Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mara5
    08. Listopad 2020. 10:51

Pozdrav, čestitam plusićima :) mi također tek friški početnici.. držim fige svima i pratim vas i vaše savjete :)

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• alma199
    08. Listopad 2020. 10:57

Andela 

Da li vam je doktor tumacio nalaz AMH? Ne znam koje su vam vrijednosti tj jedinice ali moja doktorka je nesto mnozila sa 7,4 ( od prilike) da dobije tacnu vrijednost. Valjda te jedinice su negdje u pmol negdje u nmol pa se to radi. 

Barbi30
    08. Listopad 2020. 11:08

Pozdrav, evo da se i ja uključim. Do sada samo pratila a podrške i druženje uvijek dobro dođe.

👩1990 dg PCOSlike
    🧔1988 oligoasthenozoospermia

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 11:12

Barbi30

Pozdrav, evo da se i ja uključim. Do sada samo pratila a podrške i druženje uvijek dobro dođe.

Welcome ❤️ vidim u potpisu svega uh!
    Al samo pozitiva, i skori plusic ❤️🤞🤗🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 11:13

Lora27621

Pozdrav curke….pratim vas vec neko vrijeme, zakon ste, savjeti su vam top, a podrsku da ni ne spominjem 😊
    Mi smo friski u pokusajima, tek 2.mjesec kako smo poceli…..
    Sad me zanima vase misljenje….zadnja m je bila od 20.do 26.9., a sljedeca treba doci 20.10…..pokrili smo 27.09., 28.09., 30.09., 01.10., 02.10., 04.10., 06.10, 07.10.i jos ceko koji dan za svaki slucaj 😅🤣…..mislite da smi sve bitno uspjeli pokriti? Nekako kad "moramo" mi nije zanimljivo hopsat se, ali sve za visi cilj 🤗

Sve ste pokrili lipo 😁 sad odbrojavanje 🤞🤞🤞

Barbi30
    08. Listopad 2020. 11:21

Sanjarka88 🦋

Barbi30

Hvala  Da svega ima, bili i na humanoj u Zg al rekao dr da smo mladi i zdravi i da pokušavamo dalje prirodno. Sve do sada su znakovi da mogu ostat prirodno trudna. Iskreno umorna od te rečenice više  Sad čekam nalaz pape i ako je uredan idem prema dogovoru s gin još pregledati prohodnost jajovoda i kaže ona opet vas šaljem u Zg 

Sad čekamo ovulaciju pa opet u pokušaj ovaj mjesec.

👩1990 dg PCOSlike

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• jube
    08. Listopad 2020. 11:24

lindsay

Jube, ja radim 7 dana prije nego mi i izostane 😂😂😂

Da ne zakasniš! 

• alma199
    08. Listopad 2020. 11:38

Nije to strašno ostaju djevojke i sa manjim vrijednostima dosta od vas. Glavu gore jer nasi hormoni su cudo 🤣 

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 11:40

Barbi30

Sanjarka88 🦋

Barbi30

HvalaDa svega ima, bili i na humanoj u Zg al rekao dr da smo mladi i zdravi i da pokušavamo dalje prirodno. Sve do sada su znakovi da mogu ostat prirodno trudna. Iskreno umorna od te rečenice višeSad čekam nalaz pape i ako je uredan idem prema dogovoru s gin još pregledati prohodnost jajovoda i kaže ona opet vas šaljem u Zg

Kako je prosla vanmatericna? Jesu ti morali sta odstraniti? 

Barbi30
    08. Listopad 2020. 12:01

Sanjarka88 🦋

Barbi30

Sanjarka88 🦋

Barbi30

HvalaDa svega ima, bili i na humanoj u Zg al rekao dr da smo mladi i zdravi i da pokušavamo dalje prirodno. Sve do sada su znakovi da mogu ostat prirodno trudna. Iskreno umorna od te rečenice višeSad čekam nalaz pape i ako je uredan idem prema dogovoru s gin još pregledati prohodnost jajovoda i kaže ona opet vas šaljem u Zg

Kako je prosla vanmatericna? Jesu ti morali sta odstraniti?

Nisam ništa, jedva našli da je s lijeve strane ostalo jer je beta rasla pravilno a nigdje se u maternici nije vidjelo da je trudnoća na vidiku. kad su krenuli jači bolovi našli na uzv i krenulo krvarenje i sama se očistila kroz mj dana. 

👩1990 dg PCOSlike

Vinogradska
    09/22 IVF/ICSI
    Baby boy 💙-08.06.2023.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.