Ja po bazalnoj tocno znam dali je bila O ali nemogu znati kad ce M jer mi temp. padne tek kad dobijem. Iskreno baš se nešto i ne nadam jer su mo simptomi baš kao da ću dobiti. Probadanje u jajnicima i ponekad doslovno osjetim trzaje kroz vaginu. Uopce neznam opisati taj osječaj, kao da mi se mišići malp trzaju u području malih usana, klitorisa. Oprostite na, opisu🤭🤭🤐
Meni je to bilo prije 2 dana….
Samo sta meni u stresu krenu trzat misici razno razni, to mi sad traje jos od spontanog povremeno
Doduse prvi put da mi vagina zatitrala 🤦♀️
Znam kako je to. Ja sam na faksu dobila aksioznost od stresa zbog ispita. Tad su mi se znali svi misici po tijelu trzat. U nogama, rukama… Hvala Bogu na vrijeme sam otkrila od čega je.
Ima li pomoci za to? Zivcira me uzasno 🙄
Pocelo mi je za vrijeme spontanog pa eto znam do cega je.... Dr mi je dala normabel dok pijem bude ok, Al ne pije mi se pa opet krene trzat
Sreca nije stalno nego nekoliko puta dnevno
Inace bi poludila
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja po bazalnoj tocno znam dali je bila O ali nemogu znati kad ce M jer mi temp. padne tek kad dobijem. Iskreno baš se nešto i ne nadam jer su mo simptomi baš kao da ću dobiti. Probadanje u jajnicima i ponekad doslovno osjetim trzaje kroz vaginu. Uopce neznam opisati taj osječaj, kao da mi se mišići malp trzaju u području malih usana, klitorisa. Oprostite na, opisu🤭🤭🤐
Meni je to bilo prije 2 dana….
Samo sta meni u stresu krenu trzat misici razno razni, to mi sad traje jos od spontanog povremeno
Doduse prvi put da mi vagina zatitrala 🤦♀️
Znam kako je to. Ja sam na faksu dobila aksioznost od stresa zbog ispita. Tad su mi se znali svi misici po tijelu trzat. U nogama, rukama… Hvala Bogu na vrijeme sam otkrila od čega je.
Ima li pomoci za to? Zivcira me uzasno 🙄
Pocelo mi je za vrijeme spontanog pa eto znam do cega je…. Dr mi je dala normabel dok pijem bude ok, Al ne pije mi se pa opet krene trzat
Sreca nije stalno nego nekoliko puta dnevno
Inace bi poludila
Meni je trzao kapak kad bi bila pod velikim stresom. Prestalo je kad je stalo stres. Piješ li magnezij. Čitala sam da on može pomoći jer otpusta misice
Kapak mi je trzao prije 2 godine, kad sam otkrila visoki tlak pa sam se prepala. I dan danas mi zna zatitrat pod stresom ali ajde to sam se navikla vec
A sad je ocito ovo bio jači stres pa je puklo i na ostale misice. Ajde kad mi jače trzne par puta pa stane vise manje, ali ovi češći sitni titraji su mi nelagodni jer je osjecaj kao da mi nesto živo rovari iznutra
A to je zacarani krug, to te isto prepadne pa opet stres.... 🙄 Raspala sam se a tek su mi 32 🤦♀️😅
Pocela sam pit magnezij, i radim na opustanju poprilicno pa je vec lakse 👍
Traveller mislim da je neka 2 tjedna krvarenja poslije spontanog normalno, mose biti kraće, slabije,jače,smeđe pred kraj, vjerojatno i rozo je ok. Ako imaš temperaturu,jake bolove onda zovi odma doktoricu. Vidi kako će ići pa lako nazoveš ginekologicu ako nisi sigurna jel to ok.
Sanjarka za sutra kad ćeš ažurirati tablicu stavi me na listu 31. 10. Jer tad bi trebala ne dobiti M, ovo 2.11. mi je kalendar automatski u aplikaciji stavio pa sam odmah to napisala. Hvalaa🤗🤗
Irenaa0809 - ❤️➕
Mirjam2 - ❤️➕
ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
Clio35 - 22.10. - 5 dana ❤️
Andela111 - 22.10. - 5 dana❤️
Ancioo- 24.10. - 7 dana♥️
Maša25 - 27.10. - 10 dana❤️
Anabelaaaa - 29.10. - 12 dana❤️
Sanjarka88 - 29.10. - 12 dana❤️
Mokosh - 30.10. - 13 dana ❤️
Bella- 31.10 - 14 dana♥️
ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
Traveller - 06.11. - 20 dana❤️
Chloe - 09.11. - 23 dana❤️
Olimpija - 10. 11. - 24 dana❤️
Dada31 - 10.11. - 24 dana❤️
Inana1- 11.11. - 25 dana❤️
Jutro Traveller.. Ja sam imala spontani prije dva tjedna.. Ali s kiretažom bez anestezije.. Krvarila sam 6 dana uz jake bolove pa sam tih 6 dana pila i tablete protiv bolova.. Zna se ponekad pojaviti i iscjedak.. Sad u srijedu idem na pregled pa ću vidjeti što će reći. Nadam se da će sve biti u redu pa da što prije krenemo, ponovo s planom za bebu.. 😃 Kad ti ideš na pregled? Meni su rekli da je normalno da će biti bolovi i krvarenja oko dva tjedna.. Tijelo se mora oporaviti.. Njemu je to bio šok.. 😢
♀️ 36 ♂️ 37
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰baby N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Ajme drage moje mene zadnji dva dana kroz jutro uzasno boli glava, imam iscjedak i po noci cesto idem na wc, nemam pojma jesu to neki simptomi, pricekat cemo jos tri cetri dana,… Da vas pitam, dal se od pika ceka 14 dana do stvari ili normalni ciklus.. Ono 28. Dan??
👱♀️29
👨🦱30
Planiramo drugo djete od 06/2020
+ 22.10. 2020.
Termin 01.07. Girl 💓
Ajme drage moje mene zadnji dva dana kroz jutro uzasno boli glava, imam iscjedak i po noci cesto idem na wc, nemam pojma jesu to neki simptomi, pricekat cemo jos tri cetri dana,… Da vas pitam, dal se od pika ceka 14 dana do stvari ili normalni ciklus.. Ono 28. Dan??
Ovisno koliko ti traje lutealna faza
Skolski je 14 dana Al nije svima tako
Meni traje 14, i na 15. Dan dobijem m
Ali ne od pika nego ovulacije. Pik je dan ili dva prije o
Jutro Traveller.. Ja sam imala spontani prije dva tjedna.. Ali s kiretažom bez anestezije.. Krvarila sam 6 dana uz jake bolove pa sam tih 6 dana pila i tablete protiv bolova.. Zna se ponekad pojaviti i iscjedak.. Sad u srijedu idem na pregled pa ću vidjeti što će reći. Nadam se da će sve biti u redu pa da što prije krenemo, ponovo s planom za bebu.. 😃 Kad ti ideš na pregled? Meni su rekli da je normalno da će biti bolovi i krvarenja oko dva tjedna.. Tijelo se mora oporaviti.. Njemu je to bio šok.. 😢
Kiretaža bez anestezije?!? 😧😓
Ja sam imala sa lokalnom koja je prestala djelovat jer je kiretaža trajala duže od očekivanog i strašno me boljelo...
Traveller ja sam imala tragove svježe krvi nakon kiretaže i nakon pravog krvarenja, popraćeno jakim bolovima, imala sam upalu maternice i završila na antibioticima, da li imaš bolove ili samo krvarenje?
11/2017 missed ab 12tt
7/2018 missed ab 8tt
8/2020 missed ab 11tt
Drage zene,
prije nekih mjesec dana sam guglajuci slucajno naletjela na ovaj forum, procitala nekih 200 stranica prvog dijela, prebacila se na treci i evo pratim vas od prve stranice. Zelim da znate, da svojim pricama o uspjesima i padovima, svojim iskustvima, slikama (nebitno kakvog sadrzaja one bile) i iskrenosti, ne pomazete samo jedna drugoj, nego i nama, tihim citacicama.
Jedno veliko hvala na tome svima vama!
Nasa prica u kratkim crticama:
-pokusavamo od 11/2018
-klinika za humanu reprodukciju 1/2020; ja: sve uredu; on: OAT
-1/2021 planiran 1. postupak ICSI u nadi da ipak nece biti potreban
Veliki pozdrav i puno srece!
pokusavamo od 11/2018
oligoasthenoteratozoospermia 2% prog. pokretnih
Sortiraj odgovore
Najstariji