Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Lipanj 2020. 12:18

Danas sam 5ili 6dpo🥰
    Otprilike za 9dana 💪🏽💪🏽💪🏽

Saramala
    26. Lipanj 2020. 12:19

Da taj
    Mlaz mi se prvi put desio i bas je bilo neobično , nadam se da ćete ugledati +🙏🏻

26. Lipanj 2020. 12:21

Saramala taj mlaz ti je bio na 8dan ciklusa???

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 12:21

Saramala

Da taj
    Mlaz mi se prvi put desio i bas je bilo neobično , nadam se da ćete ugledati +🙏🏻

i ja se iskreno nadam da hoću 🙏 .. možda znate koliko prije menzis vam je bio taj ko mlaz? 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Jagodica125
    26. Lipanj 2020. 12:23

Cestitka svim curkama sa plusicima🥳 jel dpo znaci dan posllije ovulacije? Ako da onda sam ja danas 3dpo 😁 pokusavam si nista ne umisljat, ali ubija me danas žgaravica, a inace ne znam za to. Ja sam smirena i okej, a moj decko danas ujutro kroz stan plesao i pjevao "Ljeto nam se vratilo"😅🙊 primjecujem da imam vise sluzi, zbog ovulacije valjda. Onak sluzavija sam. Na poslu sam i ne dam se stresirat☝️

Saramala
    26. Lipanj 2020. 12:28

Krenulo je negdje 8 dan poslje oplodnje i jos to isto imam 

Saramala
    26. Lipanj 2020. 12:30

Pardon tj 8 dan poslje ovulacije i jos traje također me je grčilo probadali i bolilo kao da cu dobiti tocno je bila implantacije grudi me ludo bole u nekim trenutcima peku kao sto kazem taj osjecaj mlaza jos traje 

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 12:30

Saramala

Krenulo je negdje 8 dan poslje oplodnje i jos to isto imam

o Bože.. tako bi nekako i meni onda bilo, jer po svemu sudeći 19.06. bi bio TAJ dan, a danas, taj 8 dan mi je to krenuli i baš ono ful ... 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Saramala
    26. Lipanj 2020. 12:31

tea_tea

Saramala

Da taj

i ja se iskreno nadam da hoću🙏 .. možda znate koliko prije menzis vam je bio taj ko mlaz?

8 dpo pocelo

Saramala
    26. Lipanj 2020. 12:32

Tanja37

Saramala taj mlaz ti je bio na 8dan ciklusa???

Ne 8 dan poslje ovulacije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.