Tko planira i radi na bebi - šesti nastavak 👶💗

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nina23
    07. Listopad 2021. 21:08

Poz svima. Evo mojih simtoma 7 dana do M. Grudi me bole ima 7 dana rekla bi od dana ovulacije do  danas nije prestalo. Svakim danom sam napuhanija. Jajnici me s vremena znaju kao zarit dode mi da ih pocesem mislim kao da mi se razvlace nez tako neki osjecaj

💁‍♀️34g
    👦30
    Pokusavmo od 2.2020
    30.7.21 spermiogram(smanjena progresivna pokretljivost. Ostali parametri uredni) profetil 2×1 3 mj
    21.8.2021Cervikalni bris(e.coli,ureaplazna 10'5,candida)citeral tab,sumamed, funzol

3.11.2021 c.bris(ureoplazma 😔)
    Planiran HSSG

Odgadam bris do daljnjeg(umorila se od antibiotika)
    Uzimam Prenetal tab
    ....

28.5 + ❤👶

Lekaa
    07. Listopad 2021. 21:26

buhtlica23

Lekaa

Tak je i meni, kratko sam bila sigurna da je ovaj mjesec drugačije, neki novi simptomi su se pojavljivali (umor, mučnina, žgaravica) al se sve smirilo i sad je sve kao i uvijek. trebam u nedjelju dobiti, ništaaaaa. čak me ni grudi ne bole, nisam ni nervozna, nit mi se plače 😭😭😂😂

Oprosti nisam te prije zapazila ako si pisala no zanima me zasto pijes Duphaston? I od kojeg dana dc?

Nema problema, nisam ni pisala o tome. 
    Ginekologica mi ih je propisala zbog rijetkih menstruacija i vrlo slabih, znala sam ih imati samo 3-4x godišnje.
    U zadnjih godinu,dvije mi se sredilo tipa na svaki drugi mjesec. 
    Pa mi ih je prepisala da bude redovita, pijem ih od 3mj, prvo na 4mj, pa onda do sad. Sad sam popila zadnju turu, i čekam M (il ne čekam), pa se moram javiti na ultrazvuk 😊
    Pila sam ih od 14 dana ciklusa, 10 dana, 2 tablete dnevno. 
    I uz njih sam dobila svaki mjesec, točno u dan

🙎‍♀️31
    🧔30
    Papa 3/2021 ✅
    PCOS
    terapija: Gynositol
    Pokušavamo: 3/2021
    -Humana-prvi pregled
    -vađenje hormona i ostalih nalaza

buhtlica23
    07. Listopad 2021. 21:46

Lekaa

buhtlica23

Lekaa

Tak je i meni, kratko sam bila sigurna da je ovaj mjesec drugačije, neki novi simptomi su se pojavljivali (umor, mučnina, žgaravica) al se sve smirilo i sad je sve kao i uvijek. trebam u nedjelju dobiti, ništaaaaa. čak me ni grudi ne bole, nisam ni nervozna, nit mi se plače 😭😭😂😂

Oprosti nisam te prije zapazila ako si pisala no zanima me zasto pijes Duphaston? I od kojeg dana dc?

Ginekologica mi ih je propisala zbog rijetkih menstruacija i vrlo slabih, znala sam ih imati samo 3-4x godišnje.
    Pa mi ih je prepisala da bude redovita, pijem ih od 3mj, prvo na 4mj, pa onda do sad. Sad sam popila zadnju turu, i čekam M (il ne čekam), pa se moram javiti na ultrazvuk 😊

Da da znam,one pomazu pri regulaciji ciklusa. Ja sam ih pila preko 3 god. Sada sam dobila utrogestan umjesto njih.Jer on ne podize tlak, i ne utjece na ovulaciju.

Ja isto imam problem sa M, ako ne pijem tablete ne dobijem, prije su ciklusi bili svakih 50 60 dana pa svakih 90 sad ne dobijem bez tableta 🙄

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

Lekaa
    07. Listopad 2021. 22:02

buhtlica23

Lekaa

buhtlica23

Lekaa

Da da znam,one pomazu pri regulaciji ciklusa. Ja sam ih pila preko 3 god. Sada sam dobila utrogestan umjesto njih.Jer on ne podize tlak, i ne utjece na ovulaciju.

Ja isto imam problem sa M, ako ne pijem tablete ne dobijem, prije su ciklusi bili svakih 50 60 dana pa svakih 90 sad ne dobijem bez tableta 🙄

Ja sam ih pila nekad davno, pa godinama ništa, sad opet jer mi se ne da čekati čudo. 
    i imala sam staru ginekologicu koja je otišla u mirovinu, sad je došao isto stari ginekolog iz Petrove, pa me baš zanima kad odem na ultrazvuk dal će mi nešto promijeniti. 
    ako prije ne bude + 🤞🤞🤞
    tak da mislim tražiti uputnicu za humanu pa polako krenuti redom sve pretrage

🙎‍♀️31
    🧔30
    Papa 3/2021 ✅
    PCOS
    terapija: Gynositol
    Pokušavamo: 3/2021
    -Humana-prvi pregled
    -vađenje hormona i ostalih nalaza

• AriaRia
    07. Listopad 2021. 22:21

Leana93 hvala ti sto nam dajes naduuu 😛😛
    Nina23 pa ovo razvlacenje dobro zvuci 😊 ali mislim da bolne cice odmah nakon o ima dosta cura..imam ih i ja npr i to mi nikad ne bi mogao biti pokazatelj trudnoce. 
    A ovo za jaknike ja ne znam jel me ponekad od zelje da nesto osjetim zaboli nesto u crijevu pa ja odmah pomislim da su jajnici i da se nesto dogada 😂

Mama_andjela
    07. Listopad 2021. 22:35

Kamilica, ima nas jos starih cura tako da i ja mislim da se uklapas, no dobro. Vidim da si razmisljala o tome svemu i da si pustila kraju ove teme i nasla druge obaveze i zanimacije, sto je i dobro. Mislim da ce ti biti lakse s manje optrrecenja i ocekujem da u tim svim obavezama dodje i jedan plusic da nam se javis, a i ovako te ocekujemo kad god mozes. 😊🥰
    .
    Nina, mene je ovaj mjesec vec par dana i probadalo u jajnicima, i bradavice peckale sto mi se nikad nije desavalo  i sad me grcevi neki hvataju u dnu stomaka, zdjelice i napuhana sam sva, kasni mi dva dana. Radila sam test dan prije ocekivane bio je negativan, a sad ga ne radim jer nekako sve ocekujem da dodje, iscjedak imam od kojeg sve mislim da je krenulo krvarenje, a ne nadam se T jer  esto razmisljam da me ne bi mozda bas tako boljelo da sam trudna, ne znam, bila sam i prehladjena 4 dana pa mozda i to utice da sad kasni. Ili je prehlada ili cista, mislim da treceg nema😔
    .
    A cure sto se tice tih nekih predosjecaja za T, neke zene to imaju i osjete, dok ja recimo u prosloj T nisam, nego mi je kasnila 4 dana kao i prethodnih mjeseci  nisam toliko nista pratila, imala sam kao neke manje grceve i ocekivala M. Da bi mi taj 4ti dan kao ndki glas rekao da odem uzeti test i bio je pozitivan, al apsolutno nikakvog predznaka nisam imala, tako da ne padajte u ocaj ako ga i vi nemate 😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

Mama_andjela
    07. Listopad 2021. 22:37

Lavice, citas li nas? Kakva je situacija kod tebe, jesi li isla danas na pregled? Cini mi se da je bio cetvrtak 😊

👩27 g.
    🤵‍♂️36 g.
    12.12.2020.- UZV, 28 tjedan, beba se ne pomijera. Prirodan porođaj nakon 9h. Baby boy H💙

Do 04.06.'21. uzimala Yaz kontracepcijske pilule.
    Od 07/21 pokušavamo :)
    - Pijem Inofolic HP i Aspirint protect.

• Leana93
    07. Listopad 2021. 22:39

AriaRia i samoj sebi dajem nadu 🤣 nekako se ravnam po prvoj trudnoci pa ne ocekujem bas da cu znati da sam trudna dok me test ne uvjeri u to

28
    💖2017.
    Rad na bebi od 2/20
    Utrogestan 2x1 od 16.-25.

Samoja6
    07. Listopad 2021. 22:52

Ima nas još starih! Cure, nemojte ići, onda imam osjećaj da sam jedina ostala! 😩😩 
    I ja idući vikend idem na svadbu i koliko god mi se ne ide, isto tako jedva čekam da se malo opustimo! 🥃🥂
    Mi smo pik i dan kasnije pokrili, nemamo više mogućnosti jer se zbog posla ne vidimo po 2-3 dana uopće! A i to na koji način smo pokrili je strašno! 😂 Od volje ni V, ali nismo se dali! 😂 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Loza 💙😇
    07. Listopad 2021. 22:57

Zoe🌸

Jel se javlja ikako Loza?
    Sve cekam da nam uleti s plusicem😊🥰

Tu saaaaam 🙋‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️🙈 pročitam svakih par dana, al nemam što pametno za reći... Nikakav plusić još, 5dc danas ☺️ više sreće ovaj ciklus 🤞
    Kako si mi ti, šta se događa kod tebe? ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.