Andela trapke su super🤩
Watson kod kojeg si ginekologa ako smijem pitati?
Watsoon imsju li ti nalazi rok npr 2 mjeseca izvadjeni najkasnije prije mpo?
Andjela, tvoj gin ti je dao uputnicu za vadjenje spolnih hormona?
Mirjam čestitam!
Meni danas 8 dan kasni, a nikad u životu ksnila nije.
Mislin da ću za vikend opet napraviti test iako mi ništa nije jasno.
Nakon koliko dana od dana kad izostane M radite test?
Ajme trapke su ODLICNEEE,ahhahahah muzic ti je super !!!! Dejan Šakoronja je gin-bio je 2 godine za redom ginekolog godine u Hrvatskoj.
Lindsay iskreno ne znam koliko smiju biti stari nalazi,npr.meni je sestra rekla neka do konzultacija skupim sto god mogu...tako da mislim da nemaju kratki rok.
Andela spremam se i na te hormone ali posto to vade samo ujutro moram traziti godisnji a to sve nekako odgadam,uzas!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Brisevi cerviksa vrijede 3 mj. a markeri na HIV i hepatitise 6 mj.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Pupamila i mi tebi saljemo pozdrave, jesu ti radili UZV? Ne mogu vjerovati da to toliko traje 😱 drzi se, biti ce sve u redu,vidjeti ces !!!!
Andelaevo bas cudno to za krvarenje za vrijeme O, ja to nisam nikada imala ali sam cula da zene znaju krvariti na dan O.
Clionadam se da ste ulovili pik i da se lijepo primilo ♥
Bellasimptomi menga-klasika, bolne cicke, probadanja u jajnicima i prozirno-bijeli jakooo obilni iscjedak….
Ancioo ma jok, nisam ja karakter nego sam razmislila da bolje da imam novi ruz i budem lijepa nego da opet ugledam minus a ostanem bez ruza 😂😂😂😂😂👆
Rađen je UZV prekjučer, ali je sve isto. Najbolji pokazatelj da terapija djeluje je beta. Sutra ju vadim opet pa ću više znati.
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Andela koliko si platila u Beta plusu? To je u Zgu jel da ?
Al bas to, mislis sve je oke i sve upucuje na to da sve stima i sisaj ga, ali ti si otkrila uzrocnika problema i rijesit ces ga, samo hrabro !!!
🙎🙇 oboje 31 god.
u postupku za MPO❤
Pozdrav curke....pratim vas vec neko vrijeme, zakon ste, savjeti su vam top, a podrsku da ni ne spominjem 😊
Mi smo friski u pokusajima, tek 2.mjesec kako smo poceli.....
Sad me zanima vase misljenje....zadnja m je bila od 20.do 26.9., a sljedeca treba doci 20.10.....pokrili smo 27.09., 28.09., 30.09., 01.10., 02.10., 04.10., 06.10, 07.10.i jos ceko koji dan za svaki slucaj 😅🤣.....mislite da smi sve bitno uspjeli pokriti? Nekako kad "moramo" mi nije zanimljivo hopsat se, ali sve za visi cilj 🤗
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Brisevi cerviksa vrijede 3 mj. a markeri na HIV i hepatitise 6 mj.
Hvala pupa, cuvaj se 🧡
Sortiraj odgovore
Najstariji