Jutro trudilice, ja ipak ocekujem M jer imam bas valunge a i boli me sve dolje bas kao kad trebam dobiti.
Pije li neka od vas caj od marulje, i jek se pokazao dobar za plodnu sluz?
Neki kazu vrkuta neki marulja. A za nocurak sam i ja cula. Takoder, citala sam malo forume strane i preporucuju smokve u maslinovom ulju. Sad koliko je dobro nisam probala ne znam ali vrijedi pokusati. I jutro žene❤️ Ja sam trebala dobiti danas ali nemam simptome da cu osim gustog bijelog iscj. 😞 da li se nekoj od vas to javlja pred menstr?
Ulje nocurka se pije ili..?
Ja sam imala svakakve vrste iscjedka prije nego sam vidjela da sam T.. ali i nakon ovulacije, a prije M..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Bella ma meni ti vise apsolutno nista ne boli, nemam iscjedak vise nikakav . Neznam ful mi je cudno da je upala tako jaka a da mene nista ne boli . Boo vidjet cemo kad budem isla na kontrolu. Pijem antibiotik i tjt :) hvala sta si se sjetila ❤️
Jeste smanjili hopsanje ili nastavili?
Taj problem si dobila taman kada ste krenuli s novom strategijom, ako se dobro sjećam?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Tražim pa tražim da vidim je li koja piškila, bar za O ako ne za T i ništa..
A morat ću ja nastaviti piškiti onaj za T. Zadnji put kad sam radila niste vidjele ništa, sad bi valjda za cca 6 TT vidjele.. :D
Da postavimo neki test za vid, bilo bi primjereno..
Žene, sretno! Ne pišem puno, ispunjeni su mi dani. Sjetim vas se. Kod mene nema promjene, M nije došla. Zadnja je bila 3.8. Sutra idem na pregled. Vjerujem da je T, da se plod dobro razvija, da srčeko kuca, da mu je lijepo i da raste pravilno. Ovako mirna nisam bila dugo, ne pamtim kad jesam.
Šaljem pozitivne vibracije...
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pupa mila pa vec smo te zazivale nekoliko puta i pitale gdje si 😩 Drago mi je da si izasla iz bolnice...
Saljem ti zagrjaj!♥ sto kazu dr.? Kada cete na umjetnu ?
Drzi nam se!
SunnyS sretno na pregledu!
Nove cure dobro nam dosle i bilo bi vrijeme da istjerate nas "stare" na druge ljepese teme 👆😂
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Dobar dan drage moje! Evo izašla sam iz bolnice i polako dolazim k sebi. Beta se polako smanjuje, ali nikako nije htjela dok nisam dobila 4. dozu lijeka pa je jako sporo počela padati 😔 nakon 5. injekcije, stvar se vidljivo popravila. Trenutno imam problema s probavom i laganim bolovima u donjem dijelu trbuha, ali dr. kažu da je sve od lijeka. Čeka me kontrola u petak.
Ljubim vas 😘
Drago mi je da si kuci 🤗 nadam se da ce kontrola u petak potvrdit da je sve gotovo.
Kako si psihicki?
Kad smijete opet u pokušaje?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Iskreno nismo hopsali od onda :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Tražim pa tražim da vidim je li koja piškila, bar za O ako ne za T i ništa..
A morat ću ja nastaviti piškiti onaj za T. Zadnji put kad sam radila niste vidjele ništa, sad bi valjda za cca 6 TT vidjele.. :D
Da postavimo neki test za vid, bilo bi primjereno..
Žene, sretno! Ne pišem puno, ispunjeni su mi dani. Sjetim vas se. Kod mene nema promjene, M nije došla. Zadnja je bila 3.8. Sutra idem na pregled. Vjerujem da je T, da se plod dobro razvija, da srčeko kuca, da mu je lijepo i da raste pravilno. Ovako mirna nisam bila dugo, ne pamtim kad jesam.
Šaljem pozitivne vibracije…
Nisam skuzila, jesi radila opet test?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja vise necu pratit plodne dane. Ni trakicama ni kalendarom. Znam otprilike kad su i idem opustenije, previse matematike sam uvela u sve ovo, a treba se tijelu posvetit. Imam vrkutu i stolisnik, kupila Mivolis mama u Dm-a i to je to. Pa cemo vidjet. 🤓
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
U nove pobjede idemo najvjerojatnije nakon Nove godine. Trebamo opet sve nalaze skupit, ići na konzultacije itd. Mora i tijelo doći k sebi nakon terapije.
Psihički sam ok, bilo me strah kad sam tek saznala, ali me doktorica smirila i sve objasnila. Najgore mi je bilo čekanje tog pada bete.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Prehladila sam se i bas se ne osjećam potpuno ok. Nadam se da je samo prehlada u pitanju. Cicke me bole i bradavice su mi osjetljive dosta, ali takova bradavicama mi je svaki ciklus a tim više što sam sad na progesteronu. Trudim se ne misliti o simptomima previše, još me dugi put čeka do testa ali naravno potajno se nadam i prizeljkujem🤭 i malo mi emocije rade, živčana sam, pogotovo jer su ljudi neodgovorni po pitanju covida i nekako u zadnje vrijeme dosta oko mene ima izolacija i pozitivnih i tako me brine da ne pokupim zarazu sad kad radimo na bebi i da mi to ne utječe na bilo što oko toga. Pogotovo ovako kad čekam ta dva tjedna hoće li biti što ili ne. Tako da nisu mi nešto zadnja dva dana al eto.. morala se malo ispuhati.
Kako ste vi provele nedjelju i vikend?🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji