Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    SunnyS
    28. Rujan 2020. 23:02

SAYURI

Pozdrav zene, evo mene nazad kod vas…

Nazalost jutros na pregledu srce stalo u 7 tjednu. Nadam se da ce krenuti samo i da ce sve proci brzo i eto mene u nove pokusaje…😔 Svjesna da se spontani desavaju, ipak su dobre vijesti da nemamo preprema za ostati trudni, svi nalazi dobri pa nadam se opet plusicu ubrzo😋

Uvijek nesvjesno zadržim dah kad pročitam i sjetim se.. puno pozitivnih misli, vitamina, zdrave hrane, sna.. bit će dobro.

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Bella🌟
    29. Rujan 2020. 05:54

Nisam stigla javiti jučer u žurbi, radila test-clearblue +,  popodne i negativan 😏 13dpo ako je O bila kad sam mislila da je  i počeli mi grčevi kao pred M tako da mislim da ništa ovaj mjesec. Možda sam krvo procjenila O ali ne znam. Bila sam uvjerena da je + zbog onog roskastog spottinga prošli tjedan, tako se lijepo poklopilo da bi mogla biti implantacija no očito je to samo slučajnost, da i je bila test bi pokazao + jer je prošlo dovoljno vremena. Nema veze. Čekam u miru sad M i idemo dalje.
    Uvest ću ricinusove obloge na trbuh slijedeći mjesec, fertility masažu, možda probati seed cycling i vrkutu pa ćemo vidjeti. 

Mokosh  mislim na tebe i jedva čekam + da pokažeš😁😁♥️

INA 🧸
    29. Rujan 2020. 06:39

Mokosh disiii, mi cekamoooo 

🧔31 👩30 🧒4 👶1

29. Rujan 2020. 07:17

Bella zao mi je ali glavu gore 
    Idemo mi u nove pobjede 🥰🥰💪🏻💪🏻 Ja sam odlučila pratit tijelo samo ovaj puta, ako uspije uspije nekako mo dosadilo brinuti se, meni još malo M traje al smo se već bacili u hopsanje pa kako bude bit će 

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 07:18

Mokosh javi seeee 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 07:18

Bella🍁

Nisam stigla javiti jučer u žurbi, radila test-clearblue +, popodne i negativan 😏 13dpo ako je O bila kad sam mislila da je i počeli mi grčevi kao pred M tako da mislim da ništa ovaj mjesec. Možda sam krvo procjenila O ali ne znam. Bila sam uvjerena da je + zbog onog roskastog spottinga prošli tjedan, tako se lijepo poklopilo da bi mogla biti implantacija no očito je to samo slučajnost, da i je bila test bi pokazao + jer je prošlo dovoljno vremena. Nema veze. Čekam u miru sad M i idemo dalje.
    Uvest ću ricinusove obloge na trbuh slijedeći mjesec, fertility masažu, možda probati seed cycling i vrkutu pa ćemo vidjeti.

Mokosh mislim na tebe i jedva čekam + da pokažeš😁😁♥️

Zao mi je! Al nista jos nije gotovo ❤️
    Ako i dođe m, novi ciklus nova nada ❤️🤞🤞

29. Rujan 2020. 07:21

Ja ne znam kako cu izdrzat ovih 11 dana do pisanja 😟 Toliko bi voljela da je proslo po planu. Nervozna sam vec sada jer znam da smo dali sve od sebe a sada da li ce biti rezultata.. 

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 07:21

Mimi20 - ♥️➕
    Lala - ♥️ ➕
    Tam7 - ♥️➕
    Nikkas -♥️ ➕
    Alehandra - ♥️➕
    Lussi - ♥️➕
    Zepa555 - ♥️➕
    Tinceee2205 - ♥️➕
    ODBROJAVANJE 9.MJESEC ➕:
    Valentina_23- 23.9. - 6 dana kasni ♥️
    Mokosh - 27.09. -  2 dana kasni ❤️
    Leoni - 28.09. - 1 dan kasni ❤️
    ODBROJAVANJE 10.MJESEC ➕:
    Irenaa0809 - 01.10. - ❤️➕
    Lollypop - 01.10.  - 2 dana♥️
    Bella- 03.10. - 4 dana ♥️
    Missy87 - 04.10. - 5 dana ♥️
    Anabelaaaa - 5.10. - 6 dana♥️
    Olimpija - 06.10. - 7 dana ❤️
    Mirjam2 12.10. - 13 dana ❤️
    Inana1- 15.10. - 16 dana❤️
    Chloe - 17.10. -  18 dana ❤️
    Freya_444 - 20.10. - 21 dan♥️ 
    Andela111 - 22.10. - 23 dana❤️
    Ancioo- 27.10. - 28 dana ♥️

29. Rujan 2020. 07:24

Mirjam probaj nekako ne misliti na to 🥺 samo sebi stvaraš gore 

Bella🌟
    29. Rujan 2020. 07:45

anci00

Bella zao mi je ali glavu gore
    Idemo mi u nove pobjede 🥰🥰💪🏻💪🏻 Ja sam odlučila pratit tijelo samo ovaj puta, ako uspije uspije nekako mo dosadilo brinuti se, meni još malo M traje al smo se već bacili u hopsanje pa kako bude bit će

💪♥️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.