Dobro jutro svima iz sunčane Dalmacije ☕🌞🌊
Odakle si iz Dalmacije? 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bella ma meni ti vise apsolutno nista ne boli, nemam iscjedak vise nikakav . Neznam ful mi je cudno da je upala tako jaka a da mene nista ne boli . Boo vidjet cemo kad budem isla na kontrolu. Pijem antibiotik i tjt :) hvala sta si se sjetila ❤️
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro trudilice, ja ipak ocekujem M jer imam bas valunge a i boli me sve dolje bas kao kad trebam dobiti.
Pije li neka od vas caj od marulje, i jek se pokazao dobar za plodnu sluz?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Jutro trudilice, ja ipak ocekujem M jer imam bas valunge a i boli me sve dolje bas kao kad trebam dobiti.
Neki kazu vrkuta neki marulja. A za nocurak sam i ja cula. Takoder, citala sam malo forume strane i preporucuju smokve u maslinovom ulju. Sad koliko je dobro nisam probala ne znam ali vrijedi pokusati. I jutro žene❤️ Ja sam trebala dobiti danas ali nemam simptome da cu osim gustog bijelog iscj. 😞 da li se nekoj od vas to javlja pred menstr?
Hvala vam na dobrodoslici i lijepim zeljama!
Andela, implantacija ne mora nuzno biti popracena tockastim krvarenjem...tako silno zelim da se varas i da je to to! 🍀
Ostalim curama zelim takodjer + do kraja ciklusa 🤞
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Znaci plodnost mi je jako mala, bez obzira sto je sve ok, ja proizvodim manje folikula, i odmah znaci manja mogucnost za zacecem, itd….Proverite taj hormon, da mi je to neko rekao ranije, do sad bi vec beby imala!!! Imam 33 godine. Zato idem na klomifen od sl mjeseca. I zato cu mozda na inseminaciju ako za tri mjeseca klomifen ne pomogne.
Čitala sam na drugim forumima nešto pa imate i ovdje nesto za hormone. Tice se smokvi u masl ulju. Maloprije sto sam rekla. Neke žene imaju pozitivna iskustva. Ja ću ih danas napraviti .http://www.serbiancafe.com/lat/diskusije/mesg/141/014652050/smokve-i-hormoni-super-nalaz.html?7
Neki kazu vrkuta neki marulja. A za nocurak sam i ja cula. Takoder, citala sam malo forume strane i preporucuju smokve u maslinovom ulju. Sad koliko je dobro nisam probala ne znam ali vrijedi pokusati. I jutro žene❤️ Ja sam trebala dobiti danas ali nemam simptome da cu osim gustog bijelog iscj. 😞 da li se nekoj od vas to javlja pred menstr?
Da, vrkutu vec pijem i mislila sam sad poslije M poceti i sa maruljom pa sve do ovulacije... ja trenutno imam bijeli iscj...ali imam ga i inace pred M
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja imam kremaati iscjedak od o do m
Doduše uvijek samo u tragovima, bar izvana
Al ako ga nisi do sad imala moze biti znak t 🤞
Bella ma meni ti vise apsolutno nista ne boli, nemam iscjedak vise nikakav . Neznam ful mi je cudno da je upala tako jaka a da mene nista ne boli . Boo vidjet cemo kad budem isla na kontrolu. Pijem antibiotik i tjt :) hvala sta si se sjetila ❤️
Odlicno😘😘
Ko zna sta se kuha u ovim mojim ludim jajnicima, sad kad su mi najpotrebniji oni me zezaju!
Ma moze bit i reakcija na stres oko svega
Tijelo je čudo i reagira na razne načine
Samo Opusteno, Cekaj mirno m, i onda u pohod na svoju bebicu ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji