Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Polly
    26. Lipanj 2020. 08:17

Pozdrav ženice, upadam s ljetnih beba, malo bacim oko na ovu temu jer sam ovdje provela 4 mjeseca dok nisam ostala trudna, a i brojim zadnje dane trudnoće pa odmaram uz forum. Kao što je Green rekla. I nama je pomogla folikulometrija. Cikluse sam imala od 28-35 dana uglavnom, ovulacija mi je znala i preskakati cikluse. Otišla sam privatno u Zg vidjeti uopće imam li ovulaciju 4. ciklus rađenja na bebi jer sam si mislila uzalud sve ako nemam O. Po aplikaciji kad mi je trebala biti O sam se naručila par dana prije na pregled, gin mi je rekla da se O ni ne nazire da će je uopće biti, razočarenje, mislila sam da ju neću niti imati taj mjesec. Naručila me opet za tjedan dana, tada vidjela jedan jedini folikul u rastu i rekla da se neešto malo dešava, ali ne garantira ovulaciju, dala mi upitnicu da opet za tjedan dana vadim progesteron koji će pokazati da li je bila O u tih tjedan dana. Meni je bilo dovoljno to da se nešto dešava, sljedećih tjedan dana do vađenja progesterona je bila akcija svali dan s mužem, progesteron pokazao da je O bila. Bila sam sretna jer znam da ju imam, ali se nikako nisam nadala da smo uspjeli i ipak jesmo, menga taj mjesec nije došla 😊 Lh trakice uopće nisam koristila, a da sam se i dalje vodila ovulacijom po aplikaciji tko zna jel bi i do sad zatrudnjela jer sam ju dobila taj mjesec 3 i pola tjedna od menge. Također sam pila vrkutu i folnu. Eto možda vam malo pomognem i sretnooo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀

watson009
    26. Lipanj 2020. 08:31

Polly divna prica !!!! Hvala ti na ohrabrenju i sto si se malo javila na svoj stari forum hehe :) 
    Smijem te potati gdje si isla u Zg ? Koliko si placala preglede ? Dakle ostala si trudna nakon jednog ciklusa folikulometije?

Sretno na porodu i uzivaj sa svojom mrvicom kada dode 💜 sto nosis,curicu ili deckica ?

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Polly
    26. Lipanj 2020. 08:43

watson009

Pollydivna prica !!!! Hvala ti na ohrabrenju i sto si se malo javila na svoj stari forum hehe :)
    Smijem te potati gdje si isla u Zg ? Koliko si placala preglede ? Dakle ostala si trudna nakon jednog ciklusa folikulometije?

Sretno na porodu i uzivaj sa svojom mrvicom kada dode 💜 sto nosis,curicu ili deckica ?

Poliklinika Vili kod dr. Višnje Latin, prekrasna žena i doktorica. Nažalost borila se nakon toga sa bolešću dugo, htjela sam kod nje otići na pregled kad sam ostala trudna da zna da smo uspjeli, ali već tad je nije često bilo, išla sam kod neke druge doktorice, sad ne znam jel se oporavila i jel opet radi. 200 kn je čini mi se folikulometrija, imaku cjenik na webu. 1. put sam ju radila i ostala trudna, nisam mogla vjerovati. Na tom pregledu kad je rekla da se nešto dešava, na desnom jajniku je bio jedan vodeći folikul 17.7mm i endometrij 7mm. Išla guglati koliko treba biti kad nastupi ovulacija i koliko brzo raste, pisalo par milimetara dnevno, a za O da folikul treba biti od 20mm na gore i debljina endometrija oko 9mm pa sam zaključila da bi kroz par dana trebalo to narasti za O, tako je i bilo 😊 Curicu čekamo da dođe 🥰

Polly
    26. Lipanj 2020. 08:46

Tako da žene, po mom iskustvu, a i još sam ih čula, možete imati O kad se najmanje nadate i baš gadno fulati čak i u školskim ciklusima! 

watson009
    26. Lipanj 2020. 08:48

Ajmeee odlicno!!!! Ovaj forum je odlicna stvar,puno sam vec naucila ovdje ovo kratko vrijeme...
    Sretno Polly i nadam se da ce barem nekome pomoci savjeti,premalo znamo i pricamo o takvim stvarima a zivot znace.😵

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Polly
    26. Lipanj 2020. 08:55

watson009

Ajmeee odlicno!!!! Ovaj forum je odlicna stvar,puno sam vec naucila ovdje ovo kratko vrijeme…
    Sretno Polly i nadam se da ce barem nekome pomoci savjeti,premalo znamo i pricamo o takvim stvarima a zivot znace.😵

Je, slažem se. Puno žena na istom mjestu s istim problemima, puno se sazna, da ne kažem kasnije kad ostanete trudne vezano za nedoumice u trudnoći i pripreme za bebu. Puno sreće vam svima želim i da se prebacite što prije na novu temu s bebama 😍

pupetta
    26. Lipanj 2020. 08:57

Jagodica125 dobro nam dosla i cim prije ugledala plusic! 🙏🏻😊
    Tea_tea nadam se da ti nece doci M, sretno! 😊
    Polly hvala puno, bas je lijepo da nam se javio jos netko s pozitivnim iskustvom. Zelim ti brz porod i uzivaj sa svojom curkom ❤

Baby P 03/21 💙

26. Lipanj 2020. 08:58

Polly nakon O jesi imala odma simptome i koje??hvala tebi na savjetima,krecem s folikulometrijama

Polly
    26. Lipanj 2020. 09:12

Pupetta hvala ti 😊
    Tanja 3 dana kašnjenja menge sam napravila test - negativan. Reko okej, sad kad to znamo neka menga dođe da možemo u nove pobjede. Nakon još 2 dana sam na bradavicama primijetila male bijele točkice kao prištiće, guglala šta je to, prvi put u životu sam to vidjela i tu sam posumnjala - Montgomeryjeve žlijezde koje se pojavljuju u trudnoći. Napravila opet test i pokazala se jako svijetla crtica. Ništa od ostalih simptoma za koje sam umišljala svaki mjesec da ih imam 😅 Mučnine teško da ćete odmah imati, tipa par dana po kašnjenju, one nastaju zbog velike razine hcga, a za to treba vremena, meni su nastupile u 8.tjednu trudnoće. I glava jako puno znači. Svaki mjesec do tad sam mjerila temp, osjećala slabinu, umor ovo ono, nadala se to je to, shvatila sam da si umišljam sve simptome. Čim sam otpisala mogućnost da ostanem trudna taj mjesec kad sam radila folikulometriju i nisam analizirala tijelo, desilo se. 

26. Lipanj 2020. 09:15

Vauu znaci nisi imala nikakva bockanja ni grceve nakon O?
    Super je cuti ovako iskustvo trudnice.
    Ja nakon O cekam neke simptone kao i ti😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.