Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vanja137
    28. Rujan 2020. 19:08

Pozdrav svima
    Meni je kasnila 13 dana i otisla sam doktoru s ozbirom da je test ujutro bio negativan. Imam bolove u ledima,mucnine,zgaravicu,povracanje i bol u desnoj strani trbuha i pristice po lice.Maternica je zadebljana,medutim beta je negativna. Sad mi je preporucila terapiju duphastone
    Mozda se nesto poremetilo od 6 mjeseca i biokemijske trudnoce.
    Ima li tko kakva iskustva s ovom terapijom,pomazu li te tablete u regulaciji... decko mi je na terenu i tako jento sve nekako tesko uskladiti. 
    Citala sam i o vrkuti...moze li se to kombinirati s ovim tabletama  ,s tim da mi je rekla da svakao pojem folnu,tj prenatale

anabelaaaa
    28. Rujan 2020. 19:09

SAYURI zoo mi je...Mogu zamisliti kako se osjecas 😔 ali vidi se da si jaka,proci ce I to...Obzirom da nisi imala poteskoce sa zatrudnjivanje ,bice to odmah po sljedecem pokusaju 🤗 I aBd sa drugacijim ishodom...Zelim puno snage da ovo preprodis❤  Ostalim curama takodjer puno srece....
    Kod mene je tisina,kako amo ovaj mjesec preskocili ,hopsamo bez planiranja I mogu vam reci da sam bas odmorila.Citam vas I dalje ali ne pisem..Za sedam dana stize menga...I onda idemo zajedno u novo odbrojavanje 🤗🤗

38god.
    Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
    Spermio✔endo operisana 2011g.
    Predlozen ivf,UZ 20.02'21
    I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
    2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
    Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
    28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
    Beta 10.05. Negativna,2,1
    Nemamo vise smrzlica...😏

Sanjarka88
    28. Rujan 2020. 19:52

Mokosh

Hvala curke! Ludim vec, jedva cekam jutro. Od silnog uzbudenja necu moci spavat. 😅

Digni se tamo negdje oko 3,4h to se isto racuna za prvu mokracu 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    28. Rujan 2020. 19:55

anabelaaaa

SAYURI zoo mi je…Mogu zamisliti kako se osjecas 😔 ali vidi se da si jaka,proci ce I to…Obzirom da nisi imala poteskoce sa zatrudnjivanje ,bice to odmah po sljedecem pokusaju 🤗 I aBd sa drugacijim ishodom…Zelim puno snage da ovo preprodis❤ Ostalim curama takodjer puno srece….
    Kod mene je tisina,kako amo ovaj mjesec preskocili ,hopsamo bez planiranja I mogu vam reci da sam bas odmorila.Citam vas I dalje ali ne pisem..Za sedam dana stize menga…I onda idemo zajedno u novo odbrojavanje 🤗🤗

I ja sam zen ovaj mjesec 
    Pratila sam ovulaciju trakicama i bazalnom samo da znam kad mogu ocekivat mengu nakon spontanog. Sreća ovulirala sam na 15dc pa se nadam da se nije nista poremetilo i da ce menga ovaj vikend 👍
    A onda idemo dalje ❤️
    Moguce da cemo jos jedan ciklus Preskocit zbog cekanja rezultata pape i briseva Al ni to me ne uznemiruje. I treba mi malo psihickog odmora i punjenja baterija 🙂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Mokosh
    28. Rujan 2020. 20:00

Sanjarka88 🦋

Mokosh

Hvala curke! Ludim vec, jedva cekam jutro. Od silnog uzbudenja necu moci spavat. 😅

Haha, tko zna, mozda i bude tako, ako mjehur pritisne 🤣

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Pupa
    28. Rujan 2020. 20:12

Mokosh

Sanjarka88 🦋

Mokosh

Haha, tko zna, mozda i bude tako, ako mjehur pritisne 🤣

Sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

28. Rujan 2020. 21:41

Sayuri kraljice ja se jučer tebe sjetila, rekoh gdje si šta si i vidi ovo 😢😢😢😢 jako mi je zao 😭 drži se i šaljem ti veeeelikeee puse i veliki zagrljaj utjehe ❤️❤️

SunnyS
    28. Rujan 2020. 22:54

Sanjarka88 🦋

Mokosh

Nemoj, i nama će se pripišati pa ćemo doći tu na forum provjeriti jesi li što stavila.. :D

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SunnyS
    28. Rujan 2020. 22:57

Rokoko

Pozdrav svi,
    Suprug je dobio relativno loš nalaz spermiograma. Sada su ga poslali raditi mikrobiološku obradu ejakulata…. Petrova mi se nije javila, a Andrija Štampar to ne zaprima… Gdje su vaši M išli?

Jesi probala Rockfellerovu?

👸35;
    4/2019 - spontani;
    8/2020 - zadnja M;
    Neredoviti ciklusi
    Gynositol, Prenatal

SAYURI
    28. Rujan 2020. 23:02

Ancioo hvala sto si se sjetila, 😘 
    Mokosh fige drzim🤞🤞🤞
    Svim trudilicama plusice sto prije🥳

👱‍♀️- 34g
    👨-42g
    👶-7g
    09.10-missed ab.
    Papa✅ Brisevi ✅
    ➕ 16.03.2021

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.