ne napravit "projekt". Ne zelim se zamarti trakicama, mjerenjem temperature, ovim, onim. Nekome je to ok, mene bi izludilo. Jednostavno zelim uzivati u vodenju ljubavi sa svojim dragim bez zastite. Plusic, tj. bebac je slag na tortu😇 mislim da bi moj pobjegao glavom bez obzira da ga pocnem bombardirat time. Ovako pratim plodne dane i vodimo ljubav unutat plodnih dana, van plodnih dana. Uzivamo.🥰
Cure moje ma vidjet ćete,svaka od nas će ugledati skoro plusic ☺️☺️
Mene su veceras kad sam malog stavljala spavat takvi grčevi uhvatili da vise nisam znala sa oproštenjem dal moram na wc ili kaj 😂
Ja sve vise i vise mislim da je ovo moje fakat neki ultra jaki PMS 😂
Ko god ide piškit uskoro,molim slikice okacit tu...
Ja sam vjerni navijač sviju nas 💪🏻💪🏻
Pozdrav svima, nova sam ode.Ovako, pokušavamo vec 6mj, ali samo zadnja 2 ciklusa sam koristila ovulacijske trakice,i onda smo bas to radili u pravo vrijeme,haha. Stvari bi tribala dobit u ponediljak(28.dan mi je tada), inace su mi uvik redovite i nikad ne kasne. Nemam nikakve znakove da bi mogla dobit stvari( inace imam smeđkasti iscjedak 3-4 dana prije nego mi tribaju doc stvari), a sada imam cak neki bjelkasti iscjedak i pratim svoj cervix koji je trenutno vrlo visoko,malo je otvoren (jer sam vec rađala) i nije ni tvrd ni skroz mekan,haha, ne znam kako bi to opisala. I da, sise su mi napete skroz, cak malo bolne(doduse to bude i kad je PMS,pa to ne uzimam bas u obzir). Imam neki osjecaj da smo ovaj put uspili, sta vi mislite?
Jel moguće da sam trudna? 🙏🏻
U ponedjeljak slobodno napravi test da si sigurna ali samo s jutarnjom mokracom , a prerano ti nije nikako, moja frendica koja je rodila prije 2 godine je 5 dana prije M napravila test ujutro i blagi plusić joj se pokazao, onako sjena samo, nije bila sigurna, taj dan navecer ga je opet radila i bio je negativan, slj dan je otisla izvadit betu i saznala da je trudna 3 tjedna😊
Eej Tinchy pozz i hvala sta si se javila na moj post. Ugl otisla u Mullera i u ljekarnu, oprskbila se sa testovima, al nemaju onaj osjetljvi (10mlU) nego samo onaj obični od prvog dana izostanka(25mIU).E sad,meni đava nije da mira pa sam jedan napravila vcrs, onaj duchesse iz Müllera, samo kao mala plava testna trakica, i naravno da je bija negativan. Ima li šanse da u ponediljak taj - postane + ? 🥺🙈
Sve je moguce, kad se radi o ranoj trudnoci po meni je nasigurnije napraviti test 1 dan nakon izostanka M, i koji god test da kupis i onaj najeftiniji ako si stvarno trudna pokazat ce ti. Drzim fige 🤞🏻➕
Watson kod mene je stanje mira zasada.
M dolazi noćas napokon s terena, prekjučer sam napravila cb ovulacijski i nije bilo ništa pa se nadam ovom narednom tjednu
Nadam se hopsanju i uživaju :)
Svima curama šaljem zagrljaje i nadam se da ćemo u skorom periodu bit nadarene plusicima ❤️
Tinchicabas sam sad pročitala tvoj post,i bas mi je zao sto si morala prolazit kroz tu situaciju,i nadam se da će biti sve u redu i da se vise neće ponoviti.. U svakom slučaju drži se i probaj sa sto manje stresa (Daa,znam,lako je rec) no probaj 🤞🏼❤️
Sanjarka88
I ti imaš već jednog bebolina? Koliko je star/stara? Kad ste se odlučili na drugo? I koliko pokušavate?
Watson09 pa di si ženo? Kako ide? Oce li se piškit uskoro? ☺️🤞🏼
Svima zelim svu sreću i nek bude kako si i sama želimo ❤️
Hope dvoje ih imam
Cura 13, beban 🥰 4
O trecem pricamo vec godinu dvi, bi nebi... Onda je mm dobio super posao i tad smo odlucili def
Ja sam prestala biti betablokatore pa cekam da se malo ocistim od toga, a pocela sam i prenatal piti pa evo jos jedan ciklus i krecemo tek 😊
Zato puno i ne pisem, al citam vas 🤞
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Watson kod mene je stanje mira zasada.
M dolazi noćas napokon s terena, prekjučer sam napravila cb ovulacijski i nije bilo ništa pa se nadam ovom narednom tjednu
Nadam se hopsanju i uživaju :)
Svima curama šaljem zagrljaje i nadam se da ćemo u skorom periodu bit nadarene plusicima ❤️
Ancioo opala,ima da napadnes muza hehehhehe !!!!
Ali ono "slucajno" 😂
Koji ti je dan ciklusa ? Navijam da cete pogoditi O dok je doma.
Takoder zelim svima srecu sa testicima u ovom ciklusu 🙌
Cure moje tocno da saznam da sam T,digla bi noge u zrak i cijelooo ljeto gustala za sve stresove sto sam prosla,sjedila bi na terasi i samo se po busici mazila 😂🙌🙏😎👆
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Sanjarka88
Pa ti si onda već skoro veteranka,vise manje sve znaš i hendlas već sa dvoje 🙈
Meni je isto trebalo neko vrijeme da se odlučimo za drugo..Bi,nebi pa ni sama ne znam.. 🙈
Da se muza pita on bi ih petero 😅
Ja sam sretna jer imam i ovo jedno čudo i zahvalna sam svaki dan na njemu..A ako nam se posreći imat ćemo jos jedno ❤️
Kako si ti sto se tiče prošlih trudnoca? Jel vam dugo trebalo da ostanete trudni ili?
Btw svrbi me lijevi dlan? Jel to znaci da ću dat pare il dobit? 🤪
Sortiraj odgovore
Najstariji