Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    07. Listopad 2021. 23:05

Zoe sad ti vidim u potpisu da tek 6/2022 u postupak... Što tek tada? 

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Zoe🌸
    07. Listopad 2021. 23:56

Loza drzimo fige za ovaj ciklus onda🥰🍀
    Javi nam se cesce😊 jel imate u planu radit jos kakve nalaze?

Mi smo stali sa svim pretragama, ja sa suplementima, malo odmor od svega da procistim glavu. A sto se postupka tice, sad smo izvan Hrvatske otisli, zbog muzevog posla. Morala bi ja sama putovat na postupke u hrv. On ne bi mogao nikako sudjelovat, a to ne zelimo. Puno bi mi teze tako bilo, zato smo odlucili odgodit za ljeto kad cemo se opet vratit u Zagreb. A i nije sad tolika zurba, malo se zabavljamo, odmaramo, pokusavamo fokus na neke druge stvari prebacit, pa mozda slucajno i napravimo bebu u krevetu😂

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Zoe🌸
    07. Listopad 2021. 23:57

Samoja puno nas je tu ‘starih’ forumasica, nisu sve zatrudnile, samo ih vecina vise ne pise, dosadilo im😅

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

marta96
    08. Listopad 2021. 05:44

Jutro cure, evo da se javim da svojim vijestima makar sam na drugoj temi, ali čitam vas i pratim i držim vam 🤞 za ➕➕➕➕🤰🤰🤰!!
    Ja sam jučer sa 5+4 izvadila betu tek toliko da vidim ako je niska onda znam šta će biti, a kad Beta 7901 što mi je visoko čak i za blizance npr evo sad ne znam ni šta da mislim jer sam to vadila privatno pa ni ne znam šta bi mi dr rekao da ga pitam 🙈 a kad sam dosla doma opet počelu curkat tamno smeđe s malo krvi kod brisanja, mislila sam ić u bolnicu, ali to je bilo i poslje opet nista pa evo i dalje sam sva u neznanju. Ako neka ima savjet ili zna o tome rado bi vidjela ❤️
    Pusa svima 😘😘

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

Mama_andjela
    08. Listopad 2021. 07:19

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Nikki777 ➕[/li]
    [li]Allie➕[/li]
    [li]Atina ➕[/li]
    [li]Marta ➕[/li]
    [li]Visibaba ➕[/li]
    [li]BabyM ➕[/li]
    [li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
    [li]Mama_andjela 6.10. -  2 dana kasni ❤️[/li]
    [li]Ex_inna 7.10. - 1 dan kasni ❤️[/li]
    [li]Ameliee 8.10. - ❤️❤️❤️[/li]
    [li]Zoeeuzoee 8.10. - ❤️❤️❤️[/li]
    [li]Leka 10.10. - 2 dana ❤️[/li]
    [li]AriaRia 11.10.-3 dana ❤️[/li]
    [li]Nina23 14.10. 6 dana ❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf 16.10. 8 dana ❤[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]Gaga88 29.10. 21 dan ❤[/li]
    [/ul]

[ul]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
    [li]Buhtlica 10.11.- 33 dana ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85[/li]
    [li]Lavica[/li]
    [/ul]
    ..
    Dobro jutro cure, nadam se da ste sve dobro :) Ovdje kisa pada pa me baca u depresiju ccc
    ExInaa, kakva je situacija, mozda M jos nije stigla? 
    .
    Amelie, sjetimo te se, mozda i tebi ovaj ciklus bude dobitni 
    .
    Zoeuzoee. kako si ti, vidim da je i tebi danas datum nedolazece? 
    .
    Samoja, tko zna, mozda bas ta dva puta donesu jednu veliku srecu drzim fige da hoce 
    .
    Lavica, vjerujem da te to stanje deprimira i rastuzuje, jer ni meni nije jednostavno dok citam. Neugodna situacija gdje dodje do nekog stanja a ne znas ni kako ni zasto. Mozda bi ipak bilo najbolje da odes malo i na pregled mozda UZv pokaze razlog takvog kasnjenja prije nego bbi ovako skontala... Mnogo mi je zao sto prolazis kroz sve to, jer sad si pod dodatnim stresom, vjerujem da je bilo i nade da si T pa onda svaki novi test iznocva dovodi do ocaja. bemu misa Tko zna sta se dogodilo pa je dovelo do toga da ti hormoni drugacije djeluju nego tada dok si bila i mrsava i pod losim uticajem, ne znam. Nadam se da ce te pozvati na pregled, drzim fige da dobijes neko rjesenje gdje ce M opet biti na vrijeme i da dodje T sto prije 
    .

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    08. Listopad 2021. 07:23

marta96

Jutro cure, evo da se javim da svojim vijestima makar sam na drugoj temi, ali čitam vas i pratim i držim vam 🤞 za ➕➕➕➕🤰🤰🤰!!
    Ja sam jučer sa 5+4 izvadila betu tek toliko da vidim ako je niska onda znam šta će biti, a kad Beta 7901 što mi je visoko čak i za blizance npr evo sad ne znam ni šta da mislim jer sam to vadila privatno pa ni ne znam šta bi mi dr rekao da ga pitam 🙈 a kad sam dosla doma opet počelu curkat tamno smeđe s malo krvi kod brisanja, mislila sam ić u bolnicu, ali to je bilo i poslje opet nista pa evo i dalje sam sva u neznanju. Ako neka ima savjet ili zna o tome rado bi vidjela ❤️
    Pusa svima 😘😘

Jucer sam slucajno usla na stranicu ljetne bebe i vidjela sam tvoju poruku, po meni je i ta vrijednost bete stvarno okej, pa tko zna mozda cak i blizanacka  Ona ti je pokazatelj da sve uredno raste, da se razvija sto je super. Nemam nazalost savjeta nit sam se surela s tim, samo znam da sam procitala do sada X slucajeva zena koje su krvarile, smedjarile cak i do 13 tjedna, jednostavno organizam je to tako podnio a s plodom je sve bilo okej. Zato sad najvise obrati paznju na mirovanje, bez saginjanja bez predugog hodanja, dok se to ne povuce  A hoce sigurno

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

marta96
    08. Listopad 2021. 07:36

Mama_andjela

marta96

Pusa svima 😘😘

Jucer sam slucajno usla na stranicu ljetne bebe i vidjela sam tvoju poruku, po meni je i ta vrijednost bete stvarno okej, pa tko zna mozda cak i blizanackaOna ti je pokazatelj da sve uredno raste, da se razvija sto je super. Nemam nazalost savjeta nit sam se surela s tim, samo znam da sam procitala do sada X slucajeva zena koje su krvarile, smedjarile cak i do 13 tjedna, jednostavno organizam je to tako podnio a s plodom je sve bilo okej. Zato sad najvise obrati paznju na mirovanje, bez saginjanja bez predugog hodanja, dok se to ne povuceA hoce sigurno

Hvala ti 🍀 pa evo ja sam mislila da će biti oko 2000 tako nekako bi odgovaralo prema danima nakon O jer znam točan datum kad sam pratila sve.. Ovo jučer šok. Poslje sam se vec spremala u bolnicu, ali vise nije bilo ničega, a rekao dr samo u slučaju jačeg krvarenja da idem. Danas ujutro opet malo smeđeg, evo ne znam. Vidim sve dobiju Duphastone i onda im to stane, a meni nakon njih počelo. Nadam se samo da je mrvica dobro i da se neda, ovo isčekivanje je koma🙈

👩‍🦰 28g
    🧔33g

06/2021 👼💔
    27.09. '21➕ ❤️
    5+4 07.10 Beta = 7901
    It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀

22. 9.'23 👼💔

❤️25.06.2024👶❤️

• AriaRia
    08. Listopad 2021. 07:40

Dobro jutro curee 😊 
    Samoja ja imam osjecaj da od kad radimo na bebi da je sva romantika nestala. Sve nesto tempiramo, organiziramo, razmisljamo..
    Lavice ja se isto slazem s Mamom andjelom, trebas otici na neki detaljan pregled da i ako postoji nesto da se sto prije rijesi. Ali i psiha je gadna stvar, ti znas da moras sada na HSG i podsvjesno te to vjerojatno muci pa ti se mozda i zbog toga sve oduzilo.
    Mama andjela kakva je kod tebe situacija. Nisam popratila, vidim da ti kasni dva dana. Jel ti tako znalo i prije biti?

Ostale cure saljem 😘 nek nam ova kisa donese puno bebica u narednim mjesecima jer sad nemamo kamo za ici van kada je ruzno vrijeme, samo mozemo biti doma i raditi djecu 😛

Ja i dalje samo imam osjecaj kao i u svakom PMS-u do sad.. cice, malo trbuh. Ja ne volim raditi testove prije nego mi m kasni. To mi je nekako bacanje novaca..tako da cekamo ponedjeljak.

Uzivajte u petku ❤️

• AriaRia
    08. Listopad 2021. 07:44

Marta96 super beta 😃😃 sada se mozes opustiti i uzivati u trudnoci. Nadam se da ce ovo smedarenje napokon prestati. Moja je sestricna imala cak i kasnije u trudnoci bas svjezu krv i sa bebom je bilo sve ok..ne brinii 💕

Mama_andjela
    08. Listopad 2021. 08:14

AriaRia

Dobro jutro curee 😊
    Samojaja imam osjecaj da od kad radimo na bebi da je sva romantika nestala. Sve nesto tempiramo, organiziramo, razmisljamo..
    Laviceja se isto slazem s Mamom andjelom, trebas otici na neki detaljan pregled da i ako postoji nesto da se sto prije rijesi. Ali i psiha je gadna stvar, ti znas da moras sada na HSG i podsvjesno te to vjerojatno muci pa ti se mozda i zbog toga sve oduzilo.
    Mama andjelakakva je kod tebe situacija. Nisam popratila, vidim da ti kasni dva dana. Jel ti tako znalo i prije biti?

Ostale cure saljem 😘 nek nam ova kisa donese puno bebica u narednim mjesecima jer sad nemamo kamo za ici van kada je ruzno vrijeme, samo mozemo biti doma i raditi djecu 😛

Ja i dalje samo imam osjecaj kao i u svakom PMS-u do sad.. cice, malo trbuh. Ja ne volim raditi testove prije nego mi m kasni. To mi je nekako bacanje novaca..tako da cekamo ponedjeljak.

Uzivajte u petku ❤️

Ja sam u junu prestala s kontracepcijom, i dok sam pilule pila ciklus je bio do max 28 dana. Kad sam prestala posljednja dva ciklusa su mi trajala 31 dan. Danas je evo vec 34ti dan ciklusa, nosim uloske vec danima da pratim stanje, jer imamiscjedak kojeg bas osjetim kako curika i evo sad bas isla do wc, nema krvi. Moji ciklusi prosle godine su bili tako do 32 dana, a sad ovo je preko pa ne znam sta da mislim. Razmisljala jutros da uradim test pa ipak nisam. Jer koliko zelim T, toliko se plasim mastati jer me u donjem dijelu stomaka pomalo bocka, i na desnoj strani jajnika. Dok lezim super mi, jutros cim sam se pokrenula, krece i taj cudan ruzni osjecaj u donjem dijelu, tako da mi to nesto ne lici na T, ne znam,nemam takvo iskustvo 

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.