Instalirala sam si aplikaciju "My period tracker - za ovulaciju i trudnocu", pa me tamo trazi temperaruru, kakav mi je cerviks...Razmisljam da bi mozda mogla pocet mjerit temperaturu od sljedeceg ciklusa🤔 ali ovo s cerviksom mi nije jasno. Kakav bi trebao bit uopce?! Moj je .. normalan😅 vidim da ima tu cudesa za upoznat.
Koga je upiknula osa/pcela? Mislim da ako nisi alergicna, da nemas brige👌 ali nisam doktorica, pa ipak valja provjerit.
Meni danas od simptoma - Nista. 0.Nada. Niente😂
Koliko treba s te stranice plus i minus da stignu testici?
Meni trebaju neki s manjom osjetljivoscu jer mi mullerove stalno izbacuju tamniju testnu crtu
Ocito je meni lh stalno povisen
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Koliko treba s te stranice plus i minus da stignu testici?
Meni trebaju neki s manjom osjetljivoscu jer mi mullerove stalno izbacuju tamniju testnu crtu
Ocito je meni lh stalno povisen
Ove sto ja koristim su od 20 mislim da je to srednja osjetljivost. A dođu u roku od 3-4 dana od narudzbe
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Instalirala sam si aplikaciju "My period tracker - za ovulaciju i trudnocu", pa me tamo trazi temperaruru, kakav mi je cerviks…Razmisljam da bi mozda mogla pocet mjerit temperaturu od sljedeceg ciklusa🤔 ali ovo s cerviksom mi nije jasno. Kakav bi trebao bit uopce?! Moj je .. normalan😅 vidim da ima tu cudesa za upoznat.
Koga je upiknula osa/pcela? Mislim da ako nisi alergicna, da nemas brige👌 ali nisam doktorica, pa ipak valja provjerit.
Jagodica, ja sam medicinske struke i stvarno me intrigiralo to kakav je moj cerviks, ugl preporuke su pratit cerviks tijekom nekoliko ciklusa kako bi ga mogla bolje upoznat. Kod cerviksa se prati polozaj koji moze biti visok ili nizak, otvorenost/zatvorenost cervikalne osi i tekstrura cerviksa, da li je mekan ili tvrd. Za vrijeme ovulacije bi trebao biti visok, mekan,otvoren i mokar(vlazan). Englezi imaju kraticu za to SHOW(soft,high,open,wet). A za vrijeme menstruacije se cerviks spusti nize i otvoren je takoder al je tvrd, dok kod trudnoce bi trebao biti mekan i visoko. E sad, sve je to individualno,ali ovo je nekako općenito kako se krece.
Meni je bilo najteze uopce ga pronac i dok nisam sama sebi osvijestila kako to izgleda nisam ga mogla ni pronac. Pitaj ako te jos sta zanima 🙈
Drage žene lijepi pozdrav svima🤗 otkrila sam ovu temu na forumu neki dan, i od tad vas pratim i veseli me što svaki dan imam to mjesto na koje mogu otići. Do nedavno su to bile zimske bebe, ali nažalost nije dobro završilo no idemo dalje.
Sad smo na odmoru, oporavku i nadam se od 8. Mjeseca krećemo ispocetka i da će ovaj put biti sve ok. Svima vam želim + ko kuću i da vam trudnoće bude dosadne i školske😁
Dobro nam dosla !!! Zao mi je zbog gubitka 😰
Zelim ti brzi oporavak ,da iduca trudnica bude uredna i skolska !!!!💜
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Instalirala sam si aplikaciju "My period tracker - za ovulaciju i trudnocu", pa me tamo trazi temperaruru, kakav mi je cerviks…Razmisljam da bi mozda mogla pocet mjerit temperaturu od sljedeceg ciklusa🤔 ali ovo s cerviksom mi nije jasno. Kakav bi trebao bit uopce?! Moj je .. normalan😅 vidim da ima tu cudesa za upoznat.
Jagodica, ja sam medicinske struke i stvarno me intrigiralo to kakav je moj cerviks, ugl preporuke su pratit cerviks tijekom nekoliko ciklusa kako bi ga mogla bolje upoznat. Kod cerviksa se prati polozaj koji moze biti visok ili nizak, otvorenost/zatvorenost cervikalne osi i tekstrura cerviksa, da li je mekan ili tvrd. Za vrijeme ovulacije bi trebao biti visok, mekan,otvoren i mokar(vlazan). Englezi imaju kraticu za to SHOW(soft,high,open,wet). A za vrijeme menstruacije se cerviks spusti nize i otvoren je takoder al je tvrd, dok kod trudnoce bi trebao biti mekan i visoko. E sad, sve je to individualno,ali ovo je nekako općenito kako se krece.
Meni je bilo najteze uopce ga pronac i dok nisam sama sebi osvijestila kako to izgleda nisam ga mogla ni pronac. Pitaj ako te jos sta zanima 🙈
alehandra - hvala ti na ovako opsirnom objasnjenju🙏 ja sam provjerila svoj cerviks po prvi put, maloprije nakon tusiranja - visoko je i nije ni mekan ni tvrd, onak normalno vlazan. Tko ce ga znat🤷♀️ prijavljujem lagano zatezanje dolje. Nisu grcevi, jednostavno nekakva napetost, kao da trebam dobit. Dragi me maloprije pitao "Jel ti imas mucnine?"😂, pitam ga zasto. Kaze da izgledam napuhnuto. Valjda zato jer me sam pila puno vode ili mi je haljina preuska🤷♀️ sad me umor uhvatio. Jedva cekam krpe😴
Dobrodosle, nove cure! Sretno! ❤
Piski li tko ovih dana? 😊
Baby P 03/21 💙
Ja cu sutra, najkasnije preksutra piškit ako mi ne dođu stvari,a nadam se da ni nece.🤞🏻 Zasad im nema nikakvih naznaka. 🙈🙏🏻
Ja cu sutra, najkasnije preksutra piškit ako mi ne dođu stvari,a nadam se da ni nece.🤞🏻 Zasad im nema nikakvih naznaka. 🙈🙏🏻
Sretno, javljaj nam se 🙏🏻
Baby P 03/21 💙
Moje M jos nema, 34 dan, bilo jucer i danas kao grčića malo al nista, pošeremetit ce mi sve, morat cemo se sad keksat svaki drugi dan cijeli mjesec da ne profulamo 😂 Vjerojatno je onaj visoki tlak ju stopirao, pijuckam malo crnog vina sad, kazu da pomaze kod M navodno 🤷♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji