Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Zoe🌸
    08. Listopad 2021. 19:29

LaVi gynositol, inofolic ili inovo ti je super za PCOS. Imali smo na temi lh trakica curu s istim problemom kao ti i sad je trudna 3 mjeseca💪🏻😊 
    Samo treba biti uporan. Ali taj mioinozitol je super i za policisticne i za inzulin😄

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

• AriaRia
    08. Listopad 2021. 19:51

Lavi jel ti radio M spermiogram? Mozda je to ako je kod tebe sve vise manje ok 😊

Lekaa
    08. Listopad 2021. 22:44

Meni lagano kreću bolovi u trbuhu, tak da mislim da će me M probuditi u jutro, i to dan prije. 
    A baš sam imala nade ovaj mjesec, i još toliko je novih trudnica oko mene, od kolegica na poslu, frendica, sestrična. 
    Mijenjala bi posao, ne znam dal da čekam prvo beba da se desi, il da riskiram. 
    Previše toga 😱

🙎‍♀️31
    🧔30
    Papa 3/2021 ✅
    PCOS
    terapija: Gynositol
    Pokušavamo: 3/2021
    -Humana-prvi pregled
    -vađenje hormona i ostalih nalaza

• Malenileptirić
    09. Listopad 2021. 07:12

Jutro i od mene... Evo, nekad sam aktivna, nekad mi se ništa ne da, pa samo čitam i eto... Kod mene nema novosti. Prošli mjesec test pokazao nešto kao pozitivno, ali dan kasnije uredno dobila menzis, nisam imala vremena se misliti puno, jer dan kasnije kad je bio najveći potop dolje, ja sam bila u bijeloj haljini na svojoj svadbi :) svadba je bila skromna, ali mi je bilo odlično. Tablete protiv bolova i alkohol su učinili svoje i proveselila sam se i zaboravila na to sve (znaaaam da alkohol i tablete ne idu skupa, ali trebalo mi je taj dobar osjecaj, bez menst. bolova/podsjetnika) ... Kasnije tjedan dana na moru i baš mi je bio super ostatak rujna. Pokrili smo u novom mjesecu ključne dane... Zadnja dva dana točno sam trpila ići na wc da ne vidim to šugavo crvenilo... A te leđa bole, te cice struje, te grčevi u trbuhu... I evo jutros idem na wc, zatvorim oči, obrišem se, pogledam, a ono krv.... Pola sata se isplakala i evo sad pijem kavu. A kako ste vi? 

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• AriaRia
    09. Listopad 2021. 08:33

Jutrooooo 😊
    Malenileptiric tako je nekakva situacija i kod mene. Puna optimizma ovaj mj, pokriveni svi dani i evo danas se budim s menga bolovima, sva napuhana, m jos nema, ali sad ce. Jos kao idem provjerit cervik optimisticno, a on tvrd i nisko sto isto upucuje na to da je M iza ulga…
    I oko mene doslovno svi trudni. Svi iz naseg drustva svako malo objavljuju trudnoce…

• AriaRia
    09. Listopad 2021. 08:34

Cerviks*

• Malenileptirić
    09. Listopad 2021. 08:56

AriaRia

Jutrooooo 😊
    Malenileptirictako je nekakva situacija i kod mene. Puna optimizma ovaj mj, pokriveni svi dani i evo danas se budim s menga bolovima, sva napuhana, m jos nema, ali sad ce. Jos kao idem provjerit cervik optimisticno, a on tvrd i nisko sto isto upucuje na to da je M iza ulga…
    I oko mene doslovno svi trudni. Svi iz naseg drustva svako malo objavljuju trudnoce…

Ja sam tu sada mirna. SVE su oko mene ostale trudne. Dakle, nema zenske iz drustva što mog, što muževog da nije ostala trudna. Za zadnju za koju sam mislila da ono, nema šanse, hodaju nepunih godinu dana... javili nam u kolovozu da čekaju bebu. Ja sam ostala zadnja kod koje još nema ništa po tom pitanju... Tako da su sada svi ti "šokovi" i iznenađenja iza mene. Ostalo mi je samo razočarenje 😆😆😆😆

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• mamasp1411
    09. Listopad 2021. 08:56

Dobro jutro trudilice:) Pratim vas vec duze, ali se do sad nisam javljala.. Imam pitanje, nestrpljiva sam i u nedoumici, a vidim da volite testice i sjenice.. Danas mi je tek 8dpo, znam da je 8 jer mi je doktorica potvrdila na ultrazvuku, pokrili smo sve dane oko o, kod mene je sve ok, brisevi, papa, hormoni itd.. Uglavnom napravila sam danas ultra rani test, iako je gotovo nemoguće da se ista vidi, ali na 5 i 6 dpo sam imala dosta jaka propadanja i pritisak i puno iscjedka(nije upala).. Uglavnom pojavila se druga crtica nakon par minuta ali samo do pola, a bas sam nestrpljiva.. pa molim savjet, sto mislite? I da, kako da ubacim slikicu testa? Unaprijed hvala :)

Lekaa
    09. Listopad 2021. 09:01

Dobro jutro svima... stigla je! i to dan ranije 😂😂😂
    dobro kažete vještica... idemo ispočetka  ❤️

🙎‍♀️31
    🧔30
    Papa 3/2021 ✅
    PCOS
    terapija: Gynositol
    Pokušavamo: 3/2021
    -Humana-prvi pregled
    -vađenje hormona i ostalih nalaza

• mamasp1411
    09. Listopad 2021. 09:03

https://ibb.co/kh1Fr7V

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.