Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tea_tea
    26. Lipanj 2020. 12:34

19.06. mi je bio zadnji dao ovulacije kao i od danas, 8 dan nakon toga mi je to počelo, al baš neki neugodan osjećaj, kao nikako da van to "ispadne" 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

watson009
    26. Lipanj 2020. 13:02

Cure o kakvim to mlazovima pricate ? 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 13:08

watson009

Cure o kakvim to mlazovima pricate ?

ne znam kako to objasniti, bar je tako sad kod mene .. zadnji dan ovulacije mi je bio 19.6., danas mi je znači 8 dan nakon ovulacije i imam osjećaj kao da nikako da mi izađe/"ispadne van" taj neko iscjedak.. (barem kod mene tako), znači imam ko vodenkast iscjedak, primijeti sam ga na ulošku koji sam stavila, jer je osjećaj kao da menzis teče i teče i teče i nikako da se zaustavi, kao da mi je stalno tu unutra i da se zadržava i da ne može van izaći .. baš ful neki čudan osjećaj ... 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

26. Lipanj 2020. 13:14

Ja imam danas 5dpo isto mlaz iscjedka 
    E sad dal sta znaci nemam pojma😌

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 13:20

Tanja37

Ja imam danas 5dpo isto mlaz iscjedka
    E sad dal sta znaci nemam pojma😌

ne znam šta to točno znači, ali meni se to sad prvi puta desilo, uz to imam i grčeve u janiku već par dana i sve nakon ovulacije, boli me donja strana leđa, neki prištići su počeli, ugl ko u PMS-u samo što nikad nisam imala te grčeve i taj iscjedak, a da ne govorim da me već par dana i guzica boli hahah, iako, to je možda do posla koji radim jer sam 8h dnevno za kompjuterom, doduše, do sad me nikad nije boljela, ahhh, možda već umišljam, ali držite palčeve za +ić 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Tissa
    26. Lipanj 2020. 13:23

Cure, meni aplikacija pokazuje još dva dana do M. 
    Nisam se htjela pretjerano opterećivati ovaj mjesec jer sam mislila da je moje opterećivanje bebicom najveća prepreka u cijeloj priči (obavila sam pregled, briseve, hormone, folikulometriju-sve je u redu).
    Jedino sam danas u jutro čisto iz znatiželje izmjerila temperaturu i bila je 36.8 što mislim da je prenisko za 26 dc tako da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa 😔.
    Mislim da su nam sljedeći koraci definitivno spermiogram i hsg 😑

👱‍♀️32|🙎‍♂️42
    Trudimo se oko godinu dana za 👶no.1
    Obavljene pretrage:
    👱‍♀️ Uzv✅,Papa✅,Hormoni✅
    Sljedeći koraci: Spermiogram, Hsg, Mpo?

watson009
    26. Lipanj 2020. 13:31

Aha sada mi je jasnija prica o iscjedku 😂😂🙌
    Zene sretno mozda je to bas dobar znak!
    Tissa pozdrav,na koji nacin pratis O? Sretno i nadam se da vjestica nece doci za 2 dana jer su bas krenuli plusici u ovoj grupi 😎🙏

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Saramala
    26. Lipanj 2020. 13:32

Tissa

Cure, meni aplikacija pokazuje još dva dana do M.
    Nisam se htjela pretjerano opterećivati ovaj mjesec jer sam mislila da je moje opterećivanje bebicom najveća prepreka u cijeloj priči (obavila sam pregled, briseve, hormone, folikulometriju-sve je u redu).
    Jedino sam danas u jutro čisto iz znatiželje izmjerila temperaturu i bila je 36.8 što mislim da je prenisko za 26 dc tako da vjerojatno ni ovaj mjesec ništa 😔.
    Mislim da su nam sljedeći koraci definitivno spermiogram i hsg

Radila sam temperaturu i 36,4 je a plus mi je n testu 

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 13:34

watson009

Aha sada mi je jasnija prica o iscjedku 😂😂🙌
    Zene sretno mozda je to bas dobar znak!
    Tissa pozdrav,na koji nacin pratis O? Sretno i nadam se da vjestica nece doci za 2 dana jer su bas krenuli plusici u ovoj grupi 😎🙏

pa daa.. haha.. sad ćemo vidjeti kako će se situacija odvijati, stvarno se nadam tom +iću, ali već sam se toliko puta razočarala, da ne znam što misliti trenutno .... 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

pupetta
    26. Lipanj 2020. 13:38

Tissa sretno, nadamo se jednom velikom plusu! 🙏🏻❤
    Ostale curke, sto se tice iscjetka - tako je i meni bilo prethodna 2 mjeseca, odnosno otkad smo poceli raditi na bebici. Mozda je tako bilo i prije, a da nisam primjecivala. Ali, eto zadnja 2 mjeseca nekih tjedan dana nakon ovulacije bi mislila da mi je dosla M koliko bi toga izaslo iz mene 😂

Baby P 03/21 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.