Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Lipanj 2020. 11:52

simba

🌻Tinchica🦋

Ja pitala jucer ovdje i danas na temi lh trakice , da gdje ih kupujete a da su povoljne, medutim niko me nigdje ne dozivljava 🙈

Imaš na njuškalu. Nisu tako jeftine kao sa alia, ali dođu za dan-dva, sa alia dosta dugo traje. Pa i do dva mjeseca. Pogledaj si ponudu paketa. Trakice plus par testova, pa si kombiniras koliko želiš.🙂

Dugo nam je cekati 2 mj s obzirom da ne zelimo promasiti niti jedan, hvala na odgovoru, pogledat cu na njuskalu 🤗

Ninnach
    28. Lipanj 2020. 12:11

alehandra

🌻Tinchica🦋

alehandra

Pozdrav svima, nova sam ode. Ovako, pokušavamo vec 6mj, ali samo zadnja 2 ciklusa sam koristila ovulacijske trakice,i onda smo bas to radili u pravo vrijeme,haha. Stvari bi tribala dobit u ponediljak(28.dan mi je tada), inace su mi uvik redovite i nikad ne kasne. Nemam nikakve znakove da bi mogla dobit stvari( inace imam smeđkasti iscjedak 3-4 dana prije nego mi tribaju doc stvari), a sada imam cak neki bjelkasti iscjedak i pratim svoj cervix koji je trenutno vrlo visoko,malo je otvoren (jer sam vec rađala) i nije ni tvrd ni skroz mekan,haha, ne znam kako bi to opisala. I da, sise su mi napete skroz, cak malo bolne(doduse to bude i kad je PMS,pa to ne uzimam bas u obzir). Imam neki osjecaj da smo ovaj put uspili, sta vi mislite? Jel moguće da sam trudna? 🙏🏻

U ponedjeljak slobodno napravi test da si sigurna ali samo s jutarnjom mokracom , a prerano ti nije nikako, moja frendica koja je rodila prije 2 godine je 5 dana prije M napravila test ujutro i blagi plusić joj se pokazao, onako sjena samo, nije bila sigurna, taj dan navecer ga je opet radila i bio je negativan, slj dan je otisla izvadit betu i saznala da je trudna 3 tjedna😊

Eej Tinchy pozz i hvala sta si se javila na moj post. Ugl otisla u Mullera i u ljekarnu, oprskbila se sa testovima, al nemaju onaj osjetljvi (10mlU) nego samo onaj obični od prvog dana izostanka(25mIU).E sad,meni đava nije da mira pa sam jedan napravila vcrs, onaj duchesse iz Müllera, samo kao mala plava testna trakica, i naravno da je bija negativan. Ima li šanse da u ponediljak taj - postane + ? 🥺🙈

Hej, pozdrav, samo da se nadovežem... Ja sam isto kupila duchesse test trakicu i na 12dpo bila negativna, onda sam na 13dpo opet uzela test ali bolji i bio pozitivan... Tako da sve je moguće. Sretnoooo

Ninnach
    28. Lipanj 2020. 12:18

Hope

Ninach, jesam bila sam 😎 ajme ne mogu vjerovat da de opet susrećemo ❤️ Bas mi je drago..
    Kako si ti? Kako Bebili?

Sanjarka a ma nikad ne znaš,možda će i ovo brzinom munje..
    Meni je za prvog trebalo 2 mjeseca,ali iskreno nisam bila toliko u tome,pa sam bila ful opuštena..
    Mene isto moj stalno ispituje da kad ću mu rodit bebu 😂

Nego…upravo maloprije u parku me ubola osa,u trbuh..ajme šta boli poludit ću..i normalno sto pitanja,ako sam uopce trudna,može li šta biti od tog uboda? Mislim,da li je opasno? 🤦‍♀️😅 vidi se mjesto uboda i okolo toga je sve crveno,al bas me ful jako zabolilo kad me upiklo,čak sam i vrisnula 😂 klinci su me gledali kao luđakinju 😂
    Ima li netko iskustva sa ubodima u trbuh u trudnoci 😂 alergična nisam,valjda…..😂

Eto vidiš kako mene pamćenje služi još uvijek hehe😊😊
    Bebač super, igramo se sttalno jer sam trenutno kod kuće i tako. Uz njega mi vrijeme leti i još mi nije potpuno sjela činjenica da sam trudna. Još mi je sve to nevjerojatno😍. Baš mi je drago da se opet srećemo, a bebicama na putu želim svu sreću svijeta i da nam dođu žive i zdrave❤️🍀❤️ 

Maja1102
    28. Lipanj 2020. 12:43

doka1

5 dana prije ocekivane M testic negativan
    Jos ne gubim nadu, ponovit cu ga na dan kasnjenja 💪

Be gubi nadu, mozemo zajedno raditi na Dan neocekivane :)

28. Lipanj 2020. 13:20

Moze Majo 😘

Sla
    28. Lipanj 2020. 14:35

Hello drage moje , samo da se javim. Iako sam se oprostila od plusice ovaj mesec zbog testa koji sam radila dva dana pre M veštica ipak kasni 2 dana neznam dal ima neke šanse da je ipak trudnoća s obzirom da sam radila bleucler precos i da je bio negativ . Simptoma nikakvih nemam čak ni PMS 

Ivo& Ivana💙♥️
    28. Lipanj 2020. 15:00

🌻Tinchica🦋

Ja pitala jucer ovdje i danas na temi lh trakice , da gdje ih kupujete a da su povoljne, medutim niko me nigdje ne dozivljava 🙈

Ja ti kupujem na stranici plus ili minus. I ok su mi. Vec par mjeseci pratim ovulaciju s njima i dobre su mi se pokazale. Bas sam danas opet narucila jer mi je poceo smeđi iscjedak i radila sam test a trebam dobit za dva dana i test je negativan. Tako da sam opet narucila pa da dođu dok M prođe. 20 LH trakica + 3 testa za trudnocu dođu 100 kn. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

alehandra
    28. Lipanj 2020. 15:03

Ninnach

alehandra

🌻Tinchica🦋

alehandra

Pozdrav svima, nova sam ode. Ovako, pokušavamo vec 6mj, ali samo zadnja 2 ciklusa sam koristila ovulacijske trakice,i onda smo bas to radili u pravo vrijeme,haha. Stvari bi tribala dobit u ponediljak(28.dan mi je tada), inace su mi uvik redovite i nikad ne kasne. Nemam nikakve znakove da bi mogla dobit stvari( inace imam smeđkasti iscjedak 3-4 dana prije nego mi tribaju doc stvari), a sada imam cak neki bjelkasti iscjedak i pratim svoj cervix koji je trenutno vrlo visoko,malo je otvoren (jer sam vec rađala) i nije ni tvrd ni skroz mekan,haha, ne znam kako bi to opisala. I da, sise su mi napete skroz, cak malo bolne(doduse to bude i kad je PMS,pa to ne uzimam bas u obzir). Imam neki osjecaj da smo ovaj put uspili, sta vi mislite? Jel moguće da sam trudna? 🙏🏻

U ponedjeljak slobodno napravi test da si sigurna ali samo s jutarnjom mokracom , a prerano ti nije nikako, moja frendica koja je rodila prije 2 godine je 5 dana prije M napravila test ujutro i blagi plusić joj se pokazao, onako sjena samo, nije bila sigurna, taj dan navecer ga je opet radila i bio je negativan, slj dan je otisla izvadit betu i saznala da je trudna 3 tjedna😊

Eej Tinchy pozz i hvala sta si se javila na moj post. Ugl otisla u Mullera i u ljekarnu, oprskbila se sa testovima, al nemaju onaj osjetljvi (10mlU) nego samo onaj obični od prvog dana izostanka(25mIU).E sad,meni đava nije da mira pa sam jedan napravila vcrs, onaj duchesse iz Müllera, samo kao mala plava testna trakica, i naravno da je bija negativan. Ima li šanse da u ponediljak taj - postane + ? 🥺🙈

Hej, pozdrav, samo da se nadovežem… Ja sam isto kupila duchesse test trakicu i na 12dpo bila negativna, onda sam na 13dpo opet uzela test ali bolji i bio pozitivan… Tako da sve je moguće. Sretnoooo

Hvalaaa Ninach, pricekat cu jos koji dan, jer bas racunam,ovulacija mi je bila dosta kasno ovaj mjesec, danas sam tek na 10DPO, taman bi mogla bit implantacija,a hcg skoci tek nakon implantacije,citala sam jos da je najbolje radit test 12-14 DPO tak da cu jos malo pricekat,koliko god mi to bilo teško 😂🙈

alehandra
    28. Lipanj 2020. 15:06

Clio35

🌻Tinchica🦋

Ja ti kupujem na stranici plus ili minus. I ok su mi. Vec par mjeseci pratim ovulaciju s njima i dobre su mi se pokazale. Bas sam danas opet narucila jer mi je poceo smeđi iscjedak i radila sam test a trebam dobit za dva dana i test je negativan. Tako da sam opet narucila pa da dođu dok M prođe. 20 LH trakica + 3 testa za trudnocu dođu 100 kn.

Tinchica, daaa i ja koristim te s plus ili minus stranice. Odlicne su, jeftine, jednostavne za uporabu i brza je dostava. Preporučam 😍💪🏻

alehandra
    28. Lipanj 2020. 15:10

U prvoj trudnoći sam test radila tek nakon 6. dana od izostanka stvari. Ne znam zasto sam sada tako nestrpljiva,hahha. 😂🙈 
    Prvi put smo uspili iz 3.puta tj nakon 3mj truda. Vidit cemo ovaj put kako ce bit. I prvi put nisam imala nikakvih simptoma trudnoće, dugo mi je tribalo da se pojave prvi simptomi, sigurnih 2mj. 
    Btw čestitam svin curama koje su ugledale svoj plusić 😍❤🙏🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.