Hvala curke.❤️Javim.
Pozz vidim da si bila vadit hormone pa evo ovo su moji pa mozes usporedit
Tvoji su koliko se ja razum dosta dobri
Jer moj gin nije bas zadovoljan mojim...
https://ibb.co/NFCWHdx
https://ibb.co/XZG837D
Hvala ti. U petak sam u 12 kod ginekologa. Pa cemo videti.❤️
Hej 😊 Prolaktin je hormon koji može stvarati probleme kod planiranja trudnoće, no meni je oko 600 i to ih ne zabrinjava. Ja sam mislila da je on krivac zašto ne možemo začeti, ali nisu toliko visoke vrijednosti da utječu na T. Amh se gleda obzirom na godine i druge nalaze. Promatra se rezerva jajnih stanica (mislim da sam točno rekla).
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Hvala ti. U petak sam u 12 kod ginekologa. Pa cemo videti.❤️
Hej 😊 Prolaktin je hormon koji može stvarati probleme kod planiranja trudnoće, no meni je oko 600 i to ih ne zabrinjava. Ja sam mislila da je on krivac zašto ne možemo začeti, ali nisu toliko visoke vrijednosti da utječu na T. Amh se gleda obzirom na godine i druge nalaze. Promatra se rezerva jajnih stanica (mislim da sam točno rekla).
I da, može se začeti s lošijim nalazima. Možda je samo potrebna mala pomoć. ❤️❤️❤️
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
andela draga sretno, drzim fige da sve bude ok, u petak ne zabotavim cim zatvoris vrata od doktora pisat nam :)
Ja ne znam kako cu izdrzat ovih 11 dana do pisanja 😟 Toliko bi voljela da je proslo po planu. Nervozna sam vec sada jer znam da smo dali sve od sebe a sada da li ce biti rezultata..
Posveti se nekom hobiju, kavi s prijateljicama ili nesto drugo…ciscenje npr.,zaokupi misli,poluditi ces zeno…
Od srca ti zelim da vam uspije od prve, bila bi prava sretnica! Ja se sjecam sebe 1.mjesec pokusavanja, odmah sam si umislila da sam trudna, a gle gdje sam 9.mj kasnije,ni pomaka
🤣🤣 Da ja isto vec mislim da sam trudna, bilo bi bas pravo cudo, Al bolje da se pripremim da nisam pa da ne budem bas jako razočarana 😝 Mislim da pismo otprilike isto, za 2 tjedna 😊
Zene, nisam se uspjela javiti prije, dok sam djecu sredila, kavu skuhala. Ugl, jako mi se piskilo oko 3h kako sam i pretpostavila, nisam se salila. Nazalost, test je negativan, nema nikakve sjene ni nista. 😞 U biti sinoc su opet poceli grcevi, bas kao da cu dobiti. Na kraju sam prilikom brisanja primjetila malo smedeg iscjetka i mislila sam da cu sto posto procuriti do ujutro…no jos uvijek nista.
😔 Al jos nije gotovo ☝️
Andela, ja isto kod ginica u petak popodne, cisto preventivno stoji termin vec 7 mjeseci i bas se poklopilo sa pravljenjem djece 😄
Bok cure ,
Znaci zovem ginekologicu ( javi mi se medicinska ) i kazem joj da nam je ovo 4. Mjesec da radimo na bebi i da bi voljela da mi prepise doktorica folnu. I rekla mi je da ko je to meni preporucio da nemoze doktorica samo tako meni prepisivat ljekove ? 😳😳😳 nekuzim sta nije to samo vitamin?
Ako ona meni to ne prepise dali je ok da ja na svoju ruku to idem kupit?
Bas sam u šoku hhahaha
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Bok cure ,
Znaci zovem ginekologicu ( javi mi se medicinska ) i kazem joj da nam je ovo 4. Mjesec da radimo na bebi i da bi voljela da mi prepise doktorica folnu. I rekla mi je da ko je to meni preporucio da nemoze doktorica samo tako meni prepisivat ljekove ? 😳😳😳 nekuzim sta nije to samo vitamin?
Bas sam u šoku hhahaha
To moras sama kupiti koliko ja znam. Nikad mi dr nije to prepisala na recept...
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Bok cure ,
Bas sam u šoku hhahaha
Svasta
Folna se preporuca piti bar mjesec dana prije t i jos 3mj trudnoce
Ja odem i kupim nisam doduse trazila na recept nikad
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji