Facinantno mi je to da otkako radimo na bebi pojavljuju se simptomi pred m koji nisu uobicajeni za mene. Mislim, tko nebi posumnjao na trudnocu. Kako sam vec i rekla...nista si vise ne vjerujem. Bas frustrirajuce...
Bella meni je isto zao sto si ugledala minus. Ali samo hrabro dalje. I ostale curke, naravno! Bas ste mi sve postale jako drage. Pratit cu vas i dalje. Ja ne znam sta cu...moram se poslozit malo u glavi. Sve si nesto razmisljam, da mozda ipak nije za mene trece dijete ili da mozda nebi bilo dobro za mene da idem na treci carski... Kao sto sam vec rekla, nekako vjerujem da sve ima svoje razloge i mozda mi univerzum to porucuje. Mozda samu sebe sabotiram jer realno kod mene strah...eto, morala sam se malo raspisat... 😕
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
*jer realno kod mene strah postoji...
Nesto ustekao mobitel 🙄
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Facinantno mi je to da otkako radimo na bebi pojavljuju se simptomi pred m koji nisu uobicajeni za mene. Mislim, tko nebi posumnjao na trudnocu. Kako sam vec i rekla…nista si vise ne vjerujem. Bas frustrirajuce…
Bella meni je isto zao sto si ugledala minus. Ali samo hrabro dalje. I ostale curke, naravno! Bas ste mi sve postale jako drage. Pratit cu vas i dalje. Ja ne znam sta cu…moram se poslozit malo u glavi. Sve si nesto razmisljam, da mozda ipak nije za mene trece dijete ili da mozda nebi bilo dobro za mene da idem na treci carski… Kao sto sam vec rekla, nekako vjerujem da sve ima svoje razloge i mozda mi univerzum to porucuje. Mozda samu sebe sabotiram jer realno kod mene strah…eto, morala sam se malo raspisat… 😕
Samo ti piši Mokosh. Nemam nekih odgovora, niti ništa pametno. Znaš što je za tebe najbolje i zelim ti svu sreću sa svim ♥️♥️
Vadila sam hormone, da li neko zna procitati vrednosti?
Da vidimo 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Heej cure kako ste? Evo da se javim malo posto nisam dugo🤷♀️ jel imamo novih plusića?
Neke stvari se isplati dočekati❤️😇
8+4👶
Heej cure kako ste? Evo da se javim malo posto nisam dugo🤷♀️ jel imamo novih plusića?
Kako si draga Mimi, mi smo po starom jos se uvijek borimo
Super sam, svaki dan neki kao menstrualnih bolovi, pijem premama duo🙄 borim se s tabletom svako jutro😥 kapsulu mogu popiti bez problema ali tabletu ne, evo upravo ju pijuckam nasjeckanu na male komade🤦🏻♀️ mučnine više nemam hvala bogu🥰 jedem voće, Salate, krastavce, i tu i tamo koji kapučino popijem i nešto slatko pojedem🤷♀️ držim fige da i vi ugledate sto prije plusice🤩😍
8+4👶
Super sam, svaki dan neki kao menstrualnih bolovi, pijem premama duo🙄 borim se s tabletom svako jutro😥 kapsulu mogu popiti bez problema ali tabletu ne, evo upravo ju pijuckam nasjeckanu na male komade🤦🏻♀️ mučnine više nemam hvala bogu🥰 jedem voće, Salate, krastavce, i tu i tamo koji kapučino popijem i nešto slatko pojedem🤷♀️ držim fige da i vi ugledate sto prije plusice🤩😍
Bit će to sve dobro, samo polako♥️♥️ baš mi je zao što nikako ne možeš s tim tabletama, vidim iz tog kaj si napisala da se mučiš s tim 😬😬
Hvala na dobrim željama😁😁♥️
Bit će to sve dobro, samo polako♥️♥️ baš mi je zao što nikako ne možeš s tim tabletama, vidim iz tog kaj si napisala da se mučiš s tim 😬😬
Ma da baš se mučim😔 ne volim piti tablete nikako, razmišljam si da ju pitam da mi da nešto drugo samo ne tablete🙄
8+4👶
Ma da baš se mučim😔 ne volim piti tablete nikako, razmišljam si da ju pitam da mi da nešto drugo samo ne tablete🙄
HMMM probaj ju pitati, mozda ti bude lakse s nekim sirupicem ili necim , samo ti nama papaj drago mi je da si se javila, neka trudnoca ostane uredna 🤩😍
Sortiraj odgovore
Najstariji