AriaRia hvala ti, nadam se da je onda sve uredu, ostaje samo čekati, svakako ću pisati i ovdje novosti❤️
Mama_andjela pa ja bi na tvojem mjestu se ipak testirala. I sama si rekla da ti je prvi put bila slaba crtica nakon 4 dana kašnjenja. Vrijedi probati, ja sam isto imala bas jake čudne bolove oko jajnika ko kad imam ovulaciju i svaka T je različita tako da 🤞❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Loza drzimo fige za ovaj ciklus onda🥰🍀
Javi nam se cesce😊 jel imate u planu radit jos kakve nalaze?
Mi smo stali sa svim pretragama, ja sa suplementima, malo odmor od svega da procistim glavu. A sto se postupka tice, sad smo izvan Hrvatske otisli, zbog muzevog posla. Morala bi ja sama putovat na postupke u hrv. On ne bi mogao nikako sudjelovat, a to ne zelimo. Puno bi mi teze tako bilo, zato smo odlucili odgodit za ljeto kad cemo se opet vratit u Zagreb. A i nije sad tolika zurba, malo se zabavljamo, odmaramo, pokusavamo fokus na neke druge stvari prebacit, pa mozda slucajno i napravimo bebu u krevetu😂
aaaaa razumijem! Skroz dobra varijanta vam je to. Psihički ćete se stvarno preporoditi do tada u tolikoj mjeri da čvrsto vjerujem da će se bebica dogoditi u krevetu, što kažeš :) Sretno! <3
Mi trenutno nemamo u planu raditi nikakve nalaze, jedino što možda planiram uzeti za ovaj ciklus trakice. Čisto iz razloga što ih nisam koristila već dugo, pa samo da si potvrdim da se lutealna nije promijenila i da pogađamo dobre dane :D Čak i suplemente pijem samo kad se sjetim... Moram pohvaliti muža koji je malo redovniji u uzimanju njih :)
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
AriaRia hvala ti, nadam se da je onda sve uredu, ostaje samo čekati, svakako ću pisati i ovdje novosti❤️
Mama_andjela pa ja bi na tvojem mjestu se ipak testirala. I sama si rekla da ti je prvi put bila slaba crtica nakon 4 dana kašnjenja. Vrijedi probati, ja sam isto imala bas jake čudne bolove oko jajnika ko kad imam ovulaciju i svaka T je različita tako da 🤞❤️
Budem vidjela, ako uspijem danas dok je jos rano, jer sam vec isla tri puta na wc, sto je neobicno za mene. Ako ne danas, onda sutra ujutro, ako ne stigne naravno. Cudno bas stanje, donji dio bas osjecam, prije sam se cudila kad neka zena kaze da osjeca jajnike, da je bole da neso, nikad mi nije bilo jasno, a sad vidim kako je. Nesto imam osjecaj kao da ce donji dio izletiti iz mene, nesto ono kao kad si odusevljen previse pa ti dole ode to odusevljenje A znas kako to ide, svaka od nas se plasi tih testova i minusa i svega, mislim razocaraju nas koliko god mi to sebi ne dozvoljavale
.
Zoe, lijepa odluka :) Vjerujem da cete sada vise i uzivati i stvarno voditi ljubav, u tim momentima najvise i upali, kada niste pod pritiskom, kada ste najopusteniji i kada imate visok libido. Nema ljepseg osjecaja, znam po sebi. Kad ne razmisljas dal si se dobro namjestila, hoces li odlezati poslije odnosa, il se krivis sto si isla na wc odmah nakon. Nego lagano, i ja vam od srca zelim da vam to uspije.
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Budem vidjela, ako uspijem danas dok je jos rano, jer sam vec isla tri puta na wc, sto je neobicno za mene. Ako ne danas, onda sutra ujutro, ako ne stigne naravno. Cudno bas stanje, donji dio bas osjecam, prije sam se cudila kad neka zena kaze da osjeca jajnike, da je bole da neso, nikad mi nije bilo jasno, a sad vidim kako je. Nesto imam osjecaj kao da ce donji dio izletiti iz mene, nesto ono kao kad si odusevljen previse pa ti dole ode to odusevljenjeA znas kako to ide, svaka od nas se plasi tih testova i minusa i svega, mislim razocaraju nas koliko god mi to sebi ne dozvoljavale
.
Zoe, lijepa odluka :) Vjerujem da cete sada vise i uzivati i stvarno voditi ljubav, u tim momentima najvise i upali, kada niste pod pritiskom, kada ste najopusteniji i kada imate visok libido. Nema ljepseg osjecaja, znam po sebi. Kad ne razmisljas dal si se dobro namjestila, hoces li odlezati poslije odnosa, il se krivis sto si isla na wc odmah nakon. Nego lagano, i ja vam od srca zelim da vam to uspije.
Ma razumijem tako je i meni bilo, ja sam umočila test i otisla iz kupaonice pa se vratila za koju minutu da ne umirem u iščekivanju, pokušaj tako. Ja ti želim ➕. Držim 🤞🤰❤️
👩🦰 28g
🧔33g
06/2021 👼💔
27.09. '21➕ ❤️
5+4 07.10 Beta = 7901
It's a girl❤️ 08.06.2022. 🤱🍀
22. 9.'23 👼💔
❤️25.06.2024👶❤️
Što se tiče simptoma ja sam ih imala tek tjedan dana nakon izostanka M. Grudi su bile nateknutije i sjećam se da sam i intenzivnije osjećala neke mirise. (Cigarete su mi recimo užasno smrdile ). Tjedan dana nakon osjetila sam umor, najviše ujutro kad se probudim i lagane mučnine nakon jela,iako nijednom nisam povratila. Nazalost ta trudnoća nije dobro zavrsila 😥
Ja sam u kolovozu bila uvjerena da sam opet trudna. Krenuli simptomi prije M već.. mučnina, umor 😅 ali eto zezla sam se 🤭 što ti je psiha... Valjda od prevelike želje...
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Ja sam krenula naravno sa umisaljanjem simptoma. Sada mi je na poslu od jednom mucnina 🤦🏼♀️
Budem vidjela, ako uspijem danas dok je jos rano, jer sam vec isla tri puta na wc, sto je neobicno za mene. Ako ne danas, onda sutra ujutro, ako ne stigne naravno. Cudno bas stanje, donji dio bas osjecam, prije sam se cudila kad neka zena kaze da osjeca jajnike, da je bole da neso, nikad mi nije bilo jasno, a sad vidim kako je. Nesto imam osjecaj kao da ce donji dio izletiti iz mene, nesto ono kao kad si odusevljen previse pa ti dole ode to odusevljenjeA znas kako to ide, svaka od nas se plasi tih testova i minusa i svega, mislim razocaraju nas koliko god mi to sebi ne dozvoljavale
.
Poz svima😁
Ja imam test kupljen prije pola g. Nikako ga iskoristit jer vjestica dode dan prije ili tocno na dan🙄
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Ja sam krenula naravno sa umisaljanjem simptoma. Sada mi je na poslu od jednom mucnina 🤦🏼♀️
Jos tri dana koliko vidim, kod mene osam. I da, naravno da osluškujem svoje tijelo i preispitujem svaki "simptom" iako smo pokrili jedan dan samo. 😅
Nisi jedina 🥰
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Jos tri dana koliko vidim, kod mene osam. I da, naravno da osluškujem svoje tijelo i preispitujem svaki "simptom" iako smo pokrili jedan dan samo. 😅
Nisi jedina 🥰
Odbrojavamo zajedno ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji