Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jagodica125
    25. Lipanj 2020. 20:27

watson009

Jagodica125 dobro nam dosla i ostala smirene glave
    Svaki mjesec sam si neke simptome pripisivala,rekoh e sada je je ziher!!! To je ocito normalno kada se necemu nadas…
    Cime pratis ovulaciju?
    Kada NE trebas dobiti ?

Pratim ovulaciju sa aplikacijom Clue. I to vec skoro 2 godine🤭 sljedeca menga je "zakazana"(😂🤦‍♀️) za 07.07. Svaku vecer unosim u aplikaciju raspolozenje, iscjedak, sto mi se jede, aktivnosti, probava, ma super stvarcica👌 Da, to pripisivanje simptoma kosta zivaca. Pokusat cu se opustit i skrenut paznju na druge stvari. Naglasak je na "pokusat" cu😂

• dedy23
    25. Lipanj 2020. 20:32

tea_tea

Saramala

Evo mene , kako sam jucer navela lagana linija se vidila danas se vidi malo bolje kako to i ide po pravilu danas mi je 10 dana od ovulacije sigurna sa da sam trudna posto sam iste linije imala i u prethodnim trudnoćama u ovo vrijeme dakle ovu trudnoću sam bas osluškivala simptome napisati cu vam detaljno 6 , 7 , i 8 dan od oplodnje me je počelo boliti dole na vise načina malo probadanja malo ona bol kao pred M malo preko leđa bila sam sigurna da cu dobiti M sljedece bas neobično grudi me bas jako bole čak i prckaju bradavice su mi dobile tamniju nijansu vec sada po grudima sam bila uvjerena da sam trudna , e izašla mi je prištić na bradi i potkožno dva u nosu to me je dalo zavarati da cu dobiti to je bas neobično mučninu sam imala ta 3 dana sigurna sam da je to bila implantacije 8 dan me je najviše boljelo i sada kao da je stalo maltene svi simptomi PMS -a osim sto su grudi dosta izražajnije zelim jos naglasiti da ce mi ovo biti 4 beba ako Bog da sve da bude u redu posto sam proslo ljeto imala spontani usput 37 mi je godina ❤️Postavit cu fotografije pa evo sto mislite

ja imam slične simptome probadanje, bol u leđima, malo mi je bilo mučno, ali tipa vrtoglavica, prištići, bol u grudima, ali sve sam nekako prepisivala Menzis.. iskreno držim palčeve za plusić i bebicu..
    ja se nadam da će i kod mene doči plusić ..
    morala bi dobiti pred kraj drugog tjedna Menzis, pa ćemo vidjeti…
    tebi sretno ♣

Ako sumnjate da ste trudni nemojte piti macinu travu. Jer ona moze dovesti do spontanog

Život može biti kao bajka, samo ako ga dobro osmisliš 😁

Jagodica125
    25. Lipanj 2020. 21:51

Ja se drzim svoga folacina i caja od vrkute👌

• dedy23
    25. Lipanj 2020. 22:23

Jagodica125

Čaj je dobar. I ja ga pijem 😊 nadam se da neće biti uzalud 

Život može biti kao bajka, samo ako ga dobro osmisliš 😁

Jagodica125
    25. Lipanj 2020. 22:25

dedy23

Jagodica125

Vjerujem da pomaze. Drzim nam svima fige😇🤞

Sara 🌸
    25. Lipanj 2020. 23:24

Jagodica125

dedy23

Jagodica125

Vjerujem da pomaze. Drzim nam svima fige😇🤞

Info, s vrkutom prestati čim saznate za T. Nije ni ona dobra za plod.

04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊

Angeleyes
    25. Lipanj 2020. 23:26

Meni je rekao gin da mogu pit nesto ako hocu, ali da ne treba nista. Da cudno zvuci u danasnje doba, ali da zdravoj zeni to nije potrebno. I onda sam ga pitala cisto da znam, pa mi je dao neku marku folne, no necu je piti do daljnjeg jer deblja. Idemo na prirodno, samo se treba smirit i sve stresove maknut od sebe. Isto kao i 'cekanje' simptoma, treba zaboravit na sve i ici hladne glave. Ja jos radim na stresu, posao mi je takav pa nemam izbora.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Ninnach
    26. Lipanj 2020. 02:39

doka1

Curke, ima li koja trudnica sadasnja ili bivsa da je nisu boljele grudi u ranoj trudnoci?

Evo ima😊! U prvoj trudnoći nisam ni znala da mi grudi postoje, dok evo u drugoj itekako osjećam da bole, teške su i osjetljive su naročito u području bradavica. Ali prva trudnoća... Ništa,,čak ni kad sam saznala za trudnoću, ni onda ništa osobito...

tea_tea
    26. Lipanj 2020. 07:08

dedy23
    sad ču pričekati do menzis, ako dođe, a molim Boga da ne dođe  pa ću onda pokušati sa macom  hvala na savjetima 

tea_tea
    👩‍🦰 27
    🧔30
    - 09.10 ➕ ❤️

26. Lipanj 2020. 08:06

Hvala Ninach ❣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.