Nije mi vrag dal' mira..
https://ibb.co/vZz6RmX
I kaj sad? Opet niš pametno. Koliko sam bila optimistična, toliko mi je sad bezveze… Ne valja raditi testić svaki dan.
Najbolje ih uopce ne radit... 😅
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Jedna cura tu mi je napisala da je ona trazila na recept folacin zato sam i zvala
Folacin ide na recept koji ti ginekolog prepiše i ne plaćaš ga ja mislim. A folnu kiselinu možeš kupiti u svakoj ljekarni, dm-u i sl. Ili posebno ili kao dio prenatalnih tableta tipa PreMama Duo, Novalac, ...
Nije mi vrag dal' mira..
I kaj sad? Opet niš pametno. Koliko sam bila optimistična, toliko mi je sad bezveze… Ne valja raditi testić svaki dan.
Baš mi je zao sunnys 😔 ne valja ih raditi svaki dan, ne valja ih raditi prije nego bi M trebala doći nego bi trebale pričekati. Ali svi znamo kako to ide😏
Žao mi jež pričekaj do kraja tjedna pa vidi hoće li doći M ako ne ponovi test.🤞🤞
Ja jos uvijek nisam procurila. Tu i tamo prilikom brisanja ostanu neki zuckasto-smeckasti tragovi i to je to. Mrzim ovo! Zelim da ova agonija zavrsi…😩
Tebi sad već kasni par dana jel da?
Ja jos uvijek nisam procurila. Tu i tamo prilikom brisanja ostanu neki zuckasto-smeckasti tragovi i to je to. Mrzim ovo! Zelim da ova agonija zavrsi…😩
Tebi sad već kasni par dana jel da?
Pa da, trebala sam dobiti u nedjelju.
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Nije mi vrag dal' mira..
Baš mi je zao sunnys 😔 ne valja ih raditi svaki dan, ne valja ih raditi prije nego bi M trebala doći nego bi trebale pričekati. Ali svi znamo kako to ide😏
Žao mi jež pričekaj do kraja tjedna pa vidi hoće li doći M ako ne ponovi test.🤞🤞
Meni su se ciklusi poremetili. Ne znam kad će M, zadnja je bila 3.8. Nekad ciklusi traju i po 55 dana.. tek kroz 2 tjedna imam termin za pregled. :(
Ja vidim neku mrlju na testu. Uopće ne znam je li to relevantno..
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Cao cure, mi smo u fazi selidbe u novi stan pa me nema, test je ujutro bio isti kao jucer,jako svijetla crtica no kad se osusio crtica je bila bas izrazena,da je T u pitanju bila bi druga crta ko kuca vidljiva 🤷🏻♀️ Cekam do ponedjeljka da dodje M,ako ne dode zovem ginekologinju😊
Sanjarka88 makni me sa liste jer necu biti par dana puno aktivna zbog selidbe 😊
Svim curama zelim da sto prije ugledaju plusic🤞🥰
M🩵
L🩵
*Ciklusi 30-38 dana
*10.10 prvi dc
Vecer cure , podigla sam folacin.
Moze savjet kad ga pijete jer mi naravno nitko nije rekao.
Ujutro? Navecer?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Vecer cure , podigla sam folacin.
Moze savjet kad ga pijete jer mi naravno nitko nije rekao.
Ujutro? Navecer?
Nema veze koji je dio dana. Kad sam pila baš samo folacin, pila sam ujutro.
Sad omega ujutro a druga tableta da svim popodne.
Sortiraj odgovore
Najstariji