Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamasp1411
    09. Listopad 2021. 09:05

Uspjela sam stavit sliku, zapravo se vidi crtica do gore, ali je gore jako slaba, a dolje jaka.. vjerojatno je neispavan test? Nakon par minuta se pojavila.... test je osjetljiv jako, 10..

buhtlica23
    09. Listopad 2021. 10:02

mamasp1411

Uspjela sam stavit sliku, zapravo se vidi crtica do gore, ali je gore jako slaba, a dolje jaka.. vjerojatno je neispavan test? Nakon par minuta se pojavila…. test je osjetljiv jako, 10..

Ja bi ponovila da sam  tvom mjestu. Mislim crta se vidi,ali ne znam zasto do pola. Mozda si prerano izvukla iz urina ili nesto 🤔🤔

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    09. Listopad 2021. 10:05

Malenileptirić

AriaRia

Jutrooooo 😊
    Malenileptirictako je nekakva situacija i kod mene. Puna optimizma ovaj mj, pokriveni svi dani i evo danas se budim s menga bolovima, sva napuhana, m jos nema, ali sad ce. Jos kao idem provjerit cervik optimisticno, a on tvrd i nisko sto isto upucuje na to da je M iza ulga…
    I oko mene doslovno svi trudni. Svi iz naseg drustva svako malo objavljuju trudnoce…

Ja sam tu sada mirna. SVE su oko mene ostale trudne. Dakle, nema zenske iz drustva što mog, što muževog da nije ostala trudna. Za zadnju za koju sam mislila da ono, nema šanse, hodaju nepunih godinu dana… javili nam u kolovozu da čekaju bebu. Ja sam ostala zadnja kod koje još nema ništa po tom pitanju… Tako da su sada svi ti "šokovi" i iznenađenja iza mene. Ostalo mi je samo razočarenje 😆😆😆😆

Reci cu samo blago tebi, ja uz razocarenje imam milion sokova 🤣🤣 pola njih sa kojima se druzimo je trudno,dosta poznanica trudno, u obitelji 3 trudnice onoo veec mi ih je preko glave. Di god prodem vidim trudnicu ili tek rodene bebe. Srce mi se slama. Doslovno u seriji koju pratim glavna glumica trudna hahah 😂😂

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Mama_andjela
    09. Listopad 2021. 10:34

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Nikki777 ➕[/li]
    [li]Allie➕[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Mama_andjela 6.10. -  3 dana kasni ❤️[/li]
    [li]Ex_inna 7.10. - 2 dana kasni ❤️[/li]
    [li]Ameliee 8.10. - ❤️[/li]
    [li]AriaRia 11.10.-2 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 14.10. 5 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 16.10. 7 dana ❤[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]Gaga88 29.10. 22 dana ❤[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 32 dana ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Zoeeuzoee..[/li]
    [li]Leka..[/li]
    [/ul]
    .
    Leka, zao mi je 😐 Ideeemo dalje, pun gas, sto bi neki kazali😊😍
    .
    Na temu trudnica, jedno vrijeme su i oko mene sve vile trudnr i na tv vazda reklama o trudnoci i sve ostalo, al sad se malo smirilo. I ne obracam paznju toliko, sad sam sama sebi u fokusu😊 Buhtlica najjaca zadnja recenica za glumicu u seriji😆 Sorry  nije smijesno, ali mi bi smijesno kako si to napisala.🤗
    .
    Lavica, drago mi je da si se javila i super je sto je napokon krrnulo krvarenje, nadam se da je sad i vise, neka zavrsi da mozes nastaviti sa svojim planiranim aktivnostima. Da ti se nakon toga desi samo lijepo.🥰
    .
    Ariariaa, nee, nikad se ne znaa, nada postoji sve dok M ne dodje 😊
    .
    Ja sad vise nemam bolova u donjem.dijelu, slabo sve osjetim, mozda i sto sam kuci i sto sam tek sad ustala😅 Uglavnom, od M jos nista  fakat ne znamm😒😒😒 Izgleda da mi posjeta doktoru ne izbjegava, a toliko mi se ne da, dosta mi je i doktora i svega😔
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

nina23
    09. Listopad 2021. 10:38

buhtlica23

Malenileptirić

AriaRia

Jutrooooo 😊
    Malenileptirictako je nekakva situacija i kod mene. Puna optimizma ovaj mj, pokriveni svi dani i evo danas se budim s menga bolovima, sva napuhana, m jos nema, ali sad ce. Jos kao idem provjerit cervik optimisticno, a on tvrd i nisko sto isto upucuje na to da je M iza ulga…
    I oko mene doslovno svi trudni. Svi iz naseg drustva svako malo objavljuju trudnoce…

Ja sam tu sada mirna. SVE su oko mene ostale trudne. Dakle, nema zenske iz drustva što mog, što muževog da nije ostala trudna. Za zadnju za koju sam mislila da ono, nema šanse, hodaju nepunih godinu dana… javili nam u kolovozu da čekaju bebu. Ja sam ostala zadnja kod koje još nema ništa po tom pitanju… Tako da su sada svi ti "šokovi" i iznenađenja iza mene. Ostalo mi je samo razočarenje 😆😆😆😆

Reci cu samo blago tebi, ja uz razocarenje imam milion sokova 🤣🤣 pola njih sa kojima se druzimo je trudno,dosta poznanica trudno, u obitelji 3 trudnice onoo veec mi ih je preko glave. Di god prodem vidim trudnicu ili tek rodene bebe. Srce mi se slama. Doslovno u seriji koju pratim glavna glumica trudna hahah 😂😂

Jutro i od mene. 5 dana do m. Lagamo osjecam pripremu tijela za dobit. Samo da ne bude prije odradenog brisa🙄
    Sto se tice trudnica i oko mene su . Od mugeve rodbine svi su se vec izredali u ovoj god. Susjeda trudna sestra trudna. Samo cekam kad ce doci jos neko javit da je trudan. Joj a nikako necu zaboraviti proslu god i onu 'GLUPU SERIJU KUD PUKOLO DA PUKLO' Joj tamo se oni bore sa ne plodnoscu a meni i ovako muka i zbrka u glavi katastrofa . Na trenutke mi je doslo da izbacim tv iz kuce.

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

buhtlica23
    09. Listopad 2021. 11:32

.
    Na temu trudnica, jedno vrijeme su i oko mene sve vile trudnr i na tv vazda reklama o trudnoci i sve ostalo, al sad se malo smirilo. I ne obracam paznju toliko, sad sam sama sebi u fokusu😊 Buhtlica najjaca zadnja recenica za glumicu u seriji😆 Sorry nije smijesno, ali mi bi smijesno kako si to napisala.🤗
    Ja sad vise nemam bolova u donjem.dijelu, slabo sve osjetim, mozda i sto sam kuci i sto sam tek sad ustala😅 Uglavnom, od M jos nista fakat ne znamm😒😒😒 Izgleda da mi posjeta doktoru ne izbjegava, a toliko mi se ne da, dosta mi je i doktora i svega😔
    .

Pa evo kad je tako pratim seriju od 2018 😅 i et sinoc gledam dode lik u bolnicu svada se ona se umjesa i ubode je sa leda ono meni u glavi 🤯🤯🤯 znam da je serija i sve to al opet me potreslo koda je zaprave ahha ugl sve je ok proslo beba je ziva 😅
    Idi kod dr. da vidis, ne zezaj se sa zdravljem !

nina23

buhtlica23

Malenileptirić

Ja sam tu sada mirna. SVE su oko mene ostale trudne. Dakle, nema zenske iz drustva što mog, što muževog da nije ostala trudna. Za zadnju za koju sam mislila da ono, nema šanse, hodaju nepunih godinu dana… javili nam u kolovozu da čekaju bebu. Ja sam ostala zadnja kod koje još nema ništa po tom pitanju… Tako da su sada svi ti "šokovi" i iznenađenja iza mene. Ostalo mi je samo razočarenje

Jutro i od mene. 5 dana do m. Lagamo osjecam pripremu tijela za dobit. Samo da ne bude prije odradenog brisa🙄
    Sto se tice trudnica i oko mene su . Od mugeve rodbine svi su se vec izredali u ovoj god. Susjeda trudna sestra trudna. Samo cekam kad ce doci jos neko javit da je trudan. Joj a nikako necu zaboraviti proslu god i onu 'GLUPU SERIJU KUD PUKOLO DA PUKLO' Joj tamo se oni bore sa ne plodnoscu a meni i ovako muka i zbrka u glavi katastrofa . Na trenutke mi je doslo da izbacim tv iz kuce.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    09. Listopad 2021. 11:34

Nesto mi se poremetilo prek moba sam pa je bilo predugacko pa sam htjela malo obrisat i sad se pola obrisalo 🤣🤣🤣🤣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

BlairWaldorf
    09. Listopad 2021. 11:44

Bok cure 😃 ja planirala ujutro na kavu do grada ali je tako hladno da sam odustala od svega i evo me doma 🙋 i dalje pijem kavu 🤭😆☕
    7 dana do M osjećam PMS, malo sam bitchy 😆🤭 nikakvo blaženo stanje kako bi se reklo, jajnike lagano probadanje nista strasno ali i dalje ne gubim nadu iako,rekla sam, pokrili smo samo jedan dan. Ugl. Ako mora doć neka dode, bas jedva čekam da sve to prode jer sljedeći mjesec je moj ! Znam to ❤️😃 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Mama_andjela
    09. Listopad 2021. 14:34

buhtlica23

.
    Na temu trudnica, jedno vrijeme su i oko mene sve vile trudnr i na tv vazda reklama o trudnoci i sve ostalo, al sad se malo smirilo. I ne obracam paznju toliko, sad sam sama sebi u fokusu😊 Buhtlica najjaca zadnja recenica za glumicu u seriji😆 Sorry nije smijesno, ali mi bi smijesno kako si to napisala.🤗
    Ja sad vise nemam bolova u donjem.dijelu, slabo sve osjetim, mozda i sto sam kuci i sto sam tek sad ustala😅 Uglavnom, od M jos nista fakat ne znamm😒😒😒 Izgleda da mi posjeta doktoru ne izbjegava, a toliko mi se ne da, dosta mi je i doktora i svega😔
    .

Pa evo kad je tako pratim seriju od 2018 😅 i et sinoc gledam dode lik u bolnicu svada se ona se umjesa i ubode je sa leda ono meni u glavi 🤯🤯🤯 znam da je serija i sve to al opet me potreslo koda je zaprave ahha ugl sve je ok proslo beba je ziva 😅
    Idi kod dr. da vidis, ne zezaj se sa zdravljem.

Hocu svakako, doktoru u ponedjeljak ako M ne dodje. Plasim se ionako, pored svih nerado odlazaka, ni sad ne bih da propustim. 😊 I zanima me sta mi se desava😶 I apsolutno sve razumijemo sta pises, nismo ljubomorni zbog drugih, samo smo zbog samih nas rastuzeni😔
    .
    BlairWaldorf , tako je girll!!! 😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• AriaRia
    09. Listopad 2021. 16:45

BlairWaldorf

Bok cure 😃 ja planirala ujutro na kavu do grada ali je tako hladno da sam odustala od svega i evo me doma 🙋 i dalje pijem kavu 🤭😆☕
    7 dana do M osjećam PMS, malo sam bitchy 😆🤭 nikakvo blaženo stanje kako bi se reklo, jajnike lagano probadanje nista strasno ali i dalje ne gubim nadu iako,rekla sam, pokrili smo samo jedan dan. Ugl. Ako mora doć neka dode, bas jedva čekam da sve to prode jer sljedeći mjesec je moj ! Znam to ❤️😃

I moj ❤️😃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.