Pozdrav svima
Meni je kasnila 13 dana i otisla sam doktoru s ozbirom da je test ujutro bio negativan. Imam bolove u ledima,mucnine,zgaravicu,povracanje i bol u desnoj strani trbuha i pristice po lice.Maternica je zadebljana,medutim beta je negativna. Sad mi je preporucila terapiju duphastone
Mozda se nesto poremetilo od 6 mjeseca i biokemijske trudnoce.
Ima li tko kakva iskustva s ovom terapijom,pomazu li te tablete u regulaciji... decko mi je na terenu i tako jento sve nekako tesko uskladiti.
Citala sam i o vrkuti...moze li se to kombinirati s ovim tabletama ,s tim da mi je rekla da svakao pojem folnu,tj prenatale
SAYURI zoo mi je...Mogu zamisliti kako se osjecas 😔 ali vidi se da si jaka,proci ce I to...Obzirom da nisi imala poteskoce sa zatrudnjivanje ,bice to odmah po sljedecem pokusaju 🤗 I aBd sa drugacijim ishodom...Zelim puno snage da ovo preprodis❤ Ostalim curama takodjer puno srece....
Kod mene je tisina,kako amo ovaj mjesec preskocili ,hopsamo bez planiranja I mogu vam reci da sam bas odmorila.Citam vas I dalje ali ne pisem..Za sedam dana stize menga...I onda idemo zajedno u novo odbrojavanje 🤗🤗
38god.
Hormoni✔AMH-0,053 ng/ml(Odlican amh kad pogledamo rezultate ispod)❤
Spermio✔endo operisana 2011g.
Predlozen ivf,UZ 20.02'21
I Ivf; 6 j.celija.4 oplodjene..
2 blastociste 🐧🐧, 2 prestale s razvojem u ranom stadiju blastociste.
Stimulacija: Menopur,femare,cetrotide,ovitrele.
28.04 2021 transfer-fet(vracene 2 blastice)
Beta 10.05. Negativna,2,1
Nemamo vise smrzlica...😏
Hvala curke! Ludim vec, jedva cekam jutro. Od silnog uzbudenja necu moci spavat. 😅
Digni se tamo negdje oko 3,4h to se isto racuna za prvu mokracu 🤣
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
SAYURI zoo mi je…Mogu zamisliti kako se osjecas 😔 ali vidi se da si jaka,proci ce I to…Obzirom da nisi imala poteskoce sa zatrudnjivanje ,bice to odmah po sljedecem pokusaju 🤗 I aBd sa drugacijim ishodom…Zelim puno snage da ovo preprodis❤ Ostalim curama takodjer puno srece….
Kod mene je tisina,kako amo ovaj mjesec preskocili ,hopsamo bez planiranja I mogu vam reci da sam bas odmorila.Citam vas I dalje ali ne pisem..Za sedam dana stize menga…I onda idemo zajedno u novo odbrojavanje 🤗🤗
I ja sam zen ovaj mjesec
Pratila sam ovulaciju trakicama i bazalnom samo da znam kad mogu ocekivat mengu nakon spontanog. Sreća ovulirala sam na 15dc pa se nadam da se nije nista poremetilo i da ce menga ovaj vikend 👍
A onda idemo dalje ❤️
Moguce da cemo jos jedan ciklus Preskocit zbog cekanja rezultata pape i briseva Al ni to me ne uznemiruje. I treba mi malo psihickog odmora i punjenja baterija 🙂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hvala curke! Ludim vec, jedva cekam jutro. Od silnog uzbudenja necu moci spavat. 😅
Haha, tko zna, mozda i bude tako, ako mjehur pritisne 🤣
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Haha, tko zna, mozda i bude tako, ako mjehur pritisne 🤣
Sretno 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
🙎♀️ 29 god. 🙎♂️ 37 god.
MM - Fertil up
Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn
9 / 2020 vanmaternična trudnoća
6 / 2021 prirodni IVF
Sayuri kraljice ja se jučer tebe sjetila, rekoh gdje si šta si i vidi ovo 😢😢😢😢 jako mi je zao 😭 drži se i šaljem ti veeeelikeee puse i veliki zagrljaj utjehe ❤️❤️
Nemoj, i nama će se pripišati pa ćemo doći tu na forum provjeriti jesi li što stavila.. :D
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Pozdrav svi,
Suprug je dobio relativno loš nalaz spermiograma. Sada su ga poslali raditi mikrobiološku obradu ejakulata…. Petrova mi se nije javila, a Andrija Štampar to ne zaprima… Gdje su vaši M išli?
Jesi probala Rockfellerovu?
👸35;
4/2019 - spontani;
8/2020 - zadnja M;
Neredoviti ciklusi
Gynositol, Prenatal
Ancioo hvala sto si se sjetila, 😘
Mokosh fige drzim🤞🤞🤞
Svim trudilicama plusice sto prije🥳
👱♀️- 34g
👨-42g
👶-7g