Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& Ivana💙♥️
    18. Listopad 2020. 13:20

Sanjarka88 🦋

Clio35

Dobro jutro svima iz sunčane Dalmacije ☕🌞🌊

Odakle si iz Dalmacije? 🙂

Iz Zadra sam🙂. Mene danas sve živo boli, grudnjak jedva navukla, jajnici probadaju svako malo, imam osjecaj da cu svaki cas procurit. Vidi dragi na meni da sam jako nervozna i tužna i pokušava me utješiti,a ja luudaa😂😂

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Listopad 2020. 13:23

I bazalna jutros 37.🙄🙄🙄. Nije mi jasno zasto ne pada ako M dolazi? Znam da smo sve drugacije, ali mi nikako nije jasna ova moja bazalna. Umjesto da pada ona se penje 🤔🤔. A znam da cu dobit M jer me sve živo boli isto kao kad trebam dobit😒😒

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Listopad 2020. 13:33

Andela111

Clio35…. pa ja se od srca nadam da ti je ovaj mesec dobitni!!! I da ce sve biti kako zazelis!!! Tako sam i ja juce imala osecaj celi dan od jutra, reko evo je! Ali hvala Bogu da je prestalo ! Samo me iznerviralo! Juce ceeeeeli dan do 11 na vece!

Ti i ja (ne) ocekujemo na isti dan!. Iskreno neznam sto bi ti rekla. Hvala ti na zeljama i ja tebi zelim jednako, ali mislim da ništa ipak od T. Test sam odlucila NE raditi, jer sam i ovako izbedirana.
    Neznam sto bi jos trebala napraviti od pretraga kad sam sve napravila. Jajovodi prohodni jer sam vec trudna ostala pa gin. kaze da me nebi slala na prohodnost. PAPA uredan, Cervikalni svi uredni, spolni hormoni uredu. Jos mi je rekla da bi mogla vaditi TSH ali nikad nisam imala problema s tim tako da to iskljucujem. Sa dragim je sve ok jer ima dvoje djece iz prvog braka 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Sanjarka88
    18. Listopad 2020. 13:53

Meni je tsh prije 2 godine bio 1.4, ne znam jel da to uopce vadim sad 🤔
    2 godine je dug period..... 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Pupa
    18. Listopad 2020. 13:54

Dobar dan drage moje! Evo izašla sam iz bolnice i polako dolazim k sebi. Beta se polako smanjuje, ali nikako nije htjela dok nisam dobila 4. dozu lijeka pa je jako sporo počela padati 😔 nakon 5. injekcije, stvar se vidljivo popravila. Trenutno imam problema s probavom i laganim bolovima u donjem dijelu trbuha, ali dr. kažu da je sve od lijeka. Čeka me kontrola u petak.
    Ljubim vas 😘

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Listopad 2020. 14:03

Nisam vadila taj hormon, ali iskreno sad mi i ne pada na pamet ici po bolnicama kad je sve u kolapsu🙄. Možda odem privatno, sad je ovo 3 ciklus pokušavanja. 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Bella🌟
    18. Listopad 2020. 15:11

Pupa neka je sve završilo napokon, drago mi je da si dobro😘😘😘
    Ancioo pričekaj onda lijepo da zakasni pa na taj dan kad ne bi trebala doći, ili dan poslije napravi test.🤞🤞🤞

mara5
    18. Listopad 2020. 15:33

anci000

Draga pupa želim ti brz oporavak 😍
    Ja sam odlučila ne Radit test uopće jer sam prenervozna plus blijeda sa podočnjacima
    Imam valunge tako da je to to, vještica vjv dolazi za nekih 5-6 dana 😨

Identicna situacija i za 5 6 dana dolazi 🙄

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

SunnyS
    18. Listopad 2020. 15:59

Pozdrav, žene!
    Kako ste?
    Hopsate li?
    Vidim ima puno novih članica, dilema i razmišljanja.. hormoni se mijenjaju, kao i sve drugo. Vidite krv, provjerite TSH, muževi nek obave preglede.. kad imate sve vrijednosti na papiru, lakše je misliti i pisati (i raditi na trudnoću). To što netko ima od prije djecu ne znači da još uvijek zdrav ili dovoljno zdrav u smislu plodnosti. 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    18. Listopad 2020. 16:03

Andela111

Dobro jutro svima! Juce su to bili pravi bolovi u jajnicima koji su trajali celi dan. I puno bijelog gustog icjetka. Danas me vise ne boli. Hvala vam na zeljama , ali nije….jako jako cudno josila uzolak celi dan i reko evo je prokletnica nikada ranije! Ovi moji jajnici su totalno poludeli. Da je sve ok pomislila bih da je bila implatacija😃….jer je juce bio 10 dan od O….ali nije cure sigurno nego eto poludelo je sve u meni. I dalje nosim ulozak🥴.

Ti si imala krvarenje tijekom O? Završilo? Prije nisi to imala?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.