Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saramala
    26. Lipanj 2020. 11:25

Pupetta sto se tiče tog iscjedka to se meni dogodilo bas kao mlaz od M tako mi je bilo poslje O nekih mozda 8 d i evo ovdje su fotografije mojih testova 9,10, i danas 11 dan poslje O ❤️

watson009
    26. Lipanj 2020. 11:25

Ancioo po mojoj procjeni je 8.DPO i vec bi isla po testic 😂😂😂😂😂
    Imam cudna probadanja tu i tamo,nije klasicno kao pred M,cicke nista ne bole,ali glava je show kao sto je vec netko napisao.
    U kojoj si ti fazi ciklusa? 
    Cure zelim vam svima srecu,lijepo je kada je dijete zeljeno i jedva cekano💜

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

26. Lipanj 2020. 11:30

Watson kada ti je bio 1dc?
    Ja sam NARAVNO napravila pocetnicku gresku
    Jucer sam se popiskila na test koji je bio negativan a 1dc mi je bio 5.6. O nisam pratila samo smo svaki dan, bas svaki bili vrijedni.
    I sad sam tuzna a mozda ni nema razloga za tugu jer je prerano za test. Tako da, moj savjet, strpi se jos koji dan da moze iz prve biti plusic.

Saramala
    26. Lipanj 2020. 11:31

https://ibb.co/BNdsXgF
    https://ibb.co/7R1ycWw
    https://ibb.co/pdqVJzC

Saramala
    26. Lipanj 2020. 11:34

watson009

Ancioo po mojoj procjeni je 8.DPO i vec bi isla po testic 😂😂😂😂😂
    Imam cudna probadanja tu i tamo,nije klasicno kao pred M,cicke nista ne bole,ali glava je show kao sto je vec netko napisao.
    U kojoj si ti fazi ciklusa?
    Cure zelim vam svima srecu,lijepo je kada je dijete zeljeno i jedva cekano💜

Radila sam i 7 i 8 dan od O bili su negativni tek 9 se blago nadziralo s clerblue tako da strpi se do sutra prvi urin mada je prekosutra vec druga prica

26. Lipanj 2020. 11:35

Saramala cestitam!!!

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 11:44

Saramala

Pupetta sto se tiče tog iscjedka to se meni dogodilo bas kao mlaz od M tako mi je bilo poslje O nekih mozda 8 d i evo ovdje su fotografije mojih testova 9,10, i danas 11 dan poslje O ❤️

Saramala 

misliš tako ko vodenkast? imam osjećaj ko da mi teče i teče, i nikako da se zaustavi, kao da mi je stalno tu unutra i da se zadržava i da ne može van izaći .. na gačicama i papiru primijetim da je vodenkast... 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

26. Lipanj 2020. 12:08

I ja imam mlaz iscjedka nakon O🤦‍♀️
    Daj boze +

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 12:14

Tanja37

I ja imam mlaz iscjedka nakon O🤦‍♀️
    Daj boze +

Tanja37
    - daj nam Bože svima +iće 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

26. Lipanj 2020. 12:15

Tanja kada trebas nedobiti M?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.