Pupetta sto se tiče tog iscjedka to se meni dogodilo bas kao mlaz od M tako mi je bilo poslje O nekih mozda 8 d i evo ovdje su fotografije mojih testova 9,10, i danas 11 dan poslje O ❤️
Ancioo po mojoj procjeni je 8.DPO i vec bi isla po testic 😂😂😂😂😂
Imam cudna probadanja tu i tamo,nije klasicno kao pred M,cicke nista ne bole,ali glava je show kao sto je vec netko napisao.
U kojoj si ti fazi ciklusa?
Cure zelim vam svima srecu,lijepo je kada je dijete zeljeno i jedva cekano💜
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Watson kada ti je bio 1dc?
Ja sam NARAVNO napravila pocetnicku gresku
Jucer sam se popiskila na test koji je bio negativan a 1dc mi je bio 5.6. O nisam pratila samo smo svaki dan, bas svaki bili vrijedni.
I sad sam tuzna a mozda ni nema razloga za tugu jer je prerano za test. Tako da, moj savjet, strpi se jos koji dan da moze iz prve biti plusic.
Ancioo po mojoj procjeni je 8.DPO i vec bi isla po testic 😂😂😂😂😂
Imam cudna probadanja tu i tamo,nije klasicno kao pred M,cicke nista ne bole,ali glava je show kao sto je vec netko napisao.
U kojoj si ti fazi ciklusa?
Cure zelim vam svima srecu,lijepo je kada je dijete zeljeno i jedva cekano💜
Radila sam i 7 i 8 dan od O bili su negativni tek 9 se blago nadziralo s clerblue tako da strpi se do sutra prvi urin mada je prekosutra vec druga prica
Pupetta sto se tiče tog iscjedka to se meni dogodilo bas kao mlaz od M tako mi je bilo poslje O nekih mozda 8 d i evo ovdje su fotografije mojih testova 9,10, i danas 11 dan poslje O ❤️
Saramala
misliš tako ko vodenkast? imam osjećaj ko da mi teče i teče, i nikako da se zaustavi, kao da mi je stalno tu unutra i da se zadržava i da ne može van izaći .. na gačicama i papiru primijetim da je vodenkast...
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️
I ja imam mlaz iscjedka nakon O🤦♀️
Daj boze +
Tanja37
- daj nam Bože svima +iće
tea_tea
👩🦰 27
🧔30
- 09.10 ➕ ❤️