Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bella🌟
    29. Rujan 2020. 07:46

Sanjarka88 🦋

Bella🍁

Nisam stigla javiti jučer u žurbi, radila test-clearblue +, popodne i negativan 😏 13dpo ako je O bila kad sam mislila da je i počeli mi grčevi kao pred M tako da mislim da ništa ovaj mjesec. Možda sam krvo procjenila O ali ne znam. Bila sam uvjerena da je + zbog onog roskastog spottinga prošli tjedan, tako se lijepo poklopilo da bi mogla biti implantacija no očito je to samo slučajnost, da i je bila test bi pokazao + jer je prošlo dovoljno vremena. Nema veze. Čekam u miru sad M i idemo dalje.
    Uvest ću ricinusove obloge na trbuh slijedeći mjesec, fertility masažu, možda probati seed cycling i vrkutu pa ćemo vidjeti.

Mokosh mislim na tebe i jedva čekam + da pokažeš😁😁♥️

Zao mi je! Al nista jos nije gotovo ❤️
    Ako i dođe m, novi ciklus nova nada ❤️🤞🤞

Tako je♥️🥰

watson009
    29. Rujan 2020. 07:48

Jutro svima, jutarnji rituali uz iscekivanje plusica hehe ♥
    Bella nista jos nije gotovo,znam da baca u ocaj i da gubis nadu jer na 13dpo nema nista no dogadalo se da je nakon dva tri munusa dosao veliki plus! Budi jaka ...
    Ako smijem pitati koliko ste dugo na 1.bebici radili? 
    Andela kraljice tek je prosla O ,ahahhaha nemam sto testirati...bit ce tamo za 2 tjedna ako ne dode vjestica.

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

watson009
    29. Rujan 2020. 07:51

Mirjam2

Ja ne znam kako cu izdrzat ovih 11 dana do pisanja 😟 Toliko bi voljela da je proslo po planu. Nervozna sam vec sada jer znam da smo dali sve od sebe a sada da li ce biti rezultata..

Posveti se nekom hobiju, kavi s prijateljicama ili nesto drugo...ciscenje npr.,zaokupi misli,poluditi ces zeno...
    Od srca ti zelim da vam uspije od prve, bila bi prava sretnica! Ja se sjecam sebe 1.mjesec pokusavanja, odmah sam si umislila da sam trudna, a gle gdje sam 9.mj kasnije,ni pomaka 😭

🙎🙇 oboje 31 god.
    u postupku za MPO❤

29. Rujan 2020. 07:58

Watson nema veze sto je 9, znaš u čemu je problem i lagnini 
    Nema plakanja već ces ugledat svoj plusic! Tko vjeruje i dogodi se 🥰😍🥰😍

Bella🌟
    29. Rujan 2020. 07:59

watson009

Jutro svima, jutarnji rituali uz iscekivanje plusica hehe ♥
    Bella nista jos nije gotovo,znam da baca u ocaj i da gubis nadu jer na 13dpo nema nista no dogadalo se da je nakon dva tri munusa dosao veliki plus! Budi jaka …
    Ako smijem pitati koliko ste dugo na 1.bebici radili?
    Andela kraljice tek je prosla O ,ahahhaha nemam sto testirati…bit ce tamo za 2 tjedna ako ne dode vjestica.

Hvala Watson♥️♥️
    Brzo se primilo, u trećem ciklusu sam ostala trudna s tim da prva dva nismo baš ciljano pratili. U dobitnom ciklusu smo se poslije M češće keksali pa smo pokrili sve dane koje je trebalo. A i to je bilo u karanteni kad smo oboje bili doma i više se družili, šetali, ispuštali, odmarali ...pa je i to pridonijelo.

SunnyS
    29. Rujan 2020. 08:35

Bella🍁

Nisam stigla javiti jučer u žurbi, radila test-clearblue +, popodne i negativan 😏 13dpo ako je O bila kad sam mislila da je i počeli mi grčevi kao pred M tako da mislim da ništa ovaj mjesec. Možda sam krvo procjenila O ali ne znam. Bila sam uvjerena da je + zbog onog roskastog spottinga prošli tjedan, tako se lijepo poklopilo da bi mogla biti implantacija no očito je to samo slučajnost, da i je bila test bi pokazao + jer je prošlo dovoljno vremena. Nema veze. Čekam u miru sad M i idemo dalje.
    Uvest ću ricinusove obloge na trbuh slijedeći mjesec, fertility masažu, možda probati seed cycling i vrkutu pa ćemo vidjeti.

Koliko ti traju ciklusi?
    Možda je došlo kasnije do oplodnje i implantacije. Ne gubi nadu, svaki dan je vrijedan. 

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

Mokosh
    29. Rujan 2020. 08:38

Zene, nisam se uspjela javiti prije, dok sam djecu sredila, kavu skuhala. Ugl, jako mi se piskilo oko 3h kako sam i pretpostavila, nisam se salila. Nazalost, test je negativan, nema nikakve sjene ni nista. 😞 U biti sinoc su opet poceli grcevi, bas kao da cu dobiti. Na kraju sam prilikom brisanja primjetila malo smedeg iscjetka i mislila sam da cu sto posto procuriti do ujutro...no jos uvijek nista. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Sanjarka88
    29. Rujan 2020. 08:48

Mokosh

Zene, nisam se uspjela javiti prije, dok sam djecu sredila, kavu skuhala. Ugl, jako mi se piskilo oko 3h kako sam i pretpostavila, nisam se salila. Nazalost, test je negativan, nema nikakve sjene ni nista. 😞 U biti sinoc su opet poceli grcevi, bas kao da cu dobiti. Na kraju sam prilikom brisanja primjetila malo smedeg iscjetka i mislila sam da cu sto posto procuriti do ujutro…no jos uvijek nista.

😪
    Nije nista jos gotovo 🤞🤞🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Bella🌟
    29. Rujan 2020. 08:54

Mokosh

Zene, nisam se uspjela javiti prije, dok sam djecu sredila, kavu skuhala. Ugl, jako mi se piskilo oko 3h kako sam i pretpostavila, nisam se salila. Nazalost, test je negativan, nema nikakve sjene ni nista. 😞 U biti sinoc su opet poceli grcevi, bas kao da cu dobiti. Na kraju sam prilikom brisanja primjetila malo smedeg iscjetka i mislila sam da cu sto posto procuriti do ujutro…no jos uvijek nista.

Ajoj mokosh nee, baš mi je zao 😩😩 

Bella🌟
    29. Rujan 2020. 08:55

SunnyS

Bella🍁

Koliko ti traju ciklusi?
    Možda je došlo kasnije do oplodnje i implantacije. Ne gubi nadu, svaki dan je vrijedan.

Inače 30 dana, ali mislim da je ovaj mjesec O bila ranije, i nakon spontanog mi se sve malo poremetilo tako da ne znam zapravo koliko traju i kako će biti.  😏 Al hvala svejedno na lijepim željama🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.