Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alma199
    15. Listopad 2020. 21:24

Andela111

Pijem kafu i Ananas kazu dobar je za Endometrij🤓…. pa nece skoditi, kupila sam i cveklu za bolju prokrljvljenost maternice.

I pivo ja skoro saznala , pa žene izvolite 🤣

Chloe
    15. Listopad 2020. 21:26

Bella🍁

Chloe

Pozdrav, curke! Malo sam se usutila, nekako se trudim odmaknuti od osluskivanja simptoma, jer me to krene bacati u ludilo 😁
    Sad nesto razmisljam, u subotu ne bih trebala dobiti M, pa se u meni bore dvije JA, jedna je za raditi test vec ujutro, a druga kaze da cekam. U tako… super smo obje. 😁 Osim neke tjelesne temperature od oko 37 stepeni, moze li to biti simptom pms-a ili radije trudnoce? Malo tripujem i ovu napast na slovo K. 🙄😂

🤭Hmmm… Pa sutra bi se i moglo vidjeti nešto na testiću ako je T. Iako je uvijek bolje pričekati do tog dana ili dana posle… Svi znamo kako nam je.. i sutra ako napraviš mislim da neće biti prerano 🤞🤞🤞🤞🤞

Hvala Bella. Trebao mi je samo jedan glas ZA 😂 ide testic ujutro. Imam onaj najosjetljiviji, ceka svoj trenutak jos od proslog ciklusa. 😁✊🏻

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.
    Pokušavamo ostati🤰 od 8/20

Bella🌟
    15. Listopad 2020. 21:35

Joj mene tako oprala ljubomora danas,a nisam ljubomorna osoba inače.saznala da je u familiji još jedna nova trudnica, prije 2 mjeseca je isto bila jedna nova trudnica kod nas i naravno drago mi je jer su mi to drage osobe ali baš mi je prisjelo danas kad sam to čula . Ah... Znam da je to normalno osjecati,al kako mi to nije česta emocija ne mogu reći da se osjećam ugodno s njom. 😑🙄😤

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

Chloe
    15. Listopad 2020. 21:37

anci000

Bella nadam se 🥰🥰 chloe ne znam sto bi ti rekla, s obzirom kad treba doći testic bi trebao makar sjenu imat
    Ali ako se bojiš i nisi sigurna, onda pokušaj svim silama odgodit jutarnje Pis pis 🥰🥰

Uopce se ne bojim, cak sam sigurna da nisam T, jer nisam sigurna ni u O ovaj mjesec da li se uopce desila (tek sam pocela pratiti trakice). Imam neke neobicne mucnine poslije svakog obroka koji pojedem, osjecaj pretrpanosti bez obzira na kolicinu pojedene hrane, i to je jedino neobicno sto mi se dogadja, tako da mislim da je i to slucajno, pa bih kao da budem sigurna sto prije. 😁 

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.

Chloe
    15. Listopad 2020. 21:40

Bella🍁

Joj mene tako oprala ljubomora danas,a nisam ljubomorna osoba inače.saznala da je u familiji još jedna nova trudnica, prije 2 mjeseca je isto bila jedna nova trudnica kod nas i naravno drago mi je jer su mi to drage osobe ali baš mi je prisjelo danas kad sam to čula . Ah… Znam da je to normalno osjecati,al kako mi to nije česta emocija ne mogu reći da se osjećam ugodno s njom. 😑🙄😤

Joj i ja sam pocela dozivljavati tako sve nove trudnice oko sebe. Prije sam bila presretna zbog svih drugih, sad mi mucno bude. Grozno se osjecam zbog toga. A mislila sam da sam jedina, pa mi je sada lakse kad vidim da nisam. 🙄😊

🙋‍♀️ 33 g.
    🙋‍♂️ 38 g.
    💑 8 g.
    👰🤵 2 g.

SAYURI
    15. Listopad 2020. 21:48

Mokosh

Rekla bih ti da nam se pridruzis. No sta kaze gin?

Gin kaze da uradimo briseve i ako bude ok i ako se sve vrati u normalu u smislu hormona i ovulacije da cemo dobiti zeleno svjetlo...

Sanjarka88

A sto ti je dr. rekao?
    Ja sam mogla odmah jer nisam imala kiretazu Al mi je rekao da ne pokusavam dalje dok ne napravim briseve i papu.

Traveller

Sayuri, ovisno o situaciji. Ja sam odlučila odmah pokušati opet, bez čekanja idućeg ciklusa. Ali imala sam čiste nalaze vrlo frisko prije trudnoće. Još ću raditi hormone idući tjedan, zakazala sam pregled čisto tako kod novog doktora, ali jedna ginekologica mi je rekla da mi niti pregled ne treba.

Najbolje da se strpim i cekam zeleno svjetlo od ginice🤔

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Maybebaby
    15. Listopad 2020. 21:59

Pozdrav… Suprug i ja planiramo bebu vec 4 godine i ne ide pa ne ide, inace smo jako mladi ja imam 23 on 27 godina… Sve je u redu s obje strane Al jednostavno nikako da ostanem trudna. Pocela sam piti femisan a kapsule i folnu kiselinu, dali mi neko moze reci nesto vise o femisan a dali vam je stvarno pomogao… Ne znam jel da pijem samo femisan a ili da pijem i folnu uz te kapsule pa ako moze savjet… 

Puno vam hvala 

Maša🤰🏼
    15. Listopad 2020. 23:01

Watson. Sta znaci urinokultira? Sorry ali nikad nisam imala upalu mjehura vjerovali ili ne 🙈 ma neznam to mi je i doktor rekao da je nalaz uzas , ali mene to ne boli bass toliko strašno :/ neznam sta vise mogu napravit? Pijem antibiotik, danas sam popila valjda 4 litre soka i caja jer sam stalno zedna jer stalno piskim. Ne pece me kad piskim . Booo neznam 🙈🙈🙈🙈 luda sam vec lagano 😌

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

sassy
    15. Listopad 2020. 23:11

Hvala puno watson009 <3
    Nismo radili jos uvijek nikakve pretrage, osim papa testa i redovnih ginekoloskih pregleda (sve je bilo OK zadnji put). Zbog muzevih godina, planiramo se javiti uskoro doktoru da nas uputi na daljnje pretrage.
    Inace ovaj mjesec pratim ovulaciju LH trakicama i jucer sam detektovale dvije tamne crte :) nadam se plusicu ovaj mjesec mada me malo brine cinjenica da smo odnose imali samo jucer i da vjerovatno necemo moci vise do kraja plodnih dana... 

Vidim dosta vas pije Femisan, jel preporucujete, koja su iskustva?

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Bella🌟
    16. Listopad 2020. 06:58

Cure moje što bih ja bez vas💛
    Dobro jutro svima☕
    Mašo urinokultura je mikrobiološka pretraga u kojoj se vidi postoji li bakterija u urinu koja je najčešće uzrok takvih upala.
    Mybebaby hej dobrodošla 🤗 žao mi je što se morate s tim boriti. Što kaže ginekologica? Nemam iskustva s femisan kapima. Folna ti je uvijek dobra za piti ako planiraš trudnocu. Imaš i prenatalnih tableta tipa PreMama Duo, Novalac i sl. 

👱‍♀️33, amh 0.8 pmol, fsh 5.9, jedan jajnik i jajovod
    2017. Operacija endometrioze
    2020. Spontana trudnoća- missed ab 11tt
    2021. Operacija endometrioze
    2024. Operacija endometrioze
    7/2025 prve mpo konzultacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.