Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Lipanj 2020. 09:15

Polly, je li muz imao uredne pretrage tipa spermiogram ili niste obavili to?

26. Lipanj 2020. 09:16

Pollx a kad si bila na folikulometriji kad si morala imat odnos?prije pucanja folikula?kako to ide?

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 09:34

pupetta

Jagodica125dobro nam dosla i cim prije ugledala plusic! 🙏🏻😊
    Tea_teanadam se da ti nece doci M, sretno! 😊
    Polly hvala puno, bas je lijepo da nam se javio jos netko s pozitivnim iskustvom. Zelim ti brz porod i uzivaj sa svojom curkom ❤

- pupetta
    i ja se nadam, s tim da sad uz ove bolove u jajniku imam i vodenkast iscjedak, bez mirisa i boje, full neki čudan osjećaj, ko da se slijeva to i kao da menzis teče.. baš neobično mi je to sad, jer do sada to nikad nisam imala.. .. 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

Missy87
    26. Lipanj 2020. 09:41

Jos jednom.. pozz svima. 🤗
    Ako se nekome mozda isto dogadjalo.. Moj dragi i ja poceli smo raditi na bebi unazad 3mj. vec..
     Prije toga sam imala normalne plodne dane sa ovulacijom i sluzi na gacicama, no sada na gacicama vise nemam sluzi. Kao i uvijek iznutra nisam suha, ima sluzi..🤔
    Dali je mali strah bezveze?😏
    Planiram kod ginekologa naravno…

❤️🙏🏻

watson009
    26. Lipanj 2020. 09:49

Missy87

Ako se nekome mozda isto dogadjalo.. Moj dragi i ja poceli smo raditi na bebi unazad 3mj. vec..
    Prije toga sam imala normalne plodne dane sa ovulacijom i sluzi na gacicama, no sada na gacicama vise nemam sluzi. Kao i uvijek iznutra nisam suha, ima sluzi..🤔

Pozdrav,dobro dosla i ugledala brzo plusic 🙏♥
    Nisi napisala o kakvoj se sluzi radi,normalno je da se rodnica vlazi i da je sluz svakodnevno prisutna.
    Tijekom ciklusa se sluz mijenja,gustoca i boja.
    Ako ti je bjlelkasta(primjer bjelanjak) i rastezljiva-to je normalno za vrijeme ovulacije.
    Ja prosli mjesec a ni ovaj nisam imala takvu sluz a ovulacija je bila(prosli mj.potvrdio lijecnik) 

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

26. Lipanj 2020. 10:21

Polly zaista ti hvala sto si podijelila s nama svoje iskustvo! Želimo ti svu sreću svijeta sa tvojom curicom! Bas si nas sve ohrabrila 
    Hvala ti 😘

26. Lipanj 2020. 10:21

watson009

Missy87

Pozdrav,dobro dosla i ugledala brzo plusic 🙏♥
    Nisi napisala o kakvoj se sluzi radi,normalno je da se rodnica vlazi i da je sluz svakodnevno prisutna.
    Tijekom ciklusa se sluz mijenja,gustoca i boja.
    Ako ti je bjlelkasta(primjer bjelanjak) i rastezljiva-to je normalno za vrijeme ovulacije.
    Ja prosli mjesec a ni ovaj nisam imala takvu sluz a ovulacija je bila(prosli mj.potvrdio lijecnik)

Watson kakvo je stanje kod tebe? 😘😘 

Svim novim članicama želim dobrodošlicu ❤️

Polly
    26. Lipanj 2020. 11:00

Doka muž ništa nije kontrolirao, išla sam ja prvo sebe provjeriti 😃
    Tanja neke žene i osjete O, ja ju nikad nisam osjetila, nikakve grčeve, ništa 😏 A nakon O do kašnjenja menge teško da će ikakav simptom nastupiti, osim možda implantacijskog kod primanja ploda, ni to nisam imala. Više si mi te sve simptome zabrijemo, ja sam čak išla povraćati kiselinu na wc 😑 Glava je show! A na tom pregledu kad je vidjela gin vodeći folikul i rastu je rekla da može biti dobitan i da budemo vrijedni sljedećih par dana kako i jesmo 😄

26. Lipanj 2020. 11:01

Polly u svakom slucaju cestitam ti od srca!!!

26. Lipanj 2020. 11:25

Polly znaci nista simptoma 🙏🏽👍👍
    Ni ja O uopce ne osjetim pa vjerojatno nebih ni implantaciju.
    Hvala na savjetima🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.