Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • LaVi
    10. Listopad 2021. 13:15

Pozdrav!!
    Zoe hvala na savjetu 😁 pila sam taj gynisitol ali jedan mjesec samo,izgleda da treba biti uporan i uporan 
    AriaRia mužu je sve okej,radio je spermio tako da smo provjerili.
    A ništa probat ću opet sa gynositolom pa što bude.
    Hvala curke!😁😊

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije
    10/25 - Duphaston,letrozol, 11.mj folikulometrije

BlairWaldorf
    10. Listopad 2021. 13:21

Mama_andjela

Zdravo cure, do jutra se desila promjena, nazalost, vjestica je stigla 🤧🤧 Bas me to sjeb***, al sta mogu, malo sam se isplakala i idem dalje. Samo me sad bas dosta boli valjda jer je i kasnila, i bas me zbunila jer ja nikad nisam imala.neke simptome cudne kao sad i to mi je ulijevalo nadu, al uzalud.. Vjerovatno me prehlada mala dovela do ovog, zato cu sledeci ciklus odmah staviti 35 dana, iako je do sad bilo 31, da ne bih i tad ako okasni pomislila da sam trudna.
    .
    Tako nam je krenulo sada, nikako plusica na vidu, a prethodnih 10 dana se bas zaredalo, al ja vjerujrm u nas i nase sledece cikluse😘😘

Žao mi je 😑 😰 .... baš se sad ovaj mjesec dobro organiziraj i pokrij sve plodne dane ! 😂😁 Kreni skupljati snagu . 🤗 
    Ja imam jos 6 dana do M i čekam da to prođe pa da ovaj mjesec fakat ozbiljnije prionem poslu 😅🤭

Malenileptirić

Ja znam da se meni sad to sve obija od glavu… Daj da imaš stabilan posao, daj riješi nekretninu, završi školovanje i samo smo odgađali… I sad ne ide… A godine su tu… To vrijeme nas je odjednom nekako stisnulo :( baš sam ljuta i na sebe i na njega što nismo bili hrabriji ranije. Ljuta sam i jučer i danas i dok ne prođe menstruacija tako će biti… Ljuta sam i na sebe i na njega, trenutno ga ne mogu smisliti, ne pričam s njim i na sve što me pita pošaljem ga u onu stvar. Da sad imam recimo 30, ne bih se toliko uznemiravala. Sad mi je svaki mjesec ono… Još jedan mjesec dulje…

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• AriaRia
    10. Listopad 2021. 15:41

Malenileptitic a vecina nas tako razmislja. Prvo da se sredi sve u zivotu pa onda beba pa ti na kraju bude zao jer nisi prije poceo razmisljati o tome. Iskreno, i meni je tako. Ali ne treba zaliti za vremenom koje je proslo, treba gledati naprijed i napraviti sve sto je u nasoj moci da dodemo do nasih bebica 😊
    Mamaandjela zao mi je zbog vjestice, ali ako je morala doci neka je dosla da sto prije iduci ciklus krenete na posao!

Puse svima, uzivajte u kraju vikenda 💕

nina23
    10. Listopad 2021. 15:52

Malenileptirić

Ja znam da se meni sad to sve obija od glavu… Daj da imaš stabilan posao, daj riješi nekretninu, završi školovanje i samo smo odgađali… I sad ne ide… A godine su tu… To vrijeme nas je odjednom nekako stisnulo :( baš sam ljuta i na sebe i na njega što nismo bili hrabriji ranije. Ljuta sam i jučer i danas i dok ne prođe menstruacija tako će biti… Ljuta sam i na sebe i na njega, trenutno ga ne mogu smisliti, ne pričam s njim i na sve što me pita pošaljem ga u onu stvar. Da sad imam recimo 30, ne bih se toliko uznemiravala. Sad mi je svaki mjesec ono… Još jedan mjesec dulje…

Znam kako ti je . Eto recimo ja nisam nista cekala ni poso ni karijeru jednostavno nije bilo prave osobe za mene. Zapravo nisam ni birala previse. Sve dok nije pao on . Zato se mislim da ovo sve trebam prolazit s njim u ovim godinama i sada . Zasto zbog cega ne znam. A da i meni zna ici na zivce a na kraju nema ni velikog razloga da mi ide . Al eto jednostavno nekad ide.🤭

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    10. Listopad 2021. 16:09

AriaRia

nina23

Oo izgleda da moja vjestica stize prije vremena kako sam se i pribojavala. Vec osjecam nelagodu u zglobovima. A svaki put kad je tako ona stize😔

Vidim da imas 4 dana do M. Nemoj jos nista otpisivati 😊 mozda se kuha nesto drugoo u tvom trbuscicu 🤰🏼

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

buhtlica23
    10. Listopad 2021. 18:09

Mama_andjela

Zdravo cure, do jutra se desila promjena, nazalost, vjestica je stigla 🤧🤧 Bas me to sjeb***, al sta mogu, malo sam se isplakala i idem dalje. Samo me sad bas dosta boli valjda jer je i kasnila, i bas me zbunila jer ja nikad nisam imala.neke simptome cudne kao sad i to mi je ulijevalo nadu, al uzalud.. Vjerovatno me prehlada mala dovela do ovog, zato cu sledeci ciklus odmah staviti 35 dana, iako je do sad bilo 31, da ne bih i tad ako okasni pomislila da sam trudna.
    .
    Tako nam je krenulo sada, nikako plusica na vidu, a prethodnih 10 dana se bas zaredalo, al ja vjerujrm u nas i nase sledece cikluse😘😘

Zao mi je drzi se ! Iduci mjesec je tvoj,mora bitii 😘

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

• Malenileptirić
    10. Listopad 2021. 18:26

Mama_andjela

.

Pratim cijelo vrijeme, ništa ne komentiram s nadom da bi to kašnjenje moglo biti radi željenog razloga, ali očito jednostavno još nije vrijeme. Evo, i sama sebi kad to kažem dignem si tlak hahahahaha. Doći će taj plus definitivno!!! Ja često gledam na tik toku videe žena koje su snimale svoju borbu za trudnoću, i nakon svega što su prošle, nakon svih sranja da prostite svi, ono, čuju rečenicu "trudni ste"... Pa se isplačem na to i bude mi lakše. Doći će taj trenutak sigurno, i kad dođe biti će točno idealan, sigurna sam ☺️

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

nina23
    10. Listopad 2021. 18:51

Malenileptirić

Mama_andjela

.

Pratim cijelo vrijeme, ništa ne komentiram s nadom da bi to kašnjenje moglo biti radi željenog razloga, ali očito jednostavno još nije vrijeme. Evo, i sama sebi kad to kažem dignem si tlak hahahahaha. Doći će taj plus definitivno!!! Ja često gledam na tik toku videe žena koje su snimale svoju borbu za trudnoću, i nakon svega što su prošle, nakon svih sranja da prostite svi, ono, čuju rečenicu "trudni ste"… Pa se isplačem na to i bude mi lakše. Doći će taj trenutak sigurno, i kad dođe biti će točno idealan, sigurna sam ☺️

Joj meni i ja to gledam . Ubijam se s tim. Al sto najgore uvjek na poslu posto je takav da imam praznog hoda . Pa neke znam docekat suzni ociu🙄
    A mene moja pravo zeza boli pa stane i tako od sinoc . Samo fali da dodem u utor.kod ginek dignem nogo on otvori a ono pljusne😅🤭

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020

Planiran HSSG

Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

*Buffy*
    10. Listopad 2021. 19:20

Buhtlica - vidim da ti je početkom godine TSH bio 2,6. Jesi dobila bila terapiju za snizit to?
    Čula sam da dosta ginekologa traži da se to snizi.. ima li stvarno utjecaja na zatrudnjivanje ili je to samo mit? 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

Atina25
    10. Listopad 2021. 19:47

Mama_andjela pratim vas i čitam i tako mi je zao da je dosla vjestica 😭😭😭 nema predaje samo napred saljem 1000 pusa ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

12.10 UZV ♥️ kuca (CRL 0.98 cm) 😍 7tt
    02.11 CRL 2.83 cm ♥️😍 sve super ✅
    11.11 miny anomaly ✅
    02.12,20.12 Raste curka 💖
    ❤ It's a Girl ❤ Panorama ✅
    07.01.2022 Anomaly scan - sve uredno 🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani