Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina23
    10. Listopad 2021. 15:52

Malenileptirić

Ja znam da se meni sad to sve obija od glavu… Daj da imaš stabilan posao, daj riješi nekretninu, završi školovanje i samo smo odgađali… I sad ne ide… A godine su tu… To vrijeme nas je odjednom nekako stisnulo :( baš sam ljuta i na sebe i na njega što nismo bili hrabriji ranije. Ljuta sam i jučer i danas i dok ne prođe menstruacija tako će biti… Ljuta sam i na sebe i na njega, trenutno ga ne mogu smisliti, ne pričam s njim i na sve što me pita pošaljem ga u onu stvar. Da sad imam recimo 30, ne bih se toliko uznemiravala. Sad mi je svaki mjesec ono… Još jedan mjesec dulje…

Znam kako ti je . Eto recimo ja nisam nista cekala ni poso ni karijeru jednostavno nije bilo prave osobe za mene. Zapravo nisam ni birala previse. Sve dok nije pao on . Zato se mislim da ovo sve trebam prolazit s njim u ovim godinama i sada . Zasto zbog cega ne znam. A da i meni zna ici na zivce a na kraju nema ni velikog razloga da mi ide . Al eto jednostavno nekad ide.🤭

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    10. Listopad 2021. 16:09

AriaRia

nina23

Oo izgleda da moja vjestica stize prije vremena kako sam se i pribojavala. Vec osjecam nelagodu u zglobovima. A svaki put kad je tako ona stize😔

Vidim da imas 4 dana do M. Nemoj jos nista otpisivati 😊 mozda se kuha nesto drugoo u tvom trbuscicu 🤰🏼

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

buhtlica23
    10. Listopad 2021. 18:09

Mama_andjela

Zdravo cure, do jutra se desila promjena, nazalost, vjestica je stigla 🤧🤧 Bas me to sjeb***, al sta mogu, malo sam se isplakala i idem dalje. Samo me sad bas dosta boli valjda jer je i kasnila, i bas me zbunila jer ja nikad nisam imala.neke simptome cudne kao sad i to mi je ulijevalo nadu, al uzalud.. Vjerovatno me prehlada mala dovela do ovog, zato cu sledeci ciklus odmah staviti 35 dana, iako je do sad bilo 31, da ne bih i tad ako okasni pomislila da sam trudna.
    .
    Tako nam je krenulo sada, nikako plusica na vidu, a prethodnih 10 dana se bas zaredalo, al ja vjerujrm u nas i nase sledece cikluse😘😘

Zao mi je drzi se ! Iduci mjesec je tvoj,mora bitii 😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Malenileptirić
    10. Listopad 2021. 18:26

Mama_andjela

Zdravo cure, do jutra se desila promjena, nazalost, vjestica je stigla 🤧🤧 Bas me to sjeb***, al sta mogu, malo sam se isplakala i idem dalje. Samo me sad bas dosta boli valjda jer je i kasnila, i bas me zbunila jer ja nikad nisam imala.neke simptome cudne kao sad i to mi je ulijevalo nadu, al uzalud.. Vjerovatno me prehlada mala dovela do ovog, zato cu sledeci ciklus odmah staviti 35 dana, iako je do sad bilo 31, da ne bih i tad ako okasni pomislila da sam trudna.
    .
    Tako nam je krenulo sada, nikako plusica na vidu, a prethodnih 10 dana se bas zaredalo, al ja vjerujrm u nas i nase sledece cikluse😘😘

Pratim cijelo vrijeme, ništa ne komentiram s nadom da bi to kašnjenje moglo biti radi željenog razloga, ali očito jednostavno još nije vrijeme. Evo, i sama sebi kad to kažem dignem si tlak hahahahaha. Doći će taj plus definitivno!!! Ja često gledam na tik toku videe žena koje su snimale svoju borbu za trudnoću, i nakon svega što su prošle, nakon svih sranja da prostite svi, ono, čuju rečenicu "trudni ste"... Pa se isplačem na to i bude mi lakše. Doći će taj trenutak sigurno, i kad dođe biti će točno idealan, sigurna sam ☺️

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

nina23
    10. Listopad 2021. 18:51

Malenileptirić

Mama_andjela

.

Pratim cijelo vrijeme, ništa ne komentiram s nadom da bi to kašnjenje moglo biti radi željenog razloga, ali očito jednostavno još nije vrijeme. Evo, i sama sebi kad to kažem dignem si tlak hahahahaha. Doći će taj plus definitivno!!! Ja često gledam na tik toku videe žena koje su snimale svoju borbu za trudnoću, i nakon svega što su prošle, nakon svih sranja da prostite svi, ono, čuju rečenicu "trudni ste"… Pa se isplačem na to i bude mi lakše. Doći će taj trenutak sigurno, i kad dođe biti će točno idealan, sigurna sam ☺️

Joj meni i ja to gledam . Ubijam se s tim. Al sto najgore uvjek na poslu posto je takav da imam praznog hoda . Pa neke znam docekat suzni ociu🙄
    A mene moja pravo zeza boli pa stane i tako od sinoc . Samo fali da dodem u utor.kod ginek dignem nogo on otvori a ono pljusne😅🤭

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

*Buffy*
    10. Listopad 2021. 19:20

Buhtlica - vidim da ti je početkom godine TSH bio 2,6. Jesi dobila bila terapiju za snizit to?
    Čula sam da dosta ginekologa traži da se to snizi.. ima li stvarno utjecaja na zatrudnjivanje ili je to samo mit? 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Atina25
    10. Listopad 2021. 19:47

Mama_andjela pratim vas i čitam i tako mi je zao da je dosla vjestica 😭😭😭 nema predaje samo napred saljem 1000 pusa ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

buhtlica23
    10. Listopad 2021. 21:54

_Buffy_

Buhtlica - vidim da ti je početkom godine TSH bio 2,6. Jesi dobila bila terapiju za snizit to?
    Čula sam da dosta ginekologa traži da se to snizi.. ima li stvarno utjecaja na zatrudnjivanje ili je to samo mit?

Hej, nisam dobila terapiju, ja sam to dovela u red sa Jodom (Jadrankina otopina ). Popila sam 1 bocicu i spustio se 😊. 
    Sto se tice zatrudnjivanja znam zene ciji je TSH bio preko 9 pa su ostale trudne i nakon toga dobile terapiju. Idealno za trudnocu je da bude ispod 2 no eto nije nemoguce zatrudnit 🙃

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Samoja6
    10. Listopad 2021. 23:21

Curke moje pokušavam vas pratiti... Kod mene, iskreno neznam ni koji je dan, ne sicam se kad je bila ovulacija, nista neznam... Toliko sam umorna od posla, sve mi vise tako na zivce ide, i sefovi koje za nista nije briga i posao, sve! Vec par dana mi se po glavi vrti to da dam otkaz... Sve se nekako nadam se da će se stvari posložiti i da ćemo opet krenuti raditi normalnim tempom jer mi je prepreviše.
    Eto, morala sam se malo izjadati...
    Čitam vas čim stignem! 🤷‍♀️💞

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Bjanka11
    11. Listopad 2021. 01:17

Lavica 🌸

Mama andjela kad ces ti piskit? 😁

PozdravBjanka11 koje si sve pretrage radila? Uzv, hormone, papa test, cervikalni brisevi? Kakvi su ti ciklusi, koliko traju? Koji si dan ciklusa sad? Koliko dugo koristis trakice? Koliko imate godina?
    Malo vise detalja 😁
    Za prohodnost jajovoda, ako bude potrebno, svakako ce ti trebati uzeti cerv.briseve i ako su svi negativni, mozes na hsg (prohodnost jajovoda)..
    A to za iscjedak.. Neka me netko ispravi ako grijesim, ali mislim da ponekad uopce ne primjetimo taj iscjedak i, iako ga nema, to ne znaci nuzno da ne ovuliramo 🤷🏼‍♀️

Imam 33 godina, radila sam ultrazvuk, ispitali su mi hormone i bilo je sve ok, onda muz je bio da proveri plodnost takodje ok. Ciklusi su mi regularni (28dana) i uvek isto i sve kako treba. Ha ja sam hipohondrik pa malo vise brinem nego drugi na zalost, mozda zato i umisljam da mozda doktor je nesto propustio jer meni nije logicno da sam zdrava a vec 8meseci ne mogu da ostanem trudna, znam da doktori kazu da se saceka bar do godinu dana al nz....sve drigarice su ostali u drigom stanju nakon 1-2 mjeseca pokusavanja. Sto se tice to sa cervikalni iscjedak ja sam ga uvek imala, nz sta se dogodilo al neki 5-6 meseca jednostavno nema, pa zato sam mislila da mozda nesto nije ok. Nalaz krvi je pokazao da ovulacije ima, sad radim i testove za ovulaciju. Ocekujem 14/10 da vidim sta ce da pokaze test jer tad bi trebala da bude i ovulacija ❤️ 
    Kako vreme prolazi pocinjem da mislim da mozda nikad necu videti dve crtice na test za trudnocu 🤷🏼‍♀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.