[ul]
[li]Trudnice🤰:[/li]
[li]Nikki777 ➕[/li]
[li]Allie➕[/li]
[li]Atina ➕[/li]
[li]Marta ➕[/li]
[li]Visibaba ➕[/li]
[li]BabyM ➕[/li]
[li]🍂 ODBROJAVANJE - 10. MJESEC 🍂[/li]
[li]Ex_inna 7.10. - 4 dana kasni ❤️[/li]
[li]Ameliee 8.10. - ❤️[/li]
[li]AriaRia 11.10.-❤️❤️❤️[/li]
[li]Nina23 14.10. 3 dana ❤️[/li]
[li]BlairWaldorf 16.10. 5 dana ❤[/li]
[/ul]
[ul]
[li]Gaga88 29.10. 18 dana ❤[/li]
[/ul]
[ul]
[li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC 🍂[/li]
[li]Buhtlica 10.11.- 30 dana ❤️[/li]
[li]Mama_andjela 14.11. - 34 dana ❤️[/li]
[li]Kamilica ..[/li]
[li]SamoJa …[/li]
[li]Ina85..[/li]
[li]Lavica..[/li]
[li]Zoeeuzoee..[/li]
[li]Leka..[/li]
[/ul]
.
BlairWaldorf, hvala na podrsci, nadam se da cemo uspjeti. Sve ovisi, muz je na terenu, i nekad i vikendom cak, nekad normalno nismo raspolozeni, eto bas sinoc gledam prosli mjesec smo odnos imali samo tri puta i to u dva dana od mogucih 30, tako da onoo, ja sam se nadala da su plodni, al ocito je tek bio pocetak nije bilo dovoljno da se oplodi, nazalost. Budemo vidjeli dalje kakve smo srece samo da ovo prodje
.
Maleni leptirić, Nina, Buhtlica, hvala vam :) Nadam se sledecem onda, ili nekom od sledecih mjeseci
.
Maleni leptirić, zao mi je sto si se dovela do te situacije, i znam da je velikom broju parova tako, cekas da se kockice posloze a nikada se ustvari ne posloze, uvijek ima nesto sto treba uraditi, zavrsiti, srediti doma, takav nam je zivot, samo sto to nekad shvatimo poslije. A da je kasno, to nije, shvatam i tvoju ljutnju sada, i na muza takodjer, ali opet kad skontas tu ste, morate se drzati skupa i biti u lijepoj zivotnoj harmoniji i onda ce i bebac doci, sigurna sam
.
Atinaaa, hvala sto nas jos pratis, i na podrsci takodjer. Nadam se da je kod tebe sve kako treba
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
SamoJa, hmm, znam da danas plate nisu wow, ali obzirom da je situacija na trzistu trenutno takva kakva je i da je radne snage veoma malo, mozda da pokusas pronaci nesto drugo, ako ti treba posao, da potrazis nesto drugo, da to sto te stresira ostavis iza sebe, i da das sebi bar mjesec dana odmora od svega i da se fokusiras na muza i on na tebe koliko je moguce. Nista nije vrijedno tebe, toga si svjesna, i pogotovo znas da je tesko u tim uslovima napraviti dijete, kad se ni ne vidjate, i jos si pod stresom, koliko bi tek tesko bilo odrzati trudnocu tu. Pokusaj promijeniti to, za vase dobro
👩27 g.
🤵♂️36 g.
12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙
Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
Od 07/21 pokušavamo :)
- Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.
Jutro svima☺
3 dana do m.simtomi sinoc opet isti bolne grudi ,lagani grcevi ,nevroza,glad ,zed. Nema cega nema. Samo neka jos saceka dan da obavim taj bris
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Jutro svima☺
3 dana do m.simtomi sinoc opet isti bolne grudi ,lagani grcevi ,nevroza,glad ,zed. Nema cega nema. Samo neka jos saceka dan da obavim taj bris
I da sto mi jako cudno . Nema nikakvog iscjedka
💁♀️34g
👦30
Pokusavmo od 2.2020
30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol
3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
Planiran HSSG
Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
Uzimam Prenetal tab
....
28.5 + ❤👶
Bok curke, danas sam malo u guzvi pa cu citati zaostatke poslije. Samo sam vam dosla javiti da je danas dan neocekivane i nije jos dosla tako da mozda kupim testic i napravim kad dodem doma s posla 😃 iako cice me vise ne bole bas kao neki dan, kao da su se malo ispuhale, pa nisam bas preoptimisticna. Nikakav drugi simptom nemam…
Nadam se da ce biti sve ok. Nz dali da sacekam jos 2-3meseca pa ako ne bude nista da idem da proverim dali su jajovode blokirani...ili da to odma uradim.
Btw drzim srecu da sto predodje beba i kod vas, znam kako je kad svaki mesec ocekujes da ce biti dve crtice na testu. ❤️❤️❤️❤️
Mama andjela kad ces ti piskit? 😁
PozdravBjanka11 koje si sve pretrage radila? Uzv, hormone, papa test, cervikalni brisevi? Kakvi su ti ciklusi, koliko traju? Koji si dan ciklusa sad? Koliko dugo koristis trakice? Koliko imate godina?
Malo vise detalja 😁
Za prohodnost jajovoda, ako bude potrebno, svakako ce ti trebati uzeti cerv.briseve i ako su svi negativni, mozes na hsg (prohodnost jajovoda)..
A to za iscjedak.. Neka me netko ispravi ako grijesim, ali mislim da ponekad uopce ne primjetimo taj iscjedak i, iako ga nema, to ne znaci nuzno da ne ovuliramo 🤷🏼♀️
Imam 33 godina, radila sam ultrazvuk, ispitali su mi hormone i bilo je sve ok, onda muz je bio da proveri plodnost takodje ok. Ciklusi su mi regularni (28dana) i uvek isto i sve kako treba. Ha ja sam hipohondrik pa malo vise brinem nego drugi na zalost, mozda zato i umisljam da mozda doktor je nesto propustio jer meni nije logicno da sam zdrava a vec 8meseci ne mogu da ostanem trudna, znam da doktori kazu da se saceka bar do godinu dana al nz….sve drigarice su ostali u drigom stanju nakon 1-2 mjeseca pokusavanja. Sto se tice to sa cervikalni iscjedak ja sam ga uvek imala, nz sta se dogodilo al neki 5-6 meseca jednostavno nema, pa zato sam mislila da mozda nesto nije ok. Nalaz krvi je pokazao da ovulacije ima, sad radim i testove za ovulaciju. Ocekujem 14/10 da vidim sta ce da pokaze test jer tad bi trebala da bude i ovulacija ❤️
Kako vreme prolazi pocinjem da mislim da mozda nikad necu videti dve crtice na test za trudnocu 🤷🏼♀️
Nemas se zbog cega brinuti… Beba ce doci 100%. Do sada nisu nasli nista, znaci da je sve ok. Znam kako ti je jer i mi pokusavamo skoro godinu dana.. Ja sam imala osjecaj da nesto nije u redu pa sam isla privatno i tamo mi je gin.rekla da imam zacepljen jajovod.
Kada prode godinu dana, u slucaju da je sve ok, obicno doktor salje na MPO na daljne pretrage.. znaci cerv.brisevi, prohodnost jajovoda, itd..🙂
Nemoj se brinuti, doci ce beba..kao i svima nama ❤
Nadam se da ce biti sve ok. Nz dali da sacekam jos 2-3meseca pa ako ne bude nista da idem da proverim dali su jajovode blokirani…ili da to odma uradim.
I ako moze da znam koja terapija se daje ako su jajovodi blokirani?
Btw drzim srecu da sto predodje beba i kod vas, znam kako je kad svaki mesec ocekujes da ce biti dve crtice na testu. ❤️❤️❤️❤️
Gospoda je stigla! Uranila malo, osjetila da je zazivam.😅 Kako mi zadnja 4 mjeseca ciklusi variraju izmedu 30-35, neka na listi bude 14.11. 😁
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Meni nije stigla, ali zato je test negativan 🥺🥺🥺
Isto kod mene prosli mjesec, prvi put da mi kasni 3dana, test negativan. Ispalo da je kasnila zbog fertility boost vitamine...namesto da pomazu oni odmazu wtf
Sortiraj odgovore
Najstariji