Saramala vjerojatno si imala inace nizu temperaturu prije O i zato ti je sada 36.4 normalna za trudnocu🤦♀️
Saramala stvarno??plusić na testu, a 36.4?
Malo si me utješila... Odmah u jutro su mi sve lađe potonule 😒
watson009 prvo sam školski mjerila temperaturu i radila grafove (čisto iz znatiželje i da upoznam kako funkcionira moje tijelo), pa sam lovila sjene sa lh trakicama onim jeftinim s interneta 😁, uglavnom sa svim time sam utvrdila da su mi ovulacije oko 14. dana, a na kraju mi je to potvrdio i ginekolog i savjetovao da već oko 9-10.dana počnemo s akcijom 😁Pratim redovito tvoje objave i planiram uzeti clearblue sa smajlićem ako ni ovaj mjesec ništa... 😒
Držim nam svima 🤞🤞🤞🤞💜
👱♀️32|🙎♂️42
Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
Obavljene pretrage:
👱♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?
dedy23
sad ču pričekati do menzis, ako dođe, a molim Boga da ne dođepa ću onda pokušati sa macom
hvala na savjetima
Želim vam od srca da ugledate plusić ❤❤❤
Život može biti kao bajka, samo ako ga dobro osmisliš 😁
Ja se drzim svoga folacina i caja od vrkute👌
Čaj je dobar. I ja ga pijem 😊 nadam se da neće biti uzalud
Vjerujem da pomaze. Drzim nam svima fige😇🤞
Info, s vrkutom prestati čim saznate za T. Nije ni ona dobra za plod.
Hvala na savjetu. To nisam znala, ja sam čitala da je dobra jer čuva plod. Ali svakako sam htjela prestati sa svim čajevima kad bude plusić 😊
Cure, što se tiče čajeva, moram reći da sam i ja čitala puno o njima i do sada sam pila čaj od lista maline, kažu da je isto dobar općenito za regulaciju hormona i svašta vezano uz trudnoću i mogu reći da sam uvijek kad sam ga pila baš baš osjećala ovulacije i primjetila sam pojačanu ovulacijsku sluz (što inače prije baš i nisam).
Razmišljam i o vrkuti ali neke cure po forumima su pisale da im je vrkuta znala poremetiti cikluse 🤔
👱♀️32|🙎♂️42
Obavljene pretrage:
👱♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
Cure, što se tiče čajeva, moram reći da sam i ja čitala puno o njima i do sada sam pila čaj od lista maline, kažu da je isto dobar općenito za regulaciju hormona i svašta vezano uz trudnoću i mogu reći da sam uvijek kad sam ga pila baš baš osjećala ovulacije i primjetila sam pojačanu ovulacijsku sluz (što inače prije baš i nisam).
Razmišljam i o vrkuti ali neke cure po forumima su pisale da im je vrkuta znala poremetiti cikluse 🤔
Ja sam prosli mjesec popila par soljica od vrkute i mnogo, mnogo sluzi je bilo. Bilo je cak i dan pred M sto inace nije slucaj. To je sve od zene do zene. Neke su cak pisale da su bile totalka suhe kad su pile caj.. Probat cu naci list maline. Sigurno nece odmoci 😅 sretnoo i da bude dobitan ovaj mj 🤞🏻
Ja sam isto pocela piti malinu a uz to sam uzela ulje nocurka,koje takodjer dobro za sluz I opcenito za balansiranje estrogena I progesterona u tijelu a negdje sam procitala da cak I rjesava tanak endometrij koji je jedan od glavnih cimbenika zaceca. Kod mene je malo tanak bio na 11 dan ciklusa,5,6..sad se nadam da je to ipak bilo rano I da nakon ovulacije bude barem 7 sto je valjda norma..Zna li neko nesto o tome?
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Ja sam isto pocela piti malinu a uz to sam uzela ulje nocurka,koje takodjer dobro za sluz I opcenito za balansiranje estrogena I progesterona u tijelu a negdje sam procitala da cak I rjesava tanak endometrij koji je jedan od glavnih cimbenika zaceca. Kod mene je malo tanak bio na 11 dan ciklusa,5,6..sad se nadam da je to ipak bilo rano I da nakon ovulacije bude barem 7 sto je valjda norma..Zna li neko nesto o tome?
Sad sam baš pogledala nalaz svoje folikulometrije, prošli mjesec-piše 11 dc endometrij 7.3mm trolinijski (rekao je doktor da je 7. 5 minimalno da bi se plod mogao dobro "ugnijezditi") a 14 dc 9.1mm... Tako da ne brini, podebljava se to, čaj maline čak jača maternicu...
Cure, nadam se da se ne ljutite što sam vam danas toliko okupirala forum ali čitam vas i pratim svakodnevno i toliko mi je ovaj forum postao zarazan da prije pročitam i provjerim vaše komentare i novosti nego poruke na w.app-u i viberu 😊🤗
💜
👱♀️32|🙎♂️42
Obavljene pretrage:
👱♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
Sad sam baš pogledala nalaz svoje folikulometrije, prošli mjesec-piše 11 dc endometrij 7.3mm trolinijski (rekao je doktor da je 7. 5 minimalno da bi se plod mogao dobro "ugnijezditi") a 14 dc 9.1mm… Tako da ne brini, podebljava se to, čaj maline čak jača maternicu…
Cure, nadam se da se ne ljutite što sam vam danas toliko okupirala forum ali čitam vas i pratim svakodnevno i toliko mi je ovaj forum postao zarazan da prije pročitam i provjerim vaše komentare i novosti nego poruke na w.app-u i viberu 😊🤗
💜
A ne znam,iskreno se nadam da ce biti bolje..pomalo postajem skepticna,sad me I ova menstruacija brine,trajala svega tri dana, danas trecu apsulutno mi kapi.Da nije neka upala ili neki hormonalni poremecaj.Cekam nalaz papa testa,ultrazvul je manje vise ok..osim sto imam dvije vodene ciste I na jednom I na drugom jajniku,doduse skroz su male a prosli pregled ih nisam imala...Znam da one pucaju pri menstruaciji a sad se bojim da je sve to stalo..I ne znam ima li smisla ovaj ciklus I pratiti sta I pokusavati sa zacecem..
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Cure, meni aplikacija pokazuje još dva dana do M.
Nisam se htjela pretjerano opterećivati ovaj mjesec jer sam mislila da je moje opterećivanje bebicom najveća prepreka u cijeloj priči (obavila sam pregled, briseve, hormone, folikulometriju-sve je u redu).
Jedino sam danas u jutro čisto iz znatiželje izmjerila temperaturu i bila je 36.8 što mislim da je prenisko za 26 dc tako da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa 😔.
Mislim da su nam sljedeći koraci definitivno spermiogram i hsg 😑
Samo da se nadovežem na ovaj dio o temperaturi... Moja je na dan kad sam radila test, znaci ujutro bila 36.8. Popodne je bila 37,1 i tak oko 37 popodne. Tako da nemok gubit nsdu, nikad ne znaš kakav bude rezultat 🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji