Ajmo sve po vibrirajuci prsten 😂
👸 35, AMH 22 🤴32-normozoospermia
Spontani u 8 tt, 9 tt , 15 tt. Bligted ovum 2.2020
Biokemijske xxx puta , zadnja 8.2021
Eutirox 50 mg hipotiroza, , folat , almagea vit, vit D, feritin
Utrogestan 3x1, decortin1/2
trombofilia -pai 1 heterozigot (aspirin) + nmh
Panorama uredna, stize nam curica 💞
Jel se javlja ikako Loza?
Sve cekam da nam uleti s plusicem😊🥰
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Davno isprobano, i nista🤣
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Davno isprobano, i nista🤣
I prsten, i štapić i ona nekakva plastika za .l. 🤣🤣
Nista pomoglo nije hahah
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Minnie1234 koliko dugo radite na bebi? Koliko ti traju ciklusi? Kako pratis ovulaciju? Malo je tesko dati ti savjet bez ovih informacija 😃
Buhtlica, Zoe ma ja cu ici kupiti prsten ako nista od ovog ciklusa 😂😂 nemam kaj izgubiti.
Iskreno nisam bas optimisticna za ovaj ciklus..nekako imam osjecaj da cu znati kad zatrudim i da cu morati bar nesto drugacije osjetiti. Sad mi je bas klasican PMS..bole cice, malo me boli trbuh onako dolje kao da menga treba stici, ali tako mi je svaki put prije M..
Di ste cure 🤗
Nisam vise toliko aktivna na temi iz vise razloga. Prvi je da smo na pauzi od pokusavanja, nema seksa opcenito, i ne fali mi😅,drugi je da nemam vremena, a treci da su skoro sve cure ili otisle s teme ili zatrudnile, pa se ne uklapam vise medju ekipu…😅 Puno je novih cura vidim. Neka. 😊
Ja imam dva pira ovaj vikend, pa se mogu posteno opustiti. 🥂🙈
Vise nisam zaokupljena ili bolje receno opsjednuta temom trudnoce i beba.😅 Druge stvari su mi trenutno u fokusu. Citam vas i dalje i bodrim, i javit cu se tu i tamo. Sretno s plusicima!🤗🤞🤰
Buhtlice, Buffy, Ameliee, Inna_92, Lunamoon, Lavica, Mama andjela….🤗🤗🤗
Svima zelim lijep vikend! 🌞💗🤗
Uklapaš se ! Piši s nama ❤️
Znači prsten kažete ? 😂
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Iskreno nisam bas optimisticna za ovaj ciklus..nekako imam osjecaj da cu znati kad zatrudim i da cu morati bar nesto drugacije osjetiti.
Tako i ja razmišljam. Sve si čekam jedan ciklus da kažem: "Jbt, pa ja sam trudna! Sigurna sam!"
Ali ništa, svaki ciklus drugačiji, a opet na istu foru. Uvijek znam da ću dobiti već par dana nakon O.
👩🏻 34 🧔🏻34
👩❤️💋👨 8 godina ljubavi
💍 2019 👰🏻🤵🏻 2021 👪 2022
11/10/21 ➕
L rođen u lipnju 2022 💗
Idemo na 👶🏼br.2 početkom 2024⏳🙏
Redovne M 🩸
10/23 Papa - upala, terapija vaginaletama
11/23 Kontrola štitnjače i KKS
Normozoospermia ✅
Prenatalne 💊 LH trakice i cervikalna sluz 💦
Tak je i meni, kratko sam bila sigurna da je ovaj mjesec drugačije, neki novi simptomi su se pojavljivali (umor, mučnina, žgaravica) al se sve smirilo i sad je sve kao i uvijek. trebam u nedjelju dobiti, ništaaaaa. čak me ni grudi ne bole, nisam ni nervozna, nit mi se plače 😭😭😂😂
🙎♀️31
🧔30
Papa 3/2021 ✅
PCOS
terapija: Gynositol
Pokušavamo: 3/2021
-Humana-prvi pregled
-vađenje hormona i ostalih nalaza
Da vas utjesim, meni su siptomi krenuli tjedan dana nakon izostanka m. Dotad je sve bilo kao i uobicajen pms tako da mi nije bilo ni na kraj pameti da sam trudna
28
💖2017.
Rad na bebi od 2/20
Utrogestan 2x1 od 16.-25.
Tak je i meni, kratko sam bila sigurna da je ovaj mjesec drugačije, neki novi simptomi su se pojavljivali (umor, mučnina, žgaravica) al se sve smirilo i sad je sve kao i uvijek. trebam u nedjelju dobiti, ništaaaaa. čak me ni grudi ne bole, nisam ni nervozna, nit mi se plače 😭😭😂😂
Oprosti nisam te prije zapazila ako si pisala no zanima me zasto pijes Duphaston? I od kojeg dana dc?
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Sortiraj odgovore
Najstariji