Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mimi20
    29. Rujan 2020. 11:21

anci00

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

anci00

Mimi20

Heej cure kako ste? Evo da se javim malo posto nisam dugo🤷‍♀️ jel imamo novih plusića?

Kako si draga Mimi, mi smo po starom jos se uvijek borimo

Super sam, svaki dan neki kao menstrualnih bolovi, pijem premama duo🙄 borim se s tabletom svako jutro😥 kapsulu mogu popiti bez problema ali tabletu ne, evo upravo ju pijuckam nasjeckanu na male komade🤦🏻‍♀️ mučnine više nemam hvala bogu🥰 jedem voće, Salate, krastavce, i tu i tamo koji kapučino popijem i nešto slatko pojedem🤷‍♀️ držim fige da i vi ugledate sto prije plusice🤩😍

Bit će to sve dobro, samo polako♥️♥️ baš mi je zao što nikako ne možeš s tim tabletama, vidim iz tog kaj si napisala da se mučiš s tim 😬😬
    Hvala na dobrim željama😁😁♥️

Ma da baš se mučim😔 ne volim piti tablete nikako, razmišljam si da ju pitam da mi da nešto drugo samo ne tablete🙄

HMMM probaj ju pitati, mozda ti bude lakse s nekim sirupicem ili necim , samo ti nama papaj drago mi je da si se javila, neka trudnoca ostane uredna 🤩😍

Hvalaaa😇🥰😘😘

Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
    8+4👶

watson009
    29. Rujan 2020. 11:33

Andela Odi na stranicu ibb.co tamo stavi sliku i link zalijepi ovdje.
    Mimi pozdrav, drago mi je da si se malo javila...jaoooo to sve sto pises ne zvuci tako grozno, ja bi progutala bilo sto, trudna si to je najbitnije, sve ostalo su sitnice,drzi se!♥

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Bella🌟
    29. Rujan 2020. 11:33

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

anci00

Mimi20

Heej cure kako ste? Evo da se javim malo posto nisam dugo🤷‍♀️ jel imamo novih plusića?

Super sam, svaki dan neki kao menstrualnih bolovi, pijem premama duo🙄 borim se s tabletom svako jutro😥 kapsulu mogu popiti bez problema ali tabletu ne, evo upravo ju pijuckam nasjeckanu na male komade🤦🏻‍♀️ mučnine više nemam hvala bogu🥰 jedem voće, Salate, krastavce, i tu i tamo koji kapučino popijem i nešto slatko pojedem🤷‍♀️ držim fige da i vi ugledate sto prije plusice🤩😍

Bit će to sve dobro, samo polako♥️♥️ baš mi je zao što nikako ne možeš s tim tabletama, vidim iz tog kaj si napisala da se mučiš s tim 😬😬

Ma da baš se mučim😔 ne volim piti tablete nikako, razmišljam si da ju pitam da mi da nešto drugo samo ne tablete🙄

Ima i nešto što se zove SiderAl Folic- to je prašak koji direktno isipaš u usta. Ima folne,željeza,B12,B6 ,vit C i vit D. 20 vrećica oko 170 kn sto je dosta. 
    Vidi s njom kaj još preporučuje.

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 11:38

Andela 

https://imgbb.com/

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mimi20
    29. Rujan 2020. 11:39

Bella🍁

Mimi20

Bella🍁

Mimi20

anci00

Mimi20

Ima i nešto što se zove SiderAl Folic- to je prašak koji direktno isipaš u usta. Ima folne,željeza,B12,B6 ,vit C i vit D. 20 vrećica oko 170 kn sto je dosta.
    Vidi s njom kaj još preporučuje.

Da baš ju budem pitala nek mi nešto drugo preporuci😇 hvala ti 

8+4👶

Mimi20
    29. Rujan 2020. 12:12

Andela111

Drago mi je da si se javila, evo kao sto vidis neke od nas su i dalje tu😔…. ali sta cemo borimo se.

Ma bit će sve okej😇 doći će i na vaš jednom taj super dan onda kada se budete najmanje nadale🥰 držim fige✌️ moji nalazi su poslani elektroničkim putem direktno ginekologici pa sad neznam dal sa ju zovem i pitam kakvi su ili će mi rec teeek za ona tam 3 tjedna dok moram ic kod nje🤷‍♀️

8+4👶

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 12:44

Andela111

https://ibb.co/p3hFBzv

Amh ti prikazuje broj jajnih stranica tj zalihu jajnih stanica. 
    Nisam puno upucena u tu tematiku Al mislim da se on ne gleda individualno  nego u kombinaciji sa FSH Koji je tebi dobar
    Ovako laicki rekla bi da da imas kvalitetne stanice ali mali broj njih. Zato je teze doc do zaceca, vjerovatno ne ovuliras redovno. 
    Ali nalaze u ruku i pravo u gin.  On ipak zna najbolje 

watson009
    29. Rujan 2020. 12:52

Andela sretno! Mozda je rjesenje bas pred vratima !!!! Sanjarka je to bas laicki objasnila da svi skuzimo hehe
    Mozda ces ici na ciljane odnose ili ce ti odmah preporuciti nesto od metoda, u svakom slucaju javi nam...

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 12:54

watson009

Andela sretno! Mozda je rjesenje bas pred vratima !!!! Sanjarka je to bas laicki objasnila da svi skuzimo hehe
    Mozda ces ici na ciljane odnose ili ce ti odmah preporuciti nesto od metoda, u svakom slucaju javi nam…

Lacki kako sam i ja skuzila 😅 mozda sam u krivu 
    S obzirom da je FSH dobar mislim da ce vjerovatno ic sa necim za poticanje ovulacije, folikumetrijom i ciljano odnosima 🤞

Mokosh
    29. Rujan 2020. 12:54

Andela sretno! ❤

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.