Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anabelaaaa
    18. Listopad 2020. 20:02

Evo da se I ja javnem.Danas bila na kontroli,ciste sve moguce nestale.Prosto ne mogu vjerovat...oba jajnika bila policisticna.Ovulacija potvrdjena iz lijevog jajnika.Pratila sam lh,nikad pik nisam uhvatila, crta se jedva nazirala svaki put.Tako da ja vise ne vjerujem tim trakicama definitivno.14 mi je dan ciklusa...Sad ostaje da se vidi jesmo sta upecali.Temp je povisena vec 4 dana, po kalendaru je bila 11-og  Hopsali smo svega tri puta,dva dana pred O,na dan I dva nakon O .Sta nam Bog da.Ako ovaj put  ne uspijemo,preporuka uraditi hormone,spermiogram.akp to bude ok,pstaje jos prohodnast jajovoda...Ljubim vas sve I zelim svako dobro...❤ a ja javim za koji dan novosti kakve god da budu .

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Bella🌟
    18. Listopad 2020. 20:07

anabelaaaa

Evo da se I ja javnem.Danas bila na kontroli,ciste sve moguce nestale.Prosto ne mogu vjerovat…oba jajnika bila policisticna.Ovulacija potvrdjena iz lijevog jajnika.Pratila sam lh,nikad pik nisam uhvatila, crta se jedva nazirala svaki put.Tako da ja vise ne vjerujem tim trakicama definitivno.14 mi je dan ciklusa…Sad ostaje da se vidi jesmo sta upecali.Temp je povisena vec 4 dana, po kalendaru je bila 11-og Hopsali smo svega tri puta,dva dana pred O,na dan I dva nakon O .Sta nam Bog da.Ako ovaj put ne uspijemo,preporuka uraditi hormone,spermiogram.akp to bude ok,pstaje jos prohodnast jajovoda…Ljubim vas sve I zelim svako dobro…❤ a ja javim za koji dan novosti kakve god da budu .

Nadam se da će hopsanje rezultirati + za 2 tjedna😘💛

Maša🤰🏼
    18. Listopad 2020. 20:08

Sretno ❤️

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Angeleyes
    18. Listopad 2020. 20:14

Bella🍁

Prehladila sam se i bas se ne osjećam potpuno ok. Nadam se da je samo prehlada u pitanju. Cicke me bole i bradavice su mi osjetljive dosta, ali takova bradavicama mi je svaki ciklus a tim više što sam sad na progesteronu. Trudim se ne misliti o simptomima previše, još me dugi put čeka do testa ali naravno potajno se nadam i prizeljkujem🤭 i malo mi emocije rade, živčana sam, pogotovo jer su ljudi neodgovorni po pitanju covida i nekako u zadnje vrijeme dosta oko mene ima izolacija i pozitivnih i tako me brine da ne pokupim zarazu sad kad radimo na bebi i da mi to ne utječe na bilo što oko toga. Pogotovo ovako kad čekam ta dva tjedna hoće li biti što ili ne. Tako da nisu mi nešto zadnja dva dana al eto.. morala se malo ispuhati.
    Kako ste vi provele nedjelju i vikend?🤗

I meni lagano raste nervoza zbog covid-a i te neodgovornosti, da ne mozes na pregled vise po komodu zbog toga sto su svi 'pametni'. Ne znam sto se mora dogodit da se ljudi uozbilje. Cemu se cudimo onda po pitanju ovoga svega ovdje...🙄

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Bella🌟
    18. Listopad 2020. 20:30

Pričekaj Ancioo, bar do 12dpo.

Bella🌟
    18. Listopad 2020. 20:34

Angeleyes

Bella🍁

Prehladila sam se i bas se ne osjećam potpuno ok. Nadam se da je samo prehlada u pitanju. Cicke me bole i bradavice su mi osjetljive dosta, ali takova bradavicama mi je svaki ciklus a tim više što sam sad na progesteronu. Trudim se ne misliti o simptomima previše, još me dugi put čeka do testa ali naravno potajno se nadam i prizeljkujem🤭 i malo mi emocije rade, živčana sam, pogotovo jer su ljudi neodgovorni po pitanju covida i nekako u zadnje vrijeme dosta oko mene ima izolacija i pozitivnih i tako me brine da ne pokupim zarazu sad kad radimo na bebi i da mi to ne utječe na bilo što oko toga. Pogotovo ovako kad čekam ta dva tjedna hoće li biti što ili ne. Tako da nisu mi nešto zadnja dva dana al eto.. morala se malo ispuhati.
    Kako ste vi provele nedjelju i vikend?🤗

I meni lagano raste nervoza zbog covid-a i te neodgovornosti, da ne mozes na pregled vise po komodu zbog toga sto su svi 'pametni'. Ne znam sto se mora dogodit da se ljudi uozbilje. Cemu se cudimo onda po pitanju ovoga svega ovdje…🙄

Meni je najviše to što ne bih htjela pobrati nikakvu zarazu dok sam trudnica, kao ni nitko naravno. U familiji, imam trudnicu koja je pozitivna na covid. I grozan je to osjećaj. 

mara5
    18. Listopad 2020. 20:43

Slazem se, virus unosi jos vecu nervozu...  anciooo izdrzi 💪🤞

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bella🌟
    18. Listopad 2020. 20:43

Ancioo vjerujem ti. Probaj pričekat još mrvicu.  Ja bi najradije da pišneš i da bude +,❤ali bolje nemoj još, jer ako se neće ništa još vidjeti možda je prerano pa ćeš se samo sekirati , al skroz te razumijem. 
    Andela

Ivo& Ivana💙♥️
    18. Listopad 2020. 21:11

anci000

Place mi se 🥺🥺 hvala drage moje 💜🧡💜🧡💜

Znam kako ti je😔🥺🥺🥺 i ja se isto tako osjecam. Samo cekam kad ce M više. Cijeli dan me boli stomak i imam probadanja. Bas sam sad mjerila temp. iako nije bazalna da vidim dali je povišena, vaginalno 37.5 a ispod pazuha 37. Inace me skoro nikad ne boli prije M niti kad dođe, ali ovaj put baš me dosta muci

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

freya_444
    18. Listopad 2020. 21:44

Bok cure!
    Evo mene, vratih se. Došla mi je M i to par dana ranije tako da sam bila malo tužna, pogotovo jer sam po lh trakicama mislila da smo lijepo pokrili sve dane ( bio je baš lijepi pik). Ovo nam je 4.neuspješan ciklus pokušavanja pa sam mislila ić na pregled kod ginekologice. Zanima me kakve pretrage ste radile, što je prvo odmah najbolje provjeriti i što da mi muž provjeri i gdje...
    Hvala vaaam :)

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.