Tko planira i radi na bebi- treci nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Rujan 2020. 11:39

vanja137

Missy87

Ja nebi mogla toliko izdrzati da ne napravim test! 😂
    Vanja drzim 🤞🤞🤞🤞 da bude jedan plusic! ❤️

Kad.vidim sve ovo dode mi da ga sad napravim
    Hvala vam svima:*

ajde ondaaa i postavi nam sliku da se radujemo s tobom 🤞🤞🤞🤞

Pupa
    18. Rujan 2020. 11:43

Sanjarka88 🦋

Pupa

Evo današnja beta 66.4
    I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.

Dobro da se poduplala 🤞
    Nazalost nista vise od toga i ne mozes nego cekat 😔
    Opusti se koliko mozes ionako ne mozes nista prominit a stresom mozes naskodit trudnoci

Znam 😔 to čekanje je najgore. Bila sam sretna kad sam vidila da je beta narasla, ali kad sam vidjela na ulošku smeđe, odmah sam potonula. Zvala sam na humanu i rekli su mi da ćekam do ponedjeljka ako ću dobit mengu. Stvarno su poticajni 😐

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

18. Rujan 2020. 11:46

Pupa

Sanjarka88 🦋

Pupa

Evo današnja beta 66.4
    I dalje smeđi iscjedak. Rekli su mi da moram čekat do ponedjeljka i vadit opet, ako ne dobijem M.

Dobro da se poduplala 🤞
    Opusti se koliko mozes ionako ne mozes nista prominit a stresom mozes naskodit trudnoci

Znam 😔 to čekanje je najgore. Bila sam sretna kad sam vidila da je beta narasla, ali kad sam vidjela na ulošku smeđe, odmah sam potonula. Zvala sam na humanu i rekli su mi da ćekam do ponedjeljka ako ću dobit mengu. Stvarno su poticajnia

a je... ih

Bella🌟
    18. Rujan 2020. 11:53

Pupa

Sanjarka88 🦋

Pupa

Evo današnja beta 66.4

Dobro da se poduplala 🤞

Znam 😔 to čekanje je najgore. Bila sam sretna kad sam vidila da je beta narasla, ali kad sam vidjela na ulošku smeđe, odmah sam potonula. Zvala sam na humanu i rekli su mi da ćekam do ponedjeljka ako ću dobit mengu. Stvarno su poticajni 😐

Ajoj. Kako su tako bezveze. Di si na humanoj, kod kojeg se.?

Bella🌟
    18. Rujan 2020. 11:54

Kod kojeg dr.?*

Pupa
    18. Rujan 2020. 11:54

anci00

Pupa

Sanjarka88 🦋

Pupa

Evo današnja beta 66.4

Dobro da se poduplala 🤞

Znam 😔 to čekanje je najgore. Bila sam sretna kad sam vidila da je beta narasla, ali kad sam vidjela na ulošku smeđe, odmah sam potonula. Zvala sam na humanu i rekli su mi da ćekam do ponedjeljka ako ću dobit mengu. Stvarno su poticajnia

a je… ih

Ma užas. Zvala sam i drugu bolnicu i isto mi je rečeno da moram čekati i smanjiti stres. 😔

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    18. Rujan 2020. 11:56

Bella🍁

Pupa

Sanjarka88 🦋

Pupa

Evo današnja beta 66.4

Dobro da se poduplala 🤞

Ajoj. Kako su tako bezveze. Di si na humanoj, kod kojeg se.?

U Rijeci kod dr. Višnjić. Nažalost, ne može se doći do dr. nego ti sve sestre govore što treba. 

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    18. Rujan 2020. 11:56

Andela111

Pupa…. draga toliko si dugo cekala ovaj momenat. Ne dozvoli da ti svi oni pokvare dan. Pa ti si trudna hej! Znas koliko nas bi dalo sve da bude na tvome mestu? Pokusaj da uzivas! Nema sanse da se nesto lose desi misli pozitivno! Bice sve nabolje ! ❤️❤️❤️

Hvala ti puno. Ovakve riječi su mi trebale ❤️❤️❤️❤️❤️

MM - Fertil up

6 / 2021 prirodni IVF

vanja137
    18. Rujan 2020. 11:59

Andela111

To jest Vanja…. 🤣🥴

18. Rujan 2020. 12:10

Pupa ne daj se stresirat, vjeruj u svoju mrvicu
    bit ce to sve dobro

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.