Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Listopad 2020. 12:18

Hvala jos jednom na cestitkama, zakon ste. Zaista se nadam da ce se netko od vas uskoro preseli na ljetne trudnice. 
    Inana, da znaci to je isto bilo nesto najljepše, ja se vrtila od 5 ujutro po krevetu i onda je nekako i on otvorio oci i stisnuo me sebi, poljubio u celo i kazem mu da je test pozitivan, opet me zagrlio, poljubio... ❤️ A druga reakcija sok i nevjerica jer smo uspjeli iz prve a zaista se nismo ni najmanje nadali, samo prizeljkivali...😃🙏
    Watson, dakle isto smo ovulirale, od ovog tjedna, utorka imala sam grceve blage kao menstrualne, jucer su me leđa pocela nekako nelagodne, neobicno boljeti i zbog toga sam odlucila napraviti test, jer mi je bilo nekako drugačije... I imam osjećaj da imam zeljeza, metala u ustima, uzas 😃 Bolne sise 0 bodova. 

08. Listopad 2020. 12:22

E da i imala sam povisene dnevne/vecernje temperature, bazalnu nisam mjerila al sam navecer uvijek oko 37°C imala, od ovulaciju pa do neki dan... 

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 12:31

Barbi30

Sanjarka88 🦋

Barbi30

Sanjarka88 🦋

Barbi30

Pozdrav, evo da se i ja uključim. Do sada samo pratila a podrške i druženje uvijek dobro dođe.

Welcome ❤️ vidim u potpisu svega uh!
    Al samo pozitiva, i skori plusic ❤️🤞🤗🤞

HvalaDa svega ima, bili i na humanoj u Zg al rekao dr da smo mladi i zdravi i da pokušavamo dalje prirodno. Sve do sada su znakovi da mogu ostat prirodno trudna. Iskreno umorna od te rečenice višeSad čekam nalaz pape i ako je uredan idem prema dogovoru s gin još pregledati prohodnost jajovoda i kaže ona opet vas šaljem u Zg

Sad čekamo ovulaciju pa opet u pokušaj ovaj mjesec.

Kako je prosla vanmatericna? Jesu ti morali sta odstraniti?

Nisam ništa, jedva našli da je s lijeve strane ostalo jer je beta rasla pravilno a nigdje se u maternici nije vidjelo da je trudnoća na vidiku. kad su krenuli jači bolovi našli na uzv i krenulo krvarenje i sama se očistila kroz mj dana.

Super. Dobro je zavrsilo 🤗

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    08. Listopad 2020. 12:32

Irenaa0809 - ❤️➕
    Mirjam2 - ❤️➕

ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Missy87 - 04.10. - 4 dana kasni ♥️
    Olimpija - 06.10. - 2 dana kasni ❤️
    Inana1- 15.10. - 7 dana❤️
    Chloe - 17.10. -  9 dana ❤️
    Clio35 - 22.10. - 14 dana ❤️
    Andela111 - 22.10. - 14 dana❤️
    Ancioo- 27.10. - 19dana♥️
    Anabelaaaa - 29.10. - 21 dan❤️
    Sanjarka88 - 31.10. - 23 dana ❤️
    ODBROJAVANJE 11.MJESEC ➕:
    Bella- 02.11 -  25 dana♥️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

watson009
    08. Listopad 2020. 13:01

Mirjam sretno i dalje,sjeti nas se ponekad♥♥♥♥ 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

SunnyS
    08. Listopad 2020. 13:19

Sretno novim plusićima! Ima ih sve više! 
    Nego, jeste li možda probale neku meditaciju, vizualizaciju, molitvu, itd. s ciljem začeća? Vidjela sam da je bila tema za molitvu navečer u 22 h ili tako nešto.. mislim da je to prije bilo. Jeste li probale nešto takvo?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Jelica 👩
    08. Listopad 2020. 15:16

https://ibb.co/fDFJffG
    https://ibb.co/MDHzLbL
    https://ibb.co/ftyXHck

Radimo na trudnoci od 6.mj/2020,prva trudnoca
    Mjesecnice: (zadnja pilula 20.5.)
    23.5.-25.5. 44 DC
    6.7.-12.7. 41 DC
    16.8.-20.8. _____
    11.9. iscjedak cudne boje-moguca implantacija jajasca?
    Od 13.9. simptomi koji su trajali po dan dva i onda je nastupio slijedeci (od pristica po licu i vratu,bol u prsima,dolje probadanje kao pred mengu,podrigivanje,intenzivni mirisi, posebne zelje za hranom,umor,...)😴
    8.10.lagana svjetla crtica -pozitivan test? 🤔 😊
    Kasni mi između 9-12 dana

Jelica 👩
    08. Listopad 2020. 15:20

jelica

https://ibb.co/fDFJffG
    https://ibb.co/MDHzLbL
    https://ibb.co/ftyXHck

Kasni mi 11 dana..
    Simptomi od pristica po licu i vratu, umor,bol u prsima,izrazen miris i zelja za hranom,proljev,lagano probadanje dole,...simptomi su mi dan dva i onda nastupa slijedeci..
    Prosli tj negativan, danas slaba crtica.. u pon narucena ginekologu..
    Jel vi vidite tu crticu ili umisljam? Da kupim digitalni test? ☺🤔😏🙄🤨

Radimo na trudnoci od 6.mj/2020,prva trudnoca
    Mjesecnice: (zadnja pilula 20.5.)
    23.5.-25.5. 44 DC
    6.7.-12.7. 41 DC
    16.8.-20.8. _____
    11.9. iscjedak cudne boje-moguca implantacija jajasca?
    Od 13.9. simptomi koji su trajali po dan dva i onda je nastupio slijedeci (od pristica po licu i vratu,bol u prsima,dolje probadanje kao pred mengu,podrigivanje,intenzivni mirisi, posebne zelje za hranom,umor,...)😴
    8.10.lagana svjetla crtica -pozitivan test? 🤔 😊
    Kasni mi između 9-12 dana

watson009
    08. Listopad 2020. 15:40

SunnyS

Sretno novim plusićima! Ima ih sve više!
    Nego, jeste li možda probale neku meditaciju, vizualizaciju, molitvu, itd. s ciljem začeća? Vidjela sam da je bila tema za molitvu navečer u 22 h ili tako nešto.. mislim da je to prije bilo. Jeste li probale nešto takvo?

Meni osobno molitva pomaze, svatko treba teziti miru unutar sebe ♥
    Neki balans naci koliko god to bilo i cinilo se tesko...
    Jelica ja vidim sjenicu,cestitam 🙌♥😍

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Lindsay
    08. Listopad 2020. 15:42

Ja osobno nisam okrenuta vjeri. Ali sam sirokih svjetonazora, tko zna ako osjetim potrebu... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.