Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    16. Listopad 2020. 12:42

Ajme, pa sta je ovo, svi bi duplice. Moram priznat da se ja isto potajno nadam dvojkama. Ni sama ne znam zasto...oduvijek me to privlacilo. Moja mlada cura mi je bila toliko zahtjevna beba i iskreno ne znam kako bi prezivjela sve to jos jednom, a kamoli duplo. Zasto ja uopce zelim trece dijete?! 😅 🤣 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Bella🌟
    16. Listopad 2020. 12:52

Mokosh

Ajme, pa sta je ovo, svi bi duplice. Moram priznat da se ja isto potajno nadam dvojkama. Ni sama ne znam zasto…oduvijek me to privlacilo. Moja mlada cura mi je bila toliko zahtjevna beba i iskreno ne znam kako bi prezivjela sve to jos jednom, a kamoli duplo. Zasto ja uopce zelim trece dijete?! 😅 🤣

😂😂😂😂

Sanjarka88
    16. Listopad 2020. 12:55

Mokosh

Ajme, pa sta je ovo, svi bi duplice. Moram priznat da se ja isto potajno nadam dvojkama. Ni sama ne znam zasto…oduvijek me to privlacilo. Moja mlada cura mi je bila toliko zahtjevna beba i iskreno ne znam kako bi prezivjela sve to jos jednom, a kamoli duplo. Zasto ja uopce zelim trece dijete?! 😅 🤣

Šuti, makni te misli odmah 
    Tako ja radim kad god me mali izbaci iz takta, a to je 50 puta dnevno 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

mara5
    16. Listopad 2020. 13:07

Kad ste svi na duplićima, ja sama sam blizoš u kombinaciji braco i seka, kad bi imala priliku biranja to bi odabrala :)

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• Maybebaby
    16. Listopad 2020. 13:20

anci000

Maybebaby

Bella🍁

Cure moje što bih ja bez vas💛
    Dobro jutro svima☕
    Mašo urinokultura je mikrobiološka pretraga u kojoj se vidi postoji li bakterija u urinu koja je najčešće uzrok takvih upala.
    Mybebaby hej dobrodošla 🤗 žao mi je što se morate s tim boriti. Što kaže ginekologica? Nemam iskustva s femisan kapima. Folna ti je uvijek dobra za piti ako planiraš trudnocu. Imaš i prenatalnih tableta tipa PreMama Duo, Novalac i sl.

Kaze da je sve u redu,da ne zna zasto nisam jos ostala trudna… Al ovo nisu kapi ovo su nas tablete sadrze dvije trave vise… Nadam se da ce pomoc nemam sta izgubit

da nadam se, javljaj kako ti ide :) mozda i ja uzmem :)

Hocu nemam sta izgubit moze samo pomoci 😊

Mokosh
    16. Listopad 2020. 13:29

mara5

Kad ste svi na duplićima, ja sama sam blizoš u kombinaciji braco i seka, kad bi imala priliku biranja to bi odabrala :)

Ako kojoj od nas upali, trazit cemo savjete od tebe 😁

➕ 01.01.2021. 💙🤰

KetPet
    16. Listopad 2020. 13:30

Hej curke 
    I ja sam jucer rekla da cu ujutro piskit. 
    Dobila sam jos jucer predvecer. Samo sam bila toliko u depri da nisam imala snage ni napisat 
    Jos sam se razbolila, izgleda mi na neku gripu ( nadam se da nemam koronu ) .
    Tako da je vj i to utjecalo na kasnjenje. Cak 5 dana. 

Mokosh
    16. Listopad 2020. 13:32

Sanjarka88 🦋

Mokosh

Šuti, makni te misli odmah
    Tako ja radim kad god me mali izbaci iz takta, a to je 50 puta dnevno 🤣

Razumijemo se skroz. 😆 

➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mokosh
    16. Listopad 2020. 13:34

KetPet

Hej curke
    I ja sam jucer rekla da cu ujutro piskit.
    Dobila sam jos jucer predvecer. Samo sam bila toliko u depri da nisam imala snage ni napisat
    Jos sam se razbolila, izgleda mi na neku gripu ( nadam se da nemam koronu ).
    Tako da je vj i to utjecalo na kasnjenje. Cak 5 dana.

Bas mi je zao. Tocno sve znamo kako ti je. Ali nema predaje, idemo dalje... ❤

➕ 01.01.2021. 💙🤰

KetPet
    16. Listopad 2020. 13:41

Hvala Mokosh 
    Ajde bar se u miru mogu sopat tabletama za gripu. 
    Popit sve sta imam u stanu. Da sto prije ozdravim, da mogu u nove pobjede.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.