Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AriaRia
    10. Listopad 2021. 08:17

Jutro cure ❤️
    buffy I ja se slazem sa vecinom da se nakon godinu dana ne postavlja odmah dijagnoza neplodnosti. To se mora utvrditi kod ginekologa odredenim pregledima. 8 mjeseci pokusavanja stvarno zvuci puno, ali je to jos uvijek u granicama neke normale i moze vam se dogoditi bebica svaki cas.
    Mama andjela jel stigla m? 
    Bjanka to sto si kupila testove za ovulaciju i jos nista, nije nista neobicno, vecina od nas ih ovdje koristi. Kada se ulovi peak to povecava sanse za trudnocu, ali nije sto posto sigurno da ako tada imamo odnose da cemo i ostvariti trdudnocu. Sto se sluzi tice mozes poceti piti kapsule nocurka.. 

Meni sutra treba NE DOCI M. I dalje boli trbuh i cice kao da dolazi svaki cas. Saznala sam da idem iduci ciklus taman kad su plodni dani na poslovni put 😞 ali dobro. Sta je tu je. Mozda ni sutra ne dode 😊

• AriaRia
    10. Listopad 2021. 08:21

nina23

Oo izgleda da moja vjestica stize prije vremena kako sam se i pribojavala. Vec osjecam nelagodu u zglobovima. A svaki put kad je tako ona stize😔

Vidim da imas 4 dana do M. Nemoj jos nista otpisivati 😊 mozda se kuha nesto drugoo u tvom trbuscicu 🤰🏼

*Buffy*
    10. Listopad 2021. 11:00

Hvala na razumnim riječima, cure.. Spustile ste me na zemlju.

Ja sam stvarno mislila da pripišu tu dijagnozu bez obzira na sve nakon godine dana 

👩🏻 34 🧔🏻34
    👩‍❤️‍💋‍👨 8 godina ljubavi
    💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
    11/10/21 ➕
    L rođen u lipnju 2022 💗
    Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
    Redovne M 🩸
    10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
    11/23 Kontrola štitnjače i KKS
    Normozoospermia ✅
    Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦

nina23
    10. Listopad 2021. 11:24

Mama_andjela

[ul]
    [li]Trudnice🤰:[/li]
    [li]Nikki777➕[/li]
    [li]Allie➕[/li]
    [li]Atina➕[/li]
    [li]Marta➕[/li]
    [li]Visibaba➕[/li]
    [li]BabyM➕[/li]
    [li]🍂ODBROJAVANJE - 10. MJESEC🍂[/li]
    [li]Mama_andjela6.10. - 4 dana kasni ❤️[/li]
    [li]Ex_inna7.10. - 3 dana kasni ❤️[/li]
    [li]Ameliee8.10. - ❤️[/li]
    [li]AriaRia11.10.-1 dan ❤️[/li]
    [li]Nina2314.10. 4 dana❤️[/li]
    [li]BlairWaldorf16.10. 6 dana ❤[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]Gaga8829.10. 21 dan ❤[/li]
    [/ul]
    [ul]
    [li]ODBROJAVANJE - 11 MJESEC🍂[/li]
    [li]Buhtlica10.11.- 31 dan ❤️[/li]
    [li]Kamilica ..[/li]
    [li]SamoJa …[/li]
    [li]Ina85..[/li]
    [li]Lavica..[/li]
    [li]Zoeeuzoee..[/li]
    [li]Leka..[/li]
    [/ul]
    .
    Dobra vecer cure, ja jos ne spavam😁🙈 Pa hajde rekoh da listu osvjezim. Moja jos ne stize, ponekad me pecka u bradavicama i jajnici me znaju zigati, nekakva mi muka u grlu, to je sve, ne znam sta da mislim. Sad me pocinje boliti i u donjem dijelu ledja. Budem vidjela hoce li se desiti nesto do jutra😑
    .
    Ninaa, jos nista nije gotovo, mooozda ima jos neke nade😊
    .
    ExInna, 'si tu? Kako si, kakva je situacijq kod tebe?
    .
    Znam da je tesko, ali moramo se potruditi da ne padamo psihicki. Ja vjerujem da je svaka od nas nekad pomislila da mozda nikad nece osjetiti cari trudnoce niti postati mama, ja sam o tome znala razmislkati i u srednjoj skoli, dok nisam imala ni decka, jednostavno volim djecu i zato sam se zamisljala uvijek kao majka samo sam cekala vrijeme da budem spremna 😊 Vjerujem da Onaj gore za svaku od nas sprema iznenadjenje kad se najmanje budemo nadale.❤
    .
    Mozda je proslo 8 mjeseci od pokusavanja, i vec je energija pala i nada, ali mozda bas u ta 4 mjeseca desi se cudo😇😇😇

Jutro. Vjestice nema al bol je prisutna. Samo mi je bitno da ne dobijem do uto.da napravim taj bris i da mogu na propuhivanje. Svaka od nas pada u ocaj jednostavno se dese ti dani u mjesecu. Pa se ohrabrimo dignemo glavu i idemo dalje.Ja sam skoro cijeli zivot sa djecom . I uvjek mi je kroz glavu prolazilo dali cu ja moci imat. I zgleda da sam sa svojim mislimda to i prizvala

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

nina23
    10. Listopad 2021. 11:50

_Buffy_

Hvala na razumnim riječima, cure.. Spustile ste me na zemlju.

Ja sam stvarno mislila da pripišu tu dijagnozu bez obzira na sve nakon godine dana

Neee. I ja kad sam dosla i govorim 1.5. On je odma reko to se ne smatra neplodnoscu. Nego se krece u pretrage koje trebaju . Zato glavu gore. 😁

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Mama_andjela
    10. Listopad 2021. 13:11

Zdravo cure, do jutra se desila promjena, nazalost, vjestica je stigla 🤧🤧 Bas me to sjeb***, al sta mogu, malo sam se isplakala i idem dalje. Samo me sad bas dosta boli valjda jer je i kasnila, i bas me zbunila jer ja nikad nisam imala.neke simptome cudne kao sad i to mi je ulijevalo nadu, al uzalud.. Vjerovatno me prehlada mala dovela do ovog, zato cu sledeci ciklus odmah staviti 35 dana, iako je do sad bilo 31, da ne bih i tad ako okasni pomislila da sam trudna. 
    .
    Tako nam je krenulo sada, nikako plusica na vidu, a prethodnih 10 dana se bas zaredalo, al ja vjerujrm u nas i nase sledece cikluse😘😘

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Malenileptirić
    10. Listopad 2021. 13:13

Ja znam da se meni sad to sve obija od glavu... Daj da imaš stabilan posao, daj riješi nekretninu, završi školovanje i samo smo odgađali... I sad ne ide... A godine su tu... To vrijeme nas je odjednom nekako stisnulo :( baš sam ljuta i na sebe i na njega što nismo bili hrabriji ranije. Ljuta sam i jučer i danas i dok ne prođe menstruacija tako će biti... Ljuta sam i na sebe i na njega, trenutno ga ne mogu smisliti, ne pričam s njim i na sve što me pita pošaljem ga u onu stvar. Da sad imam recimo 30, ne bih se toliko uznemiravala. Sad mi je svaki mjesec ono... Još jedan mjesec dulje... 

Ja: 36
    On:38
    10.12.2022. ET, blastocista
    21.12.2022. beta 373,7
    05.01.2023. 6+1 srce kuca :)
    08.02.2023. 10+4, Veritas test uredan, dolazi nam cura 💗

• LaVi
    10. Listopad 2021. 13:15

Pozdrav!!
    Zoe hvala na savjetu 😁 pila sam taj gynisitol ali jedan mjesec samo,izgleda da treba biti uporan i uporan 
    AriaRia mužu je sve okej,radio je spermio tako da smo provjerili.
    A ništa probat ću opet sa gynositolom pa što bude.
    Hvala curke!😁😊

29👩
    31👨‍💼
    PCOS
    Neredovne menstruacije,amenorea
    2020- Početak borbe za našu mrvicu 🙏🤍
    11/2021 duphastone i klomifen
    2022/2023- duphaston,klomifen,estrofem
    2024- Belara
    Inzulinska reszistencija- glucophage xr 1000
    2/25- Petrova,MPO
    6/25 - Letrozol,7.mj folikulometrije

BlairWaldorf
    10. Listopad 2021. 13:21

Mama_andjela

Zdravo cure, do jutra se desila promjena, nazalost, vjestica je stigla 🤧🤧 Bas me to sjeb***, al sta mogu, malo sam se isplakala i idem dalje. Samo me sad bas dosta boli valjda jer je i kasnila, i bas me zbunila jer ja nikad nisam imala.neke simptome cudne kao sad i to mi je ulijevalo nadu, al uzalud.. Vjerovatno me prehlada mala dovela do ovog, zato cu sledeci ciklus odmah staviti 35 dana, iako je do sad bilo 31, da ne bih i tad ako okasni pomislila da sam trudna.
    .
    Tako nam je krenulo sada, nikako plusica na vidu, a prethodnih 10 dana se bas zaredalo, al ja vjerujrm u nas i nase sledece cikluse😘😘

Žao mi je 😑 😰 .... baš se sad ovaj mjesec dobro organiziraj i pokrij sve plodne dane ! 😂😁 Kreni skupljati snagu . 🤗 
    Ja imam jos 6 dana do M i čekam da to prođe pa da ovaj mjesec fakat ozbiljnije prionem poslu 😅🤭

Malenileptirić

Ja znam da se meni sad to sve obija od glavu… Daj da imaš stabilan posao, daj riješi nekretninu, završi školovanje i samo smo odgađali… I sad ne ide… A godine su tu… To vrijeme nas je odjednom nekako stisnulo :( baš sam ljuta i na sebe i na njega što nismo bili hrabriji ranije. Ljuta sam i jučer i danas i dok ne prođe menstruacija tako će biti… Ljuta sam i na sebe i na njega, trenutno ga ne mogu smisliti, ne pričam s njim i na sve što me pita pošaljem ga u onu stvar. Da sad imam recimo 30, ne bih se toliko uznemiravala. Sad mi je svaki mjesec ono… Još jedan mjesec dulje…

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• AriaRia
    10. Listopad 2021. 15:41

Malenileptitic a vecina nas tako razmislja. Prvo da se sredi sve u zivotu pa onda beba pa ti na kraju bude zao jer nisi prije poceo razmisljati o tome. Iskreno, i meni je tako. Ali ne treba zaliti za vremenom koje je proslo, treba gledati naprijed i napraviti sve sto je u nasoj moci da dodemo do nasih bebica 😊
    Mamaandjela zao mi je zbog vjestice, ali ako je morala doci neka je dosla da sto prije iduci ciklus krenete na posao!

Puse svima, uzivajte u kraju vikenda 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.